Vectra Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Alicja'][B]Kurde córcia gdzieś zgubiłam przepis na majonezową babe [/B][/QUOTE] 1/2 szklanki mąki pszennej 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej 1 szklanka cukru 4 jaja 1/3 szklanki majonezu 2 łyżeczki proszku do pieczenia Quote
Hanna R. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Vectra']1/2 szklanki mąki pszennej 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej 1 szklanka cukru 4 jaja 1/3 szklanki majonezu 2 łyżeczki proszku do pieczenia[/QUOTE] Brzmi interesująco ... To się je na sucho ? Czy z jakąś wkładką ??? Quote
Hanna R. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Vectra']1/2 szklanki mąki pszennej 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej 1 szklanka cukru 4 jaja 1/3 szklanki majonezu 2 łyżeczki proszku do pieczenia[/QUOTE] Hmmmmm brzmi interesująco ... To się je na sucho ? Czy z jakąś wkładką ??? Quote
Alicja Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Hanna R.']Hmmmmm brzmi interesująco ... To się je na sucho ? Czy z jakąś wkładką ???[/QUOTE] posypuje się puderkiem , do wnętrza można kakauko , bakalie ;) Quote
Hanna R. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Hahahahah - wzbogaciła się druga wypowiedź o HMMMMMMM - nie wykasuję tego wzbogaconego dubla, bo mi edycja nie działa .Wrrrrrrrr. Quote
Hanna R. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Hahahahah - wzbogaciła się druga wypowiedź o HMMMMMMM - nie wykasuję tego wzbogaconego dubla, bo mi edycja nie działa .Wrrrrrrrr. Quote
Alicja Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Hanna R.']Hmmmmm brzmi interesująco ... To się je na sucho ? Czy z jakąś wkładką ???[/QUOTE] posypuje się puderkiem , do wnętrza można kakauko , bakalie ;) Quote
Vectra Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Babciu , to jest bardzo smaczne ciacho , to majonezowe..... można dokładać wsio ... ja robiłam z bakaliami , to z cytrynką , to ze skórką pomarańczową , z kakao , z cynamonem i japcami ... a u nas pada śnieg :multi: :evilbat: no i mam 15 myszy w domu mniej :diabloti: Quote
Vectra Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Babciu , to jest bardzo smaczne ciacho , to majonezowe..... można dokładać wsio ... ja robiłam z bakaliami , to z cytrynką , to ze skórką pomarańczową , z kakao , z cynamonem i japcami ... a u nas pada śnieg :multi: :evilbat: no i mam 15 myszy w domu mniej :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Vectra']1/2 szklanki mąki pszennej 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej 1 szklanka cukru 4 jaja 1/3 szklanki majonezu 2 łyżeczki proszku do pieczenia[/QUOTE] to ma być przepis??? a co z tym robić? jak? kiedy? w jakiej kolejności? zresztą.... i tak nie zrobię :lol: [quote name='Vectra'] no i mam 15 myszy w domu mniej :diabloti:[/QUOTE] :shock: co się dzieje... jak nie korniki to myszy :shock: ale Twoje myszy mnie nie fascynują tak jak korniki debe Quote
Alicja Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='malawaszka']to ma być przepis??? a co z tym robić? jak? kiedy? w jakiej kolejności? zresztą.... i tak nie zrobię :lol: [COLOR=Red][B]zawsze możesz do mnie zadzwonić ;)[/B][/COLOR] :shock: co się dzieje... jak nie korniki to myszy :shock: ale Twoje myszy mnie nie fascynują tak jak korniki debe[/QUOTE] :roflt: [B][COLOR=Red] Vectra ....Egon wyłapał :hmmmm:[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Egon upolował tylko jedną myszę , 3 upolował odkurzaczem TZ , ja też odkurzaczem ze 3 złapałam - mówię Wam , fajna zabawa :evil_lol: mysie wesołe miasteczko :cooldevi: a reszte to uczta z ciastek , drinków i granulek uczyniła ... dziś robiłam przegląd szaf ... ehhhhhh , trzy worki ubrań w śmietnik ... wsio posrane , pogryzione i posikane .. przez te małe wredne szkodniki :mad: pochlastać się idzie z nimi ...... Quote
Doginka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No właśnie skąd w domu się biorą myszy?:crazyeye: I to aż taka ilość:crazyeye: Quote
Vectra Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 [quote name='anetta']Skąd ich u was tyle? :o[/QUOTE] [quote name='Doginka']No właśnie skąd w domu się biorą myszy?:crazyeye: I to aż taka ilość:crazyeye:[/QUOTE] przecież ja na wsi mieszkam , tu są pola , uprawy ... zimą chowają się w domach szkodniki ... a tak kiela marca , zaczynają się mnożyć .. bo u nich to tak wygląda : ciąża trwa 21 -23 dni. W każdym miocie jest od 4 do 9 młodych, które otwierają oczy po 11 dniach.Trochę obrosną w sierść i już mogą się mnożyć ... jedna samiczka od wiosny do jesieni , może mieć od 5-9 miotów ... więc sobie policzcie SKĄD jest tyle myszy w moim domu ... dodam że cała zimę nie były upierdliwe więc ich nie zwalczałam ... Quote
Doginka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Vectra']przecież ja na wsi mieszkam , tu są pola , uprawy ... zimą chowają się w domach szkodniki ... a tak kiela marca , zaczynają się mnożyć .. bo u nich to tak wygląda : ciąża trwa 21 -23 dni. W każdym miocie jest od 4 do 9 młodych, które otwierają oczy po 11 dniach.Trochę obrosną w sierść i już mogą się mnożyć ... jedna samiczka od wiosny do jesieni , może mieć od 5-9 miotów ... więc sobie policzcie SKĄD jest tyle myszy w moim domu ... dodam że cała zimę nie były upierdliwe więc ich nie zwalczałam ...[/QUOTE] Matko Kozłowska:shock::crazyeye: Ale obcykane masz nowinki myszowe:crazyeye: Quote
Vectra Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 [quote name='Doginka']Matko Kozłowska:shock::crazyeye: Ale obcykane masz nowinki myszowe:crazyeye:[/QUOTE] żeby skutecznie zwalczyć przeciwnika , trzeba go poznać :diabloti: Quote
Tekla64 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witam moge prosic o pomoc w mojej galerii? zdublowane posty na myszy polecam koty! dobre koty!!! Quote
Cola Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Vectra']Egon upolował tylko jedną myszę , 3 upolował odkurzaczem TZ , ja też odkurzaczem ze 3 złapałam - mówię Wam , fajna zabawa :evil_lol: mysie wesołe miasteczko :cooldevi: a reszte to uczta z ciastek , drinków i granulek uczyniła ...[/QUOTE] fajne te wesołe miasteczko :diabloti: ....ja ewentualnie mogę liczyć tylko na karaluchy :evil_lol: ale nie będę mieć :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cieszysz się, że Dogo zaczęło pracować...? Pzdr. Quote
Vectra Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Tekla64']Witam moge prosic o pomoc w mojej galerii? zdublowane posty na myszy polecam koty! dobre koty!!![/QUOTE] jak w każdej jednej galerii :) kotom mówimy stanowcze NIE , trutka jest skuteczniejsza , nie miauczy i nie wymaga kuwety :diabloti: [quote name='Cola']fajne te wesołe miasteczko :diabloti: ....ja ewentualnie mogę liczyć tylko na karaluchy :evil_lol: ale nie będę mieć :diabloti:[/QUOTE] mogę ci wysłać trochę myszek :cooldevi: [quote name='Asiaczek']Cieszysz się, że Dogo zaczęło pracować...? Pzdr.[/QUOTE] ja wiem czy się cieszę :hmmmm: ja i tak mało kiedy tu zaglądam ;) Rekin już nie jest rekinem .. wszystkie rekinie zęby wylatały .... teraz to jest Kurcak mały :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Vectra'] kotom mówimy stanowcze NIE , trutka jest skuteczniejsza , nie miauczy i nie wymaga kuwety :diabloti: [/QUOTE] ooo szkoda bo własnie miałam pytać cyz nie chcesz kotecka - mam czwartego... :shock: Quote
Doginka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Oooo, masz kurcaka - będzie rosół?:crazyeye::roflt: Witaj po perzymusowym dogoodwyku:lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='malawaszka']ooo szkoda bo własnie miałam pytać cyz nie chcesz kotecka - mam czwartego... :shock:[/QUOTE] miło że o mnie pomyślałaś , ale muszę odmówić :diabloti: [quote name='Doginka']Oooo, masz kurcaka - będzie rosół?:crazyeye::roflt: Witaj po perzymusowym dogoodwyku:lol:[/QUOTE] no na święta , rosół ze scerbatego kurcaka , palce lizać :cooldevi: Quote
Medorowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Vectra'] Rekin już nie jest rekinem .. wszystkie rekinie zęby wylatały .... teraz to jest Kurcak mały :evil_lol:[/QUOTE] poka sczerbatka hahahaha:grins: Quote
Recommended Posts