Alicja Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]CUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAA:loveu::loveu::loveu: [URL]http://images49.fotosik.pl/231/d7915c9b8232a670.jpg[/URL] kochana pamiętaj że będę w Warszawce początkiem roku ;) no taaaaa będzie kolejny zepsuty psiór :diabloti::evil_lol: [URL]http://images37.fotosik.pl/226/9f99bdd8f62523e4.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 R też narzeka na piach , syf , sierść , ciasnotę w łóżku - oni tak mają te chłopy MUSZĄ marudzić - czasem mnie szewskiej kurdwicy doprowadzi tym gadaniem ... że po co one , że po co tyle , że tamto i owamto .. a potem dzieląc się z nimi żarciem z własnego talerza , opowiada jak je lubi i że nie odda i że mnie sprzeda :evil_lol: ostatni akt jego dobroduszności , po tym jak mi gadał jaki piach , wszędzie psie miski , psy , ciasno ... po czym jedząc kolacje , oddał połowę Klementynie - jako jedynej - tłumacząc jej że dziś ją wyróżnia bo jest ze schroniska , że jej nie lubi , ale niech się nie martwi łba jej nie urwie ani nie odda :diabloti: aa i że jak jest grzeczna to czasem troszke ją lubi .. I jeszcze się nagada , niekiedy doprowadzając mnie do płaczu .. że mam go dość ;) z tym że to jest tak że pogada i przestanie :evilbat: do następnego razu .... Pierwsze spotkanie psio psie zaliczone , jako że Lalka pochodzi z psiej elity i nie wypali jak palnik , nawet zaatakowana .. to poszła na spacer z Emilii .... mała sie bała trochę Lalki , ale Lala jest dyplomatką .... proponowała zabawę , Emili nie bardzo chciała .. no troszeczkę pobrykały ... już wiem że będzie niełatwo ... Plan jest taki , póki Emili nie zacznie bawić się ładnie z Lalką , to nie ma mowy by puszczać jej z innymi .... Egon jest zbyt ekspresyjny .... Franek na pokazanie zębów odpowie ogniem :diabloti: Marysia to pachruść i zły pachruść ... Emili reaguje jak Franio , toleruje obecność drugiego psa , ale nie bardzo ma ochotę na poufałość , zaprzęgnięte na smyczach , szły koło siebie i nie było problemów , ale zaczepiana do zabawy przez Lalkę , odganiała ją - tylko to nie była może agresja dla agresji , tylko strach ... przynajmniej poznała kolejne polskie słowo :evil_lol: NIE WOLNO Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no to będzie kolorowo teraz u was.... domagam sie fot Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='malawaszka']no bo to jest chyba takie marudzenie dla samego marudzenia, a mnie to wqrwia porządnie bo to zamiast cieszyć się zyciem i ich obecnością to maruudziiii wrr[/QUOTE] wiesz co , ja już wolę niech on marudzi o te psy ... bo to mu tylko zostało ... a nie jest tyranem co nie da się mi ruszyc , nie wymyśla aktów zazdrości , nie drze paszczy jak nie ma obiadu , nie kontroluje mojego telefonu , maili , z kim gadam , z kim sie spotykam ... co do fot , to jutro .. dziś to już ciemno :) Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 o jeszcze takie się uchowały :) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/143/0aabbcae79758015.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/231/1b0ca8bdbf2ddbef.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/231/7aa7deda311fcda2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/226/7bbc64b478f0a13c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/226/77ebab9e0110264d.jpg[/IMG][/URL] Quote
evel Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [URL]http://images37.fotosik.pl/226/77ebab9e0110264d.jpg[/URL] [URL]http://images49.fotosik.pl/231/d7915c9b8232a670.jpg[/URL] Vectra... ona jest najpiękniejszym staffikiem, jakiego widziałam :crazyeye: :loveu: Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='evl'][URL] Vectra... ona jest najpiękniejszym staffikiem, jakiego widziałam :crazyeye: :loveu:[/QUOTE] Najpiękniejszego to już widziałaś :mad: Franciszka :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Emilka jest cudna :loveu: zdecydowanie piękniejsza niż myślałam :loveu: i mięśniasta, i główka taka jak lubię, no cudo :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ile ona waży i ile ma cm ?? musicie być w Rzeszowie :) Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 ma jakieś 39 cm ... ile waży nie wiem , ale niewiele :diabloti: na pewno się pobawimy w wystawy , bo to będzie zabawa jak z Franiem :D czyli - co sędziowie ciekawego wymyślą .... Marysia jest zbyt doskonała , bym czerpała satysfakcje z wystaw jej :evil_lol: bo o ile zaczęła sie wystawiać ostatnio , to już nie ma ciekawostek .... zawsze się podoba i nikt się nie czepia .... Emilka została dziś skomplementowana na spacerze , przez jakiegoś pana klienta , który był u sąsiada - jaki śliczny , malutki bokserek :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No przepiekna jest:loveu::loveu::loveu: i ma to cos w oczku:diabloti: Czuje gleboki niedosyt jej fot:diabloti: Quote
emdziolek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Vecrto - ciesze sie z Tobą że spełniłaś swoje od dawna skrywane marzenie. Sunia jest urocza:loveu: I nosi moje imie:loveu: Ja tu czesto zagladam tylko mam lenia zeby cos napisac:diabloti: A te twoje psiaki to z dnia na dzien robią się większe pakery :P Moze Ci wolliego podrzuce na tydzien to i on masy mieśniowej nabierze bo jak naraszie to tłuszczyku mamy za duzo:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
evel Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Vectra']Najpiękniejszego to już widziałaś :mad: Franciszka :diabloti:[/QUOTE] Frania widziałam przelotem na wystawie, on na żywo jest fajniejszy niż na fotach :) A chodziło mnie o najpiękniejszą staffikową sucz - bo mnie to się ogólnie bardziej samce podobają :oops: Ale Emisia jest cu-dow-na, fajnie umięśniona, no i ten piękny łeb... I kolor powalający :-o No normalnie się zaczynam przekonywać do staffików dzięki takim egzemplarzom :evil_lol: [SIZE=1]Ciekawa jeszcze jestem, co Martensowej wyrośnie z Bucka :cool3:[/SIZE] Jeszcze trochę i skończę jak Ty, ze stadem prosiaków :siara: [SIZE=1]plus czarna zaraza dobermaniasta, sztuk przynajmniej jeden :diabloti:[/SIZE] Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No Emdziołku wiem żeś Emilka , tak mam Cię na gy zapisaną - lubię to imie :) a z tymi muskułami , to i geny odpowiednie wskazane ;) Quote
Cola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Vectra']R też narzeka na piach , syf , sierść , ciasnotę w łóżku - oni tak mają te chłopy MUSZĄ marudzić - czasem mnie szewskiej kurdwicy doprowadzi tym gadaniem ... że po co one , że po co tyle , że tamto i owamto .. a potem dzieląc się z nimi żarciem z własnego talerza , opowiada jak je lubi i że nie odda i że mnie sprzeda :evil_lol:[/QUOTE] skąd ja to znam....też tak miałam ze "starym" TZtem...narzekał na wszystkie zwierzaki w domu i na wszystko co z nimi związane :angryy: i czytając cytat poniżej był tyranem :mad: [quote name='Vectra']wiesz co , ja już wolę niech on marudzi o te psy ... bo to mu tylko zostało ... a nie jest tyranem co nie da się mi ruszyc , nie wymyśla aktów zazdrości , nie drze paszczy jak nie ma obiadu , nie kontroluje mojego telefonu , maili , z kim gadam , z kim sie spotykam ...[/QUOTE] "nowy" TZ nie marudzi o zwierzaki (no może tylko, że nie przepada za kotami :evil_lol: ale one za nim baaardzo :loveu: zawsze po nim łażą :evil_lol:) sierść? się odkurzy, piach? się pozamiata, nie ma obiadu? co zjesz kochanie, ja gotuję, i mi nie szpera po torebce... ...więc jeśli chop narzeka tylko na zwierzaki, to super :p Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='evl']plus czarna zaraza dobermaniasta, sztuk przynajmniej jeden :diabloti:[/QUOTE] no to już wyższa szkoła jazdy ;) Quote
Cola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Vectra']Emilka została dziś skomplementowana na spacerze , przez jakiegoś pana klienta , który był u sąsiada - jaki śliczny , malutki bokserek :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt: ojoj...a co to jest? w Holandii czegoś takiego nie było :roll: [url]http://images37.fotosik.pl/226/77ebab9e0110264d.jpg[/url] Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Cola , jak ktoś poznał mojego TZ , to wie że to dobre dziecko :evil_lol: ma swoje wady , jak każdy ... ja też słodka nie jestem , a na pewno nie uległa i pod porządkująca się :evil_lol: No i nie mamy umowy wiążącej - jak mu nie pasuje - droga wolna :diabloti: psy były przed nim jako moja miłość i pasja .. Kolejna rzecz , nasze pierwsze spotkanie / poznanie - nie było słodkie i urocze, ja nie ćwierkałam i się nie wyginałam zalotnie .. tylko pisałam - jak się poznaliśmy :evil_lol: popsuł mi się samochód , mój ukochany , śliczny , najważniejszy samochód - w związku z tym byłam wściekła jak osa i miałam ochotę wszystkich pozabijać , R warsztat był akurat kilka metrów dalej , więc wpadłam tam z hukiem i rozpaczą - żądając pomocy .... skutecznie żądając .. więc widziały gały co brały Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='lolka75']Wasia...ale widzisz.. jak chlopina nie moze sobie pomarudzic ze zupa za slona a piwo nie podane i meczu nie obejrzy:shake: bo na drugim House leci:loveu:... to sobie chociaz na kundle ponarzeka... one sobie dadza:diabloti:[/QUOTE] racja [quote name='Vectra']R też narzeka na piach , syf , sierść , ciasnotę w łóżku - oni tak mają te chłopy MUSZĄ marudzić - czasem mnie szewskiej kurdwicy doprowadzi tym gadaniem ... że po co one , że po co tyle , że tamto i owamto .. a potem dzieląc się z nimi żarciem z własnego talerza , opowiada jak je lubi i że nie odda i że mnie sprzeda :evil_lol: ostatni akt jego dobroduszności , po tym jak mi gadał jaki piach , wszędzie psie miski , psy , ciasno ... po czym jedząc kolacje , oddał połowę Klementynie - jako jedynej - tłumacząc jej że dziś ją wyróżnia bo jest ze schroniska , że jej nie lubi , ale niech się nie martwi łba jej nie urwie ani nie odda :diabloti: aa i że jak jest grzeczna to czasem troszke ją lubi .. I jeszcze się nagada , niekiedy doprowadzając mnie do płaczu .. że mam go dość ;) z tym że to jest tak że pogada i przestanie :evilbat: do następnego razu .... [/QUOTE] haha no to mnie pocieszyłaś :lol: dzięki! bo już myślałam, ze tylko J takie ma chwile upierdliwości [quote name='Vectra']wiesz co , ja już wolę niech on marudzi o te psy ... bo to mu tylko zostało ... a nie jest tyranem co nie da się mi ruszyc , nie wymyśla aktów zazdrości , nie drze paszczy jak nie ma obiadu , nie kontroluje mojego telefonu , maili , z kim gadam , z kim sie spotykam ... [/QUOTE] nooo kontrolowania o sobie zupełnie nie wyobrażam!!! [quote name='Vectra'] Emilka została dziś skomplementowana na spacerze , przez jakiegoś pana klienta , który był u sąsiada - jaki śliczny , malutki bokserek :evil_lol:[/QUOTE] HA HA HA [quote name='Cola']skąd ja to znam....też tak miałam ze "starym" TZtem...narzekał na wszystkie zwierzaki w domu i na wszystko co z nimi związane :angryy: i czytając cytat poniżej był tyranem :mad: "nowy" TZ nie marudzi o zwierzaki (no może tylko, że nie przepada za kotami :evil_lol: ale one za nim baaardzo :loveu: zawsze po nim łażą :evil_lol:) sierść? się odkurzy, piach? się pozamiata, nie ma obiadu? co zjesz kochanie, ja gotuję, i mi nie szpera po torebce... ...więc jeśli chop narzeka tylko na zwierzaki, to super :p[/QUOTE] czuję się po stokroć pocieszona - kochom Wos :lol: Quote
lolka75 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Cola']:roflt::roflt: ojoj...a co to jest? w Holandii czegoś takiego nie było :roll: [url]http://images37.fotosik.pl/226/77ebab9e0110264d.jpg[/url][/QUOTE] nooo:roflt::roflt: Emilka przezywa szok kulturowy:evil_lol::evil_lol: zeby jej bylo razniej to jej powiedz ze jest [B]schatje[/B]...a jak bedzie broic to ryknij [B]god voor domme[/B]:evil_lol: Quote
evel Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Vectra']no to już wyższa szkoła jazdy ;)[/QUOTE] Wiem, wiem. Ale cóż, miłość - co poradzić? :niewiem: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Cola']ojoj...a co to jest? w Holandii czegoś takiego nie było :roll: [url]http://images37.fotosik.pl/226/77ebab9e0110264d.jpg[/url][/QUOTE] czy to można palić? :roflt: :roflt: [quote name='Vectra'] No i nie mamy umowy wiążącej - jak mu nie pasuje - droga wolna :diabloti: psy były przed nim jako moja miłość i pasja .. [/QUOTE] aaameeennnnnn Quote
Gonitwa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Tylko Emilka i Emilka, a jak sie mają małe gwiazdeczki ? Franiowe córuchny? Quote
Vectra Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Gonitwa']Tylko Emilka i Emilka, a jak sie mają małe gwiazdeczki ? Franiowe córuchny?[/QUOTE] to dopiero koło weekendu , gdyz mój wspólas - opuścił kraj nasz kochany ;) jak wróci prześle mi fotki. Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='lolka75'] zeby jej bylo razniej to jej powiedz ze jest [B]schatje[/B]...a jak bedzie broic to ryknij [B]god voor domme[/B]:evil_lol:[/QUOTE] hahahaha chciałabym to usłyszeć :roflt: Quote
Recommended Posts