Doginka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Vectra']Czy ja o czymś nie wiem >? :roll: :cool3:[/QUOTE] Pewnie nie wiesz tego samego co ja:angryy::placz: [quote name='Vectra']Mówi żona! Drogi serwisie techniczny! W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA aby naprawić problem, ale bezskutecznie. Desperatka. Droga Desperatko! Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: C:\\\\MYŚLAŁAM_ŻE_MNIE_KOCHASZ, ściągnąć ŁZY oraz zainstalować WINĘ. Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TESCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu CHLOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA. Sumując: MAŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwość zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności. Ja osobiście polecam GORĄCE_ JEDZENIE lub SEX_BIELIZNĘ . Powodzenia, Serwis techniczny.[/QUOTE] U mnie pakiet rozrywkowy się zawiesił, albo złapał wira:angryy::mad: i chyba jest nie do naprawienia:placz:A w niedalekiej przyszłości miał być system operacyjny, ale od tygodnia mam nielegalne programy:placz:Ani aplikacja ŁZY, ani KŁÓTNIA nic tu nie pomogą, bo mój własny dysk jest tak zakodowany, że nie przyjmuje takich opcji:angryy::cool3: Chyba zmienię kompa:cool3: Quote
Medorowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Doginka']Pewnie nie wiesz tego samego co ja:angryy::placz: U mnie pakiet rozrywkowy się zawiesił, albo złapał wira:angryy::mad: i chyba jest nie do naprawienia:placz:A w niedalekiej przyszłości miał być system operacyjny, ale od tygodnia mam nielegalne programy:placz:Ani aplikacja ŁZY, ani KŁÓTNIA nic tu nie pomogą, bo mój własny dysk jest tak zakodowany, że nie przyjmuje takich opcji:angryy::cool3: Chyba zmienię kompa:cool3:[/QUOTE] Moim skromnym zdaniem, to zawsze najlepsiejsza opcja;):evil_lol::evil_lol: Cud maliny te dwie małe dziewczyny:loveu: Quote
asher Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 O rany, ale cudne ma Franio córy! :loveu: :loveu: :loveu: Za ich zdrowie! :drinking: I zaległy urodzinowy toast za zdrowie ojczulka tych cudeniek! :drinking: [quote name='malawaszka']o fuj!!!! po co Ci zwłoki dzika? to jedne z najochydniejszych rzeczy jakie można mieć w domu... ble... a już jak widzę w jakiejś restauracji na ścianach i oparciach zwierzęce zwłoki to całkiem tracę apetyt :shock: [/QUOTE]Ale widok zwłok na talerzu apetytu ci nie odbiera? :evil_lol: [quote name='Vectra']zadzwonię do Ciebie jakoś , masz ere to mam za darmo :diabloti: to Ci powiem :cool1:[/QUOTE]Ja też mam erę :obrazic: Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 te z talerza się nie patrzą... a jak patrzą czyli np jakaś ryba z głową i oczodołami to też nie mogę zjeść :oops: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='asher'] Ja też mam erę :obrazic:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='malawaszka']te z talerza się nie patrzą... a jak patrzą czyli np jakaś ryba z głową i oczodołami to też nie mogę zjeść :oops:[/QUOTE] mam to samo :evil_lol: :evil_lol: nigdy nie zapomnę, jak mnie poproszono , o obranie krewetek :placz: :placz: nie dość że były różowe , to jak otworzyłam lodówkę, patrzyły na mnie tymi czarnymi oczkami .... dramat :shake: kolejny popis , to w Szwecji na dniu raka , wszyscy się zajadali , świętowali , a ja nie mogłam patrzeć na coś co patrzy na mnie ... fakt że pyszne są raki , ale musieli pozbawiać i główek bym mogła dotknąć :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Vectra']kolejny popis , to w Szwecji na dniu raka , wszyscy się zajadali , świętowali , a ja nie mogłam patrzeć na coś co patrzy na mnie ... fakt że pyszne są raki , ale musieli pozbawiać i główek bym mogła dotknąć :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]Na dodatek raki gotuje się żywcem, odkąd się dowiedziałam, to nawet bez główki nie tknę :shake: A smakują jak kurczak :diabloti: Edit. [B]Ewa[/B], ty jesteś specjalistka w wyszukiwaniu różności dla psów. Nie wpadły ci gdzieś w oko fajne posłania dla dużych, takich jak Bugajski? Chcę mu kupić pod choinkę coś sporego, miękkiego i łatwego do utrzymania w czystości i nic fajnego nie widzę :roll: :help1: Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 ja ma takie coś [url=http://www.allegro.pl/item814978859_materac_dla_dziecka_rosa_vii_60x120_kokos_promocja.html]Materac dla dziecka ROSA VII 60x120 KOKOS PROMOCJA (814978859) - Aukcje internetowe Allegro[/url] kupuje w lumpexach poszewki na kołdry .. wygodne , duże , miękkie , solidne , łatwo utrzymać w czystości , bo materac też się rozbiera i można uprać .... mam to ponad rok , jest rewelacja zwykłe posłania psie , ginęły w ciągu miesiąca :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Doginka']Ani aplikacja ŁZY, ani KŁÓTNIA nic tu nie pomogą, [/QUOTE] [B]ja i Vectrunia polecamy aplikację WRZASK :diabloti:[/B] Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Maga100'][B]ja i Vectrunia polecamy aplikację WRZASK :diabloti:[/B][/QUOTE] plus szantaż emocjonalny , groźby karalne też się sprawdzają .. ... jeszcze rzucanie przedmiotami :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Vectra']plus szantaż emocjonalny , groźby karalne też się sprawdzają .. ... jeszcze rzucanie przedmiotami :diabloti:[/QUOTE] [B]Szczególnie polecam blaszaną miskę psa :diabloti:[/B] [B]garnki też się nadają :diabloti:[/B] [B]No i oczywiście nieśmiertelne trzaskanie drzwiami, najlepiej z szybką :diabloti:[/B] [B]Powyższe należy porzucić, gdy w komputerze pojawi się nieusuwalny wirus DZIECKO :cool1:[/B] Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 dlatego używam kilku programów antywirusowych :diabloti: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Vectra']dlatego używam kilku programów antywirusowych :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red]antywirus Mirena jest rewelacyjny :loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Vectra']ja ma takie coś [URL="http://www.allegro.pl/item814978859_materac_dla_dziecka_rosa_vii_60x120_kokos_promocja.html"]Materac dla dziecka ROSA VII 60x120 KOKOS PROMOCJA (814978859) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] kupuje w lumpexach poszewki na kołdry .. wygodne , duże , miękkie , solidne , łatwo utrzymać w czystości , bo materac też się rozbiera i można uprać .... mam to ponad rok , jest rewelacja[/QUOTE]Za wąski, dla Bugajskiego min. 70 cm, a lepsze byloby 80. A te materace im szersze, tym również dłuższe :mad: Quote
Maga100 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red]antywirus Mirena jest rewelacyjny :loveu:[/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]a nie kalendarz? :crazyeye::diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Maga100'][B]a nie kalendarz? :crazyeye::diabloti:[/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba adwentowy :diabloti:..... :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Maga100'][B]ja i Vectrunia polecamy aplikację WRZASK :diabloti:[/B][/QUOTE] [quote name='Vectra']plus szantaż emocjonalny , groźby karalne też się sprawdzają .. ... jeszcze rzucanie przedmiotami :diabloti:[/QUOTE] Dobre rady dziewczynki, ale ja już bez kompa jestem:placz::angryy:Pozbyłam się starocia i czekam, aż się pojawi nowy na horyzoncie:diabloti: Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red]antywirus Mirena jest rewelacyjny :loveu:[/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='Maga100'][B]a nie kalendarz? :crazyeye::diabloti:[/B][/QUOTE] ja sobie wróże z fusów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doginko , to zapraszamy na korepetycje :bigok::boom: Quote
Doginka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Vectra']... Doginko , to zapraszamy na korepetycje :bigok::boom:[/QUOTE] Bardzo chętnie, ale najpierw wyleczę rany;):placz: Quote
moon_light Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 kiedy wyjawisz ten swoj tajny plan ? bo zagladam, zagladam..i ciagle cisza a ja ciekawska jestem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Maga100'][B]a nie kalendarz? :crazyeye::diabloti:[/B][/QUOTE] i termometr - nie zapomnij o termometrze :loveu: [quote name='Doginka']Dobre rady dziewczynki, ale ja już bez kompa jestem:placz::angryy:Pozbyłam się starocia i czekam, aż się pojawi nowy na horyzoncie:diabloti:[/QUOTE] ulalaaa Doginka który to już raz? ja tam czekam kiedy będzie come back ;) Quote
dzasta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To ja Wam powiem a co :evil_lol: Ewa planuje rozmnożyć Egona ze zdechłym dzikiem drogą inseminacji :loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='dzasta']To ja Wam powiem a co :evil_lol: Ewa planuje rozmnożyć Egona ze zdechłym dzikiem drogą inseminacji :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] ale przeciez takie krycie miedzy cacibami...to nie mozna bez zgody ZG !!!!! Quote
Vectra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='moon_light']ale przeciez takie krycie miedzy cacibami...to nie mozna bez zgody ZG !!!!![/QUOTE] Egon należy do związku niezależnych , nie musi mieć niczyjej zgody ..no może koła łowieckiego :evil_lol: to będzie nowa rasa polujący dzik , albo dziki pies :diabloti: Quote
Recommended Posts