malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 baby proszę zajrzyjcie któraś molosolubna czy ten pies ma w sobie coś z molosa? [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/molosowaty-rottkowaty-piekny-bono-z-boleslawia-u-missieek-135371/#post12260542[/url] Quote
Darianna Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Pytałaś siostry czy będzie miała wianek , oczepiny i noc poślubną :roll::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wianka to już chyba nie ma skoro dziecko ma :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Vectra Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ja też mam chrześnice bez bierzmowania , chrzczona była w katedrze ... No komunie mam :evil_lol: moi rodzice pamiętają to do dziś , z jak ogromną chęcią chciałam przystąpić do komunii , ile musieli się na błagać , ile było szantażów emocjonalnych , kłótni , na ile musieli się zgodzić i termin komunii przekładać BO .. ustalony kolidował z wyścigami konnymi ... już nie pamietam , co to były za gonitwy .. ale moje życie od tego zależało .. wszystko lepsze niż paradowanie po kosciele w białej sukience :diabloti: a że ja bardzo uskuteczniałam od dziecka hazard i namiętnie obstawiałam wyścigi .. I spora grupka gości też myślę , ma niepowtarzalne wspomnienia , może nawet i ślady po mojej komunii , a raczej imprezie komunijnej .. :evil_lol: Wtedy miałam takiego uroczego pieska , Foksik miał na imię i bardzo chętnie używał zębów , najchętniej wbijał je w ludzkie ciało ... kochał mnie mocno i pilnował .. jak mnie wujo porwał w ramiona , to wylądował w szpitalu na szyciu ręki :evil_lol: Plan był taki , że Foksio miał rezydować na czas przyjęcia u znajomych .. no ale , powiedziałam , że albo pies w swoim domu , albo komuni nie będzie :evilbat: nie chciala bym być swoim własnym dzieckiem .... rany ja byłam okropna :evil_lol: Jutro jadę do siostry , na ten wieczór panieński ... no i musi mnie oficjalnie zaporsić na komunie .. bo nie przyjdę :diabloti: Ma ugotować coś dobrego ... bo jak będzie lewizna .. no to nici z komunii :evil_lol: Agnethka , w ramach zadośćuczynienia za uniemożliwienie mi pojechania do Radomia , jadę do Leszna na MWPR ... na koszt rodzicielki :D Quote
agnethka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Vectra'] Agnethka , w ramach zadośćuczynienia za uniemożliwienie mi pojechania do Radomia , jadę do Leszna na MWPR ... na koszt rodzicielki :D[/quote] ale Ci fajnie ; mi się już w domu nudzi i nie mogę się wystawy doczekać :evil_lol: muszę zacząć się do innych "podczepiać" :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ajdunia już w domu .... chyba cud , że trafiliśmy na tego weta :mdleje: zwykły implant , nie zdał by egzaminu , bo ajda jest za bardzo umięśniona :evil_lol: i ma mega twarde kości .... Ma zrobioną nowatorką metodą , trochę kombinowaną ... jeśli to wytrzyma ,Ajda będzie modelem do wdrażania wśród innych lekarzy i studentów metody , odnawiania więzadeł krzyżowych ... Jak otworzył kolano , ręce wetowi opadły ..... zdjał rękawiczi i musiał wymyśleć jak to naprawić .. ma zrobione zwięzadła z trzech materiałów ... zwykłe standartowe więzadło , eleastyczne i teflonowe .... Od jutra ma chodzić :diabloti: bo dziś to jest jeszcze pijana ;) Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 kurczaki trzymam :kciuki: żeby wszystko było jak nalezy :loveu: Quote
eria Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 HIHIHI poczytałam se o ślubie,komunii,wyścigach i szyciu ręki :evil_lol: fajnie było ! ide po drugi kieliszek wiśniówki :evil_lol:a Ty napisz jeszcze co ciekawego :D trzymam za Ajdę !! Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 buuahaha eria - tak sama sobie przy kompku tą wiśnióweczkę zapodajesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinking: Quote
klaudia&Manta Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Śweitnie że już po wszystkim . Teraz dalej trzymam kciuki , żeby obyło się bez komplikacji :cool3: :roll: Quote
Alicja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja tak po plebejsku wpadam z piffem :razz::razz: :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]za zdrówko Ajdy[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 No ja piwo sączę , bo miałam nerwa. Kciuki wskazane , przez 6 tygodni Quote
Vectra Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Ajdunia ma się dobrze , byliśmy na zastrzyku i kontroli .. jest obrzęk , ale to normalne.Jutro będzie najgorzej i w poniedziałek ... Potem ma być już z górki.No i zacznie rehabilitację ... czyli spacerki.Intensywniejsze wyczyny , dopiero jak wyprostuje całkiem nogę ... bo teraz ma w pół zgięciu. A teraz jadę na darmową wyżerkę do tzw siostry :diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]smacznego :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:albo sie przeżarła ....albo ją otruli :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Darianna Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 nie otruli, na komunii ma być :diabloti: przeżarła i upiła :eviltong: Quote
eria Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [quote name='malawaszka']buuahaha eria - tak sama sobie przy kompku tą wiśnióweczkę zapodajesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinking:[/quote] a co ! sama se zrobiłam w zeszłym roku to sę zapodaję:evil_lol: :loveu: a nieskromnie powiem że nalewka jest rewelacyjna :loveu: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [quote name='Vectra']Żyję już jestem :cooldevi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka czyś cała i zdrowa :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A ja spoźniona gratuluję tutaj Franiowi tytułu Championa! :multi: Pani A. Tits tylko raz sedziowała moje baski, jak pojechałam do Kaliningradu. Trzeba było mnie spytac, to bym powiedziała, że będzie OK.:lol: Trzymam kciuki za ozdrowienie Ajdy. Może rzeczywiście te 3 rodzaje implantów zdadza egzamin? Zdjęcia synchroniczne - proponuję wysłac na jakis konkurs, naprawdę! Takie psie konkursy sa w Moim Psie, Przyjaciel Pies. No i tradycyjnie - pozdrawiam. Pzdr. Quote
Vectra Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka czyś cała i zdrowa :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cała zdrowa i ze dwa kilo mnie więcej :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Asiaczek ']A ja spoźniona gratuluję tutaj Franiowi tytułu Championa! :multi: Pani A. Tits tylko raz sedziowała moje baski, jak pojechałam do Kaliningradu. Trzeba było mnie spytac, to bym powiedziała, że będzie OK.:lol:[/QUOTE] Franiutek dziękuje :buzi: ta Pani sędzina , to chyba jkoś nie za często u nas sędziuje , prawda ? Wiesz coś może o niej więcej ? hoduje coś ? [quote name='Asiaczek ']Trzymam kciuki za ozdrowienie Ajdy. Może rzeczywiście te 3 rodzaje implantów zdadza egzamin? [/QUOTE] oby , oby wytrzymało :kciuki: [quote name='Asiaczek ']Zdjęcia synchroniczne - proponuję wysłac na jakis konkurs, naprawdę! Takie psie konkursy sa w Moim Psie, Przyjaciel Pies. [/QUOTE] jakoś nie mam weny na konkursy ;) [quote name='Asiaczek ']No i tradycyjnie - pozdrawiam. Pzdr. [/QUOTE] My również pozdrawiamy [quote name='eria']a co ! sama se zrobiłam w zeszłym roku to sę zapodaję:evil_lol: :loveu: a nieskromnie powiem że nalewka jest rewelacyjna :loveu:[/QUOTE] podziel się Ty robalowa Ty :diabloti: teraz idę grzać zwłoki :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 [quote name='malawaszka']baby proszę zajrzyjcie któraś molosolubna czy ten pies ma w sobie coś z molosa? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/molosowaty-rottkowaty-piekny-bono-z-boleslawia-u-missieek-135371/#post12260542[/URL][/quote] no to może tym razem ktoś zajrzy i mi odpowie :roll: Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 [quote name='Vectra']raczej pospolity ONkowaty kundel ;)[/quote] :shake: z ONa to on zupełnie nic nie ma kompletnie Quote
Vectra Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [quote name='malawaszka']no to może tym razem ktoś zajrzy i mi odpowie :roll:[/quote] raczej pospolity ONkowaty kundel ;) Quote
Recommended Posts