Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

baby proszę zajrzyjcie któraś molosolubna czy ten pies ma w sobie coś z molosa?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/molosowaty-rottkowaty-piekny-bono-z-boleslawia-u-missieek-135371/#post12260542[/url]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]

Pytałaś siostry czy będzie miała wianek , oczepiny i noc poślubną :roll::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

wianka to już chyba nie ma skoro dziecko ma :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Ja też mam chrześnice bez bierzmowania , chrzczona była w katedrze ...
No komunie mam :evil_lol: moi rodzice pamiętają to do dziś , z jak ogromną chęcią chciałam przystąpić do komunii , ile musieli się na błagać , ile było szantażów emocjonalnych , kłótni , na ile musieli się zgodzić i termin komunii przekładać BO .. ustalony kolidował z wyścigami konnymi ... już nie pamietam , co to były za gonitwy .. ale moje życie od tego zależało .. wszystko lepsze niż paradowanie po kosciele w białej sukience :diabloti: a że ja bardzo uskuteczniałam od dziecka hazard i namiętnie obstawiałam wyścigi ..

I spora grupka gości też myślę , ma niepowtarzalne wspomnienia , może nawet i ślady po mojej komunii , a raczej imprezie komunijnej .. :evil_lol:
Wtedy miałam takiego uroczego pieska , Foksik miał na imię i bardzo chętnie używał zębów , najchętniej wbijał je w ludzkie ciało ... kochał mnie mocno i pilnował .. jak mnie wujo porwał w ramiona , to wylądował w szpitalu na szyciu ręki :evil_lol:
Plan był taki , że Foksio miał rezydować na czas przyjęcia u znajomych .. no ale , powiedziałam , że albo pies w swoim domu , albo komuni nie będzie :evilbat:

nie chciala bym być swoim własnym dzieckiem .... rany ja byłam okropna :evil_lol:

Jutro jadę do siostry , na ten wieczór panieński ... no i musi mnie oficjalnie zaporsić na komunie .. bo nie przyjdę :diabloti:
Ma ugotować coś dobrego ... bo jak będzie lewizna .. no to nici z komunii :evil_lol:

Agnethka , w ramach zadośćuczynienia za uniemożliwienie mi pojechania do Radomia , jadę do Leszna na MWPR ... na koszt rodzicielki :D

Posted

[quote name='Vectra']

Agnethka , w ramach zadośćuczynienia za uniemożliwienie mi pojechania do Radomia , jadę do Leszna na MWPR ... na koszt rodzicielki :D[/quote]

ale Ci fajnie ;
mi się już w domu nudzi i nie mogę się wystawy doczekać :evil_lol:
muszę zacząć się do innych "podczepiać" :evil_lol:

Posted

Ajdunia już w domu .... chyba cud , że trafiliśmy na tego weta :mdleje:
zwykły implant , nie zdał by egzaminu , bo ajda jest za bardzo umięśniona :evil_lol: i ma mega twarde kości ....
Ma zrobioną nowatorką metodą , trochę kombinowaną ... jeśli to wytrzyma ,Ajda będzie modelem do wdrażania wśród innych lekarzy i studentów metody , odnawiania więzadeł krzyżowych ...

Jak otworzył kolano , ręce wetowi opadły ..... zdjał rękawiczi i musiał wymyśleć jak to naprawić .. ma zrobione zwięzadła z trzech materiałów ... zwykłe standartowe więzadło , eleastyczne i teflonowe ....
Od jutra ma chodzić :diabloti: bo dziś to jest jeszcze pijana ;)

Posted

HIHIHI poczytałam se o ślubie,komunii,wyścigach i szyciu ręki :evil_lol: fajnie było ! ide po drugi kieliszek wiśniówki :evil_lol:a Ty napisz jeszcze co ciekawego :D

trzymam za Ajdę !!

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja tak po plebejsku wpadam z piffem :razz::razz: :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]za zdrówko Ajdy[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ajdunia ma się dobrze , byliśmy na zastrzyku i kontroli .. jest obrzęk , ale to normalne.Jutro będzie najgorzej i w poniedziałek ... Potem ma być już z górki.No i zacznie rehabilitację ... czyli spacerki.Intensywniejsze wyczyny , dopiero jak wyprostuje całkiem nogę ... bo teraz ma w pół zgięciu.

A teraz jadę na darmową wyżerkę do tzw siostry :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahaha eria - tak sama sobie przy kompku tą wiśnióweczkę zapodajesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinking:[/quote]
a co ! sama se zrobiłam w zeszłym roku to sę zapodaję:evil_lol: :loveu: a nieskromnie powiem że nalewka jest rewelacyjna :loveu:

Posted

A ja spoźniona gratuluję tutaj Franiowi tytułu Championa! :multi:
Pani A. Tits tylko raz sedziowała moje baski, jak pojechałam do Kaliningradu. Trzeba było mnie spytac, to bym powiedziała, że będzie OK.:lol:

Trzymam kciuki za ozdrowienie Ajdy. Może rzeczywiście te 3 rodzaje implantów zdadza egzamin?

Zdjęcia synchroniczne - proponuję wysłac na jakis konkurs, naprawdę! Takie psie konkursy sa w Moim Psie, Przyjaciel Pies.

No i tradycyjnie - pozdrawiam.

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka czyś cała i zdrowa :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cała zdrowa i ze dwa kilo mnie więcej :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Asiaczek ']A ja spoźniona gratuluję tutaj Franiowi tytułu Championa! :multi:
Pani A. Tits tylko raz sedziowała moje baski, jak pojechałam do Kaliningradu. Trzeba było mnie spytac, to bym powiedziała, że będzie OK.:lol:[/QUOTE]
Franiutek dziękuje :buzi:

ta Pani sędzina , to chyba jkoś nie za często u nas sędziuje , prawda ?
Wiesz coś może o niej więcej ? hoduje coś ?

[quote name='Asiaczek ']Trzymam kciuki za ozdrowienie Ajdy. Może rzeczywiście te 3 rodzaje implantów zdadza egzamin?
[/QUOTE]
oby , oby wytrzymało :kciuki:

[quote name='Asiaczek ']Zdjęcia synchroniczne - proponuję wysłac na jakis konkurs, naprawdę! Takie psie konkursy sa w Moim Psie, Przyjaciel Pies.
[/QUOTE]
jakoś nie mam weny na konkursy ;)

[quote name='Asiaczek ']No i tradycyjnie - pozdrawiam.

Pzdr. [/QUOTE]

My również pozdrawiamy

[quote name='eria']a co ! sama se zrobiłam w zeszłym roku to sę zapodaję:evil_lol: :loveu: a nieskromnie powiem że nalewka jest rewelacyjna :loveu:[/QUOTE]
podziel się Ty robalowa Ty :diabloti:

teraz idę grzać zwłoki :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']baby proszę zajrzyjcie któraś molosolubna czy ten pies ma w sobie coś z molosa?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/molosowaty-rottkowaty-piekny-bono-z-boleslawia-u-missieek-135371/#post12260542[/URL][/quote]

no to może tym razem ktoś zajrzy i mi odpowie :roll: