Vectra Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 osłoda na jutrzejsze szoł :cooldevi: [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/29042009-303.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/29042009-305.jpg[/IMG] moja porcja , upudrowana ;) [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/29042009-306.jpg[/IMG] Quote
Hanna R. Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Vectra']nie wszystkim pisane łatwe bogactwo :evilbat: [/quote] Kcesz trochę ???? :diabloti: I ZABIERZ TE ROGALE !!! :angryy: Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Hanna R.']Kcesz trochę ???? :diabloti: I ZABIERZ TE ROGALE !!! :angryy:[/quote] peffno że kce :diabloti: w czerwcu będę z walizkami i rogalami :loveu: :loveu: :loveu: cieszysz się ? :evil_lol: Quote
agnethka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ewa...musisz z tymi rogalami przyjechać gdzieś gdzie ja będę :lol: bo teraz mogę już jeść na wystawach :lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a ja wiem a ja wiem ale nie powiem :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Darianna']pooooooooooooooooooooowiedz :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p wystawowa niespodziewanka będzie :grins:[/B][/COLOR][/FONT];) Quote
agnethka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p wystawowa niespodziewanka będzie :grins:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote] aaa... ta niespodzianka już niespodzianką nie jest :lol: w pewnym miejscu publicznie widnieje ÓW info :evil_lol: ale też nie powiem jakie :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Serdeczne gratulacje dla Franciszka:cool2::BIG:!!!!!!! Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 I ja wiem .. :multi: Brawoo Franek . :loveu: Quote
Vectra Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Od dziś prosze mówić do Franciszka , CHAMPIONIE :multi: wygraliśmy HA , Franciszek doskonały CWC w stawce 4 psów :diabloti: jestem dumna jak paw , 100 pawi HA ukończyliśmy championat :D w 7 miesięcy :mullti: Marysia 3/4 , bo .. nie uwieżycie :evil_lol: ma za wąskie żebra hahahhahhaha muszę ja niestety podtuczyć ;) ale wystawia się jak posąg :) jestem dumna , jestem szczęśliwa , idę się upić Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Brawo Franciszku CHAMPIONIE POLSKI :multi::multi::multi: Brawo , brawo , brawo . Szkoda że Marianna tylko trzecia , ale coz .. też Gratulacje :p Quote
SZPiLKA23 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :multi: Gratki !!!! [IMG]http://www.papirus.rybnik.pl/obrazki/tryumf_puchar5003.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Mania już i tak tyle wygrała , że raz jej się należało :evil_lol: , ma ocenę doskonałą , śliczny brązowy medal .... na 6 wystawach ,zawsze pierwsza .... teraz niech zobaczy jak to wygląda od tyłu :diabloti: Jestem tym bardziej szczęśliwa z sukcesu Frania , bo to prezent urodzinowy dla Kano .. Kano wczoraj by skończył 12 lat ... to dla niego Franio dał z siebie wszystko !!! Pięknie poszedł , pięknie się pokazał , sędzina nie mogła oderwać oczu od jego muskułów :) naciskała sobie , patrzyła chyba czy prawdziwe ;) naprężał się , stał jak należy , pobiegł też bardzo z wdziękiem ... opis mamy super ... Mania pojechała odchudzona o prawie kilogram , Franio utuczony o kilogram :diabloti: Jak sędzina wskazała , że to Franio NR 1 , to nie wierzyłam !!! ręce mi się trzęsły przez godzinę :evil_lol: Nasza praca nie idzie na marne :) Mamy motywację do dalszej nauki hahaha foty będą , jak fotoreporterzy do domów zjadą ;) chyba troche nas pocykali :diabloti: a Mania ma 7 miesięcy , na ukończenie młodzieżówki ... co tam Marian .. Franio jest najważniejszy :cooldevi: wystawa jak zawsze przeurocza , towarzycho wesołe .. pojedli my , popili ;) i do następnej wystawy Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [QUOTE]Jak sędzina wskazała , że to Franio NR 1 , to nie wierzyłam !!! ręce mi się trzęsły przez godzinę [/QUOTE] Jakoś mi to niesamowicie znane .. :diabloti: jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE ! Quote
Vectra Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 a teraz idę spać ... bo nie śpię ponad dobę .... oczywiście z moim Franiem i tłem ... o plus wielki dla wystawy ... to taki , że mieliśmy samochód przy ringu :D nie trzeba było kilometrami , ciągnąć klamotów .... co prawda można było wiechać tam z dużą ilością psów , lub dużymi psami ... pan na bramce się pyta , czy duże mam psy - mówię NO PEWNIE .... a jakie , to mówię że staffordshire bull terriery ... aa to proszę :evil_lol: dobrze , że nie chciał ich oglądać Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt:duże psy :roflt: Szampion Franciszek :grins: Babcia tysz dumną :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
evel Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 o rety, gratulacje dla Franciszka :cool3: ominęło mnie parę stron, więc powiem Ci, że mi też zjarało twarzyczkę oraz, że szanowny pan ptak od darcia mordy to szpak, bo na kosa to coś ogon za krótki chyba... :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No niech mnie drzwi ścisną - mały wątrobiany Szampionem został :evil_lol: GRATUACJE!!!! :klacz: Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 zapomnialaś dodać , że 'za chudy':evil_lol: Quote
Alicja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:okom moim nie wierzę , że Ty już wyspana :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Vectra']ano już nie śpię :cooldevi: obudziłam się z poczuciem winy , że wczoraj poszłam spać i psy bez kolacji były :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no proszę ...a potem wychodzi że musisz psy tuczyć .... :roflt: .... ja dziś znów też dopiero wstałam to już 2gi dzionek pod rząd :oops: a jutro 5.15 pobudka :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='malawaszka']No niech mnie drzwi ścisną - mały wątrobiany Szampionem został :evil_lol: GRATUACJE!!!! :klacz:[/quote] [quote name='klaudia&Manta']'za chudy':evil_lol:[/QUOTE] zapomniałaś dopisać , żeza mały i z zakręconym ogonkiem :diabloti: dziękuje Wam wszystkim !!! :multi: :multi: :multi: :loveu: położyłam się wczoraj na chwilę i właśnie się obudziłam :oops: :evil_lol: Quote
Recommended Posts