Madzik93 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Matka a co ty, w kocyku popylasz do Ajdy? :evilbat: Quote
Vectra Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Aisaczku , bo to są pierdoły :diabloti: Madziu , przecież na gołej ziemi siedzieć nie będę , mój mały kocyk , jest podstawą wyposażenia ...;) Quote
Vectra Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] Ajda zyjeee :multi:[/quote] a to miała nie żyć :hmmmm: :razz: :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Marian przeciagna Lalke :o Ajda zyjeee :multi: Quote
Madzik93 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Vectra']Madziu , przecież na gołej ziemi siedzieć nie będę , mój mały kocyk , jest podstawą wyposażenia ...;)[/quote] Bom widziala na filmiku frędziołki :grins: Quote
SZPiLKA23 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Vectra']a to miała nie żyć :hmmmm: :razz: :evil_lol:[/quote] Nic nie pisałaś o zmaganiach z gipsem to wieszz ;) Quote
Vectra Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Nic nie pisałaś o zmaganiach z gipsem to wieszz ;)[/quote] Myślisz , że z uśmiechem na ustach , przemilczała bym śmierć Ajdy :crazyeye: gipsy miala ze 4 ... w tym tyg jedzie na kolejne badania :p żyje ma sie super :lol: w poprzednich filmach , była wstawka, jak się ma ;) Quote
Alicja Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam syskie goopecki na filmach :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ta co Ty- o co Ty mnie oskarżasz:mad:, ja sie tylko ucieszyłam ze dałas filmik bo rzadko ja pokazujesz:eviltong: Quote
Vectra Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ta co Ty- o co Ty mnie oskarżasz:mad:, ja sie tylko ucieszyłam ze dałas filmik bo rzadko ja pokazujesz:eviltong:[/quote] Nie oskarżam :eviltong: :evil_lol: może przewrażliwiona jestem ;) Nie ma jej , bo ja jej nie lubię :cooldevi: Quote
BeaC Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [COLOR=DarkRed][B]he he he oglądałam se twój filmik dwa na dwa.......... jak twoje psy zaczęły burczeć to moje zaczęły ujadać i szukały na podwórku tych psów he he he [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 moje jak siebie słyszą , też szukają WROGA :cooldevi: HA , zapomnaiałam się pochwalić , a jest CZYM :evil_lol: bo to nie jest codziennością , normą w przypadku tegoż egzemplarza .. wczoraj , wyleguje się na leżaczku , palę fajeczkę , pod ręką mam kawusie .. i nagle przyszedł ... Egon , przytulił się i wgramolił na kolanka :) ułożył wygodnie i zasnął wtulony , nawet chciała by ją miziać ... Egon nie jest psem który non stop by się pieścił , ona ma takie akcje rzadko .. TZ aż wyskoczył z łóżka , popatrzyć na to widowisko :evil_lol: zapytał tylko - a jej co , chora ? :diabloti: ale 10 minut poleżała i poszła polować na muchy :evilbat: piezczoszek ... gamoń pospolity [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view¤t=uvs090427-011.flv"] [/URL] Quote
SZPiLKA23 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Egon widze jak Sarunia ma tylko momenty pieszczochowania za to Raaja uwielbia lezec/ siedziec na ludzi wczoraj obudziło mnie plaskniecie jej dupska twarz, czasami wydaje mi sie ze ona uwaza nas za element wyposazenia miaszkania. Ajdunia jak sie ładnie sama bawiiii, taki troche kloc z niej nieporadny i jaki szczoch był :D Quote
Vectra Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='AnkaG']Filmiki obejrzałam - ubranka wątrobianego nie było. :cool3: Czy ja dobrze widziałam :oops: że Egonek (Egonka :cool3: jak się to odmienia???) tak pięknie piłeczkę aprotowała?[/quote] Egon , po prostu Egon ... jest mistrzem aportu i wielkim fanem :evil_lol: :evil_lol: zobaczcie jak mi odbija na stare lata :roll: :oops: :evil_lol: to ja o godzinie 10 RANO!!!! [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view¤t=uvs090427-013.flv"] [/URL] [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view¤t=uvs090427-014.flv"] [/URL] No i doniesienie z USA :cool3: siostra miotowa Mariana , na swoich dwóch pierwszych wystawach :multi: :multi: :multi: Floryda cytuje kawałek maila [B]Dzien pierwszy Mishka wygrala Best Puppy and Best of Breed ! Potem ku zaskoczeniu dostala 3 miejsce w szczeniakach w grupie terrierow ! W dniu drugim wygrala ponownie Best Puppy I przegrala tylko z championem wygrywajac BOS.[/B] Teraz Mishka przygotowuje się do wystawy w Californi ... Jestem dumna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AnkaG Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Filmiki obejrzałam - ubranka wątrobianego nie było. :cool3: Czy ja dobrze widziałam :oops: że Egonek (Egonka :cool3: jak się to odmienia???) tak pięknie piłeczkę aprotowała? Quote
agnethka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 jak to dobrze wiedzieć, że nie jestem sama w tej chorobie :lol: Quote
Doginka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 2 dni nadrabiałam zaległości, oglądałam foty i filmiki:diabloti:TYLKO 4 DNI mnie tu nie było i ze 20 stron musiałam przejrzeć:p Przyszłam podziękować za trzymane kciukaski. Pewnie teraz masz poranione rączki, bo tak mocno zaciskałaś pazurki:diabloti::loveu:Ale poskutkowało:loveu::multi::loveu: Foty śliczne:loveu:Filmiki super, Ajdy mi szkoda, bo wiecznie robisz jej foty z za krat:placz:A ona taka śliczna jest:loveu: Aaaaa, jak ty fajnie ćwiczysz z maluchami - na takich ugiętych kolankach i na paluszkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Nie marudź , pięknie biegam :diabloti: Jak by mój ortopeda zobaczył , co ja robię ... że biegam , po nierównym do tego .. to by mnie związał :cooldevi: Prosiaczki udało mi się wypchać karmą , piję kawusie i idziemy biegać :evil_lol: Quote
puzzle Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Marian biega, bo biega, bo jak jest na smyczy to musi i robi to tak jak powinna, ale Franiol:loveu:, on biegal nawet z Mariankiem na poczatku:cool3:, dobrze go nakrecasz pozniej bedzie sie interesowal bardziej pilka niz wystawa i tym, ze na wystawie on jest malym, biednym, zbitym Frankiem :cool3:. Ja z moja tez cwicze, bede trzymac kciuki za Ciebie w sobote, a Ty mi sie odwdziecz niedzielnymi:evil_lol:. Quote
Vectra Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Bo jak Marian posiądzie piłkę , to kładzie się i nad nią znęca .. i nie biega .... a jak nie ma piłki , to też tak się się plącze :evil_lol:a Franciszek zawsze się plącze mi pod nogami .... Franciszka muszę wyluzować na smyczy .... bo on chłopak za mocno się skupia i stara i jest za poważny ... jak nauczyć psa ciągnąć ? :hmmmm: :evil_lol: Mania musi się w statyce jeszcze usztywnić , samo stanie ma obcykane ... a teraz musi się nauczyć stać jak wartownik :cooldevi: a Franio nie wiem , czy na ringu będzie chciał piłkę ... może ? on na ringu jest mega poważny ... ale spoko , w Grudziądzu zjadł trochę pasztetu Quote
puzzle Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [B]Vectra[/B] masz juz numerki na wystawe? Kurcze cos mam nerwa, ze mnie na ta wystawe nie przyjeli:mad:... [URL="http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF/PLAN%20%20RINGOWY%20-%20SOBOTA-NIEDZIELA%202-3.07..pdf"]Tu masz stawki jakbyc chiala zerknac[/URL];), sek w tym, ze nie ma spisu wystawcow... Quote
agnethka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='puzzle'][B]Vectra[/B] masz juz numerki na wystawe? Kurcze cos mam nerwa, ze mnie na ta wystawe nie przyjeli:mad:...[/quote] [URL="http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF/wystawcy.rtf"]spis wystawców na "Ódź"[/URL] ;) Quote
Vectra Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='puzzle'][B]Vectra[/B] masz juz numerki na wystawe? Kurcze cos mam nerwa, ze mnie na ta wystawe nie przyjeli:mad:... [URL="http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF/PLAN%20%20RINGOWY%20-%20SOBOTA-NIEDZIELA%202-3.07..pdf"]Tu masz stawki jakbyc chiala zerknac[/URL];), sek w tym, ze nie ma spisu wystawcow...[/quote] Numerki dostałam w piątek :cool3: :cool3: a ze spisem wystawców , poszli na całość :evil_lol: :evil_lol: Quote
puzzle Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='agnethka'][URL="http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF/wystawcy.rtf"]spis wystawców na "Ódź"[/URL] ;)[/QUOTE] dzieki:loveu:, jestem:cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [B][I]jeeeeeeee widziałam te filmiki specjal for mi :evil_lol: superasne lepszejsze od M jak miłosci hehehe tera to jest S jak szatańska heheheh [/I][/B] [B][/B] [B][I]a ja mam awarie laptopa :( jedzie do szpitala na gwarancje nie wiem za ile wroci :( i komputerek mam tylko z doskomu :( :angryy:[/I][/B] [B][/B] [B][I]filmiko bomba :) widze ze teraz zastapia zdjecia heheh [/I][/B] Quote
Recommended Posts