malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='asher']Vectra pewnie odsypia wycieczkę :lol:[/quote] hahaha traume ma :evil_lol: Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha traume ma :evil_lol:[/quote] i to jaka...ciagle odsypia:hmmmm: Quote
Vectra Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='asher']Nie lubisz zimy??? :crazyeye: Dziiiiwna jesteś :shake:[/quote] lubie zimię jak jest mróz i śnieg , a nie jak chlapa co i raz i śnieg i chlapa . [quote name='Alicjarydzewska']:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]..to nie Ajda ...ona była jeszcze niedawno szczeniaczkiem :cool1:...wiem bo widziałam i mam na własnych fotach ...i na filmie u mojej osobistej Madzialeny :p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] była szczeniaczkiem :diabloti: teraz jest wielki , paskudny potffór :diabloti: [quote name='furciaczek']ajda:loveu: zakochalam sie :loveu: wpadlam po uszy:loveu: mowilas jeszcze wczoraj ze kochasz urzedy:diabloti:[/quote] ta kocham urzędy , oczywiście :loveu: [quote name='dealer']przybywszy......ale tu jakos pusto, cicho....:diabloti:[/quote] jakoś takoś :cool3: [quote name='asher']Vectra pewnie odsypia wycieczkę :lol:[/quote] słuszna teoria :diabloti: [quote name='malawaszka']hahaha traume ma :evil_lol:[/quote] noo , oko mi już lata i zaczęłam się jąkać :diabloti: [quote name='dealer']i to jaka...ciagle odsypia:hmmmm:[/quote] dużo odwiedzałam urzędów więc i muszę dużo spać :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a może śpiąca królewno:loveu::loveu: Quote
Vectra Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 pies i kot :diabloti: niestety telefoniczne zdjecie [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/81/634af5be5aad38a9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ewa ? Dlaczego nie lubisz urzędów ???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zupełnie Cię nie rozumiem ... :shake: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:no .....mała ..oć się bawić [url]http://images13.fotosik.pl/81/634af5be5aad38a9.jpg[/url] cze córcia ....urzedy są the best :diabloti: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ewa ? Dlaczego nie lubisz urzędów ???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zupełnie Cię nie rozumiem ... :shake:[/quote] kocham urzędy :loveu: :loveu: jutro jadę po VAT 25 :loveu: :loveu: czyli można szybciej wystawić dokument niż 7 dni ? :razz: MOŻNA , tylko trzeba chcieć :loveu: sama pani do mnie zadzwoniła ze już do odbioru jest :diabloti: :diabloti: :diabloti: czyli i można zadzwonić :loveu: ale swoją drogą to dobrze że to nie mój US :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo obawiam się że po tym proszeniu to bym miała tam potem nie jedną kontrole :cool3: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No i widzisz ! MOŻNA kochać urzędy :loveu: Trzeba tylko CHCIEĆ ! :p Quote
Vectra Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No i widzisz ! MOŻNA kochać urzędy :loveu: Trzeba tylko CHCIEĆ ! :p[/quote] ale ja chce :loveu: tylko te urzędy się czasem kochać nie chcą dać :diabloti: Quote
Gonitwa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ajda jest... przecudna! Kiedyś Ci ją podprowadzę! Quote
jonQuilla Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [B][COLOR=Olive]Kurcze...dodreptałam tutaj w końcu :multi::multi: CZEŚĆ SZATANY :diabloti::diabloti: [url]http://images13.fotosik.pl/81/634af5be5aad38a9.jpg[/url] <-- jakbym widziała mojego kota i Salse :) :loveu: urocze :) [/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Witam ciem wspaniała siostro ma:loveu::loveu::loveu: Widzisz, jak się chce, to można wszystko załatwić:diabloti: Quote
Vectra Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Gonitwa']Ajda jest... przecudna! Kiedyś Ci ją podprowadzę![/quote] teściową ci dorzucę :diabloti: gratis :diabloti: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Kurcze...dodreptałam tutaj w końcu :multi::multi: CZEŚĆ SZATANY :diabloti::diabloti: [URL]http://images13.fotosik.pl/81/634af5be5aad38a9.jpg[/URL] <-- jakbym widziała mojego kota i Salse :) :loveu: urocze :) [/COLOR][/B][/quote] witaj witaj :loveu: [quote name='madzia i medor']Witam ciem wspaniała siostro ma:loveu::loveu::loveu: Widzisz, jak się chce, to można wszystko załatwić:diabloti:[/quote] czy ja kiedyś czegoś nie załatwiłam :cool3: :loveu: :loveu: fakt że kosztuje to odrobiny wysiłku psychicznego ,ale ........ nie ma rzeczy niemożliwych :multi: :diabloti: Zapisałam Frania do szkoły :diabloti: będziemy chodzić do Russa na PT i naukę wystawiania :diabloti: będziemy chodzić grupowo i indywidualnie :p w tygodniu 6 godzin w grupie i 3 godziny sam na sam z trenerem. Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [B][COLOR=Olive]cześć :multi::multi:[/COLOR][/B] [quote name='Vectra'] Zapisałam Frania do szkoły :diabloti: będziemy chodzić do Russa na PT i naukę wystawiania :diabloti: będziemy chodzić grupowo i indywidualnie :p w tygodniu 6 godzin w grupie i 3 godziny sam na sam z trenerem.[/quote] [B][COLOR=Olive]uuuAAA :) powodzenia życzę :cool3: Franio wystawowiec :loveu::loveu: [/COLOR][/B] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czesc wredoto:loveu:kiedy zaczynacie sie szkolic? Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no tak początek września to i Frania szkoła dopadła :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Vectra'] Zapisałam Frania do szkoły :diabloti: będziemy chodzić do Russa na PT i naukę wystawiania :diabloti: będziemy chodzić grupowo i indywidualnie :p w tygodniu 6 godzin w grupie i 3 godziny sam na sam z trenerem.[/quote] Sam na sam z trenerem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Pan TZ wie:diabloti: Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Vectra']teściową ci dorzucę :diabloti: gratis :diabloti:[/quote] Oooo, własnie, co tam u mojej ulubionej teściowej? Coś dawno o niej nie pisałaś... :cool1: [quote name='Vectra']Zapisałam Frania do szkoły :diabloti: będziemy chodzić do Russa na PT i naukę wystawiania :diabloti: będziemy chodzić grupowo i indywidualnie :p w tygodniu 6 godzin w grupie i 3 godziny sam na sam z trenerem.[/quote] :crazyeye: Toż to istny maraton szkoleniowy! A gdzie będziecie się szkolić? Na Natolinie może? :cool3: Quote
Vectra Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]cześć :multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Olive]uuuAAA :) powodzenia życzę :cool3: Franio wystawowiec :loveu::loveu: [/COLOR][/B][/quote] cześć :loveu: [quote name='dealer']czesc wredoto:loveu:kiedy zaczynacie sie szkolic?[/quote] cześć paskudo , od przyszłego tygodnia :diabloti: [quote name='Iwona1984']no tak początek września to i Frania szkoła dopadła :evil_lol::evil_lol:[/quote] a jak :diabloti: [quote name='madzia i medor']Sam na sam z trenerem:crazyeye: A Pan TZ wie:diabloti:[/quote] pan TZ wie , nawet mu się pomysł spodobał :diabloti: [quote name='asher']Oooo, własnie, co tam u mojej ulubionej teściowej? Coś dawno o niej nie pisałaś... :cool1: [/quote] bo dawno jej nie widziałam i mam nadzieje długo nie oglądać :diabloti: [quote name='asher']:crazyeye: Toż to istny maraton szkoleniowy! A gdzie będziecie się szkolić? Na Natolinie może? :cool3:[/quote] no jak na Natolin :crazyeye: toż to drugi kraniec warsiawy , na Bemowie mają też zajęcia :p Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ulalaaaaa Ewa widzę wzrost ambicji!!! :klacz: biedny Franio :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='malawaszka'] biedny Franio :shake:[/quote] posłuszny , wyuczony Franio:loveu: Quote
Vectra Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 dzisiejszy dzień ..... właśnie ze mnie adrenalina schodzi i zaczynają mi rece coraz bardziej drżeć :( Musiałam wyjechać z domu na kilka chwil , psy zostały w domu , po powrocie jak weszłam do kuchni zastałam Franka wiszącego na fotelu , a tylną łapkę miał uwięzioną między żeberkami kaloryfera :( Nie wiem jak długo tak wisiał , nie było mnie ponad godzinę ... Widać jak się szarpał to łapka jeszcze bardziej mu się zakleszczyła , nie mogliśmy w ogóle go uwolnić , prawie 40 minut próbowaliśmy wyjąć łapke , polewaliśmy olejem i innymi tłustymi maziami by był poślizg , łapka była spuchnięta i zdrętwiała , już bym moment że Rafał szedł wylać wode z kaloryferów by przeciąć kaloryfer i tak uwolnić Frania ,ale jakoś się w końcu łapka tak ustawiła że udało się wyjąć ... Boże jaki on jest dzielny mały chłopczyk , bolało go , troszkę się tylko wyrywał ,ale współpracował , cały się trząsł , raz zapiszczał. I tak cud że zawisł na fotelu , jak by spadł 10 cm dalej wisiał by w powietrzu i skończyło by się to tragicznie , połamał by całą łapke i miednice. Byłam u weta i jest wszystko ok , weszłam właśnie do domu.Franio już doszedł do siebie , teraz je , przyniósł mi nawet piłkę ....... Idę robić kolejne przemeblowanie Quote
Recommended Posts