Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic mi o bańkach nie mówcie. Jak byłam mała to chowałam się pod stół gdy przychodziła do nas do domu pani która miała nam stawiać te bańki na plerach :roll:

Ew, wracaj szybciorem do zdrowia :p

Posted

Ja miałam raz w życiu stawiane bańki, ale wtedy młoda, młodziusieńka byłam i jedyne, co pamiętam, to czarne koła na plecach. Efektu nie pamiętam.; może rzeczywiście się przydały a może nie...:hmmmm:

Pzdr.

Posted

A czujesz sie lepiej? Zdrowiej bo do rzeszowskiej sie nie wygrzebiesz :diabloti::eviltong:

Nowy banerek;]:loveu:

Ze wszystkich Twoich psow najbardziej podobaja mi sie Lalka i Ajda a ta druga w ogole nie focona:shake::mad:

Posted

Czy czuje się lepiej ? :hmmmm:
rano czułam się cool , ale wymieniali mi dziś okno balkonowe , wiec ponad dwie godziny z prosiakami na mrozie , a potem w domu przez 4 godziny się dogrzewało , bo jak wróciłam do domu po mątażu , to było w pokoju ok zera stopni i tak po mału dochodziło +1 , +2 ,+3
ok 16 poszłam do wyra zawinięta w dwie kołdry i koc .... i 4 świniaki

Posted

ooo...Vectra chorujemy razem...masz taki SEXI głosik :cool3: bo ja dziś taki dostałam... nie wiem skąd? obudziłam się i już był :diabloti:

na rzeszowską to trzeba jakieś mikstury lecznicze wziąć...aczkolwiek ja planuję wyzdrowieć do tego czasu... ale podobno profilaktyka nie zaszkodzi ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A czujesz sie lepiej? Zdrowiej bo do rzeszowskiej sie nie wygrzebiesz :diabloti::eviltong:

Nowy banerek;]:loveu:

Ze wszystkich Twoich psow najbardziej podobaja mi sie Lalka i Ajda a ta druga w ogole nie focona:shake::mad:[/quote]

Boś nie widziała prosiaczkowej, nakolankowej Klementynki na zywo :loveu:

:evil_lol:

no bo Matyldy, to nie trzeba reklamować ona jest przesłodka :loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A no nie widziałam i raczej dane mi nie bedzie ;) ale moze Mariana i Frania ....[/quote]

chyba, ze Efa zacznie wystawiać piczbulki :loveu:

Ewciu mam nadzieję, ze wyzdrowiejesz i zgarniecie nagrody :p

[SIZE=1][COLOR=pink]p.s. zapłonął mi płomień...aż sie przestraszyłam :roll:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka']Ewa - rzeszów, głogów :crazyeye: ale Cię wzięło :turn-l: [/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: może do Katowic w marcu wpadnie;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...a tak się zarzekała [/B][/COLOR][/FONT] :turn-l:

Posted

Na marzec mam inne plany , dalsze :diabloti: rzekła bym bardzo dalekie .... ale się obaczy jak wyjdzie ;)

Miałam świetną motywacje , co prawda nadal twierdze , że wystawy to małpi cyrk .. ale Franio jest za śliczny by go nie pokazywać :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Na marzec mam inne plany , dalsze :diabloti: rzekła bym bardzo dalekie .... ale się obaczy jak wyjdzie ;)

Miałam świetną motywacje , co prawda nadal twierdze , że wystawy to małpi cyrk .. ale [B]Franio jest za śliczny by go nie pokazywać[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

To wez sie za obedience, IPO, albo agillity:cool3::evil_lol: zamiast wystaw.

Identyczne podejscie mialam wzgledem mojej suki i doszlam [B]do tych samych wnioskow[/B]:diabloti:

Posted

[quote name='puzzle']To wez sie za obedience, IPO, albo agillity:cool3::evil_lol: zamiast wystaw.

[/quote]
ci to to , to na pewno nie :shake: ja już mam noge zgruchotaną ...
wystarczy , że co dzień trenuje kretynktwoprosiaczkoweganiankonawalankowiszenieirzucanie :diabloti:
one nie mają coś umieć , one mają być zmęczone co dzien , one są 4 ja jedna a doba ma tylko 24 godziny :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']

Miałam świetną motywacje , co prawda nadal twierdze , że wystawy to małpi cyrk .. ale [B]Franio jest za śliczny by go nie pokazywać[/B] :evil_lol:[/quote]

ja to samo o Elicie twierdzę :lol: bo Arwena to pokraka teraz straszna się zrobiła...ciałko jest, a głowy ni ma :roll:

Posted

[quote name='rufusowa']

[SIZE=1][COLOR=pink]p.s. zapłonął mi płomień...aż sie przestraszyłam :roll:[/COLOR][/SIZE][/quote]

plomien milosci:razz::diabloti:

czesc matko zmarznieta:loveu:

Posted

[quote name='agnethka']ja to samo o Elicie twierdzę :lol: bo Arwena to pokraka teraz straszna się zrobiła...ciałko jest, a głowy ni ma :roll:[/quote]

Wy to macie jakąś motywację - bo psy pożądne , a ja mam pokrakę a i tak ujeżdżam :evil_lol: Bo ona ślicznaaa :cool1:

Dobra , cii nie narzekam .

Posted

Vectra, ty naprawdę zarażasz!!!! Weszłam tu w ubiegłym tygodniu i co???? Katar, kaszel, że płuca mi wyrywa, głowa pęka, wszystko boli i do tego jeszcze gorączka :placz: I siedzę na zwolnieniu, chociaż roboty mam tyle, że aż się staram o tym nie myśleć :shake:
A tak serio, do tej pory prawie nie chorowałam. A tej jesieni zaszczepiłam się przeciwko grypie... I to już któaś z kolei infekcja w tym sezonie :angryy:

A Puzzle dobrze prawi, wzięlabyś się za jakieś szkolenie Franka, bo co z tego, że śliczny, skoro wyszkolenia nie ma? :eviltong: