Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='AlKil']A Ty byś nie zgłupiała jakbyś zobaczyła naraz dwóch Tz-ów???:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak to mawia moja Mama ....sznura i na góra :evil_lol:...z jednym czasem ciężko wytrzymać a co dopiero jakby było xero :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak to mawia moja Mama ....sznura i na góra :evil_lol:...z jednym czasem ciężko wytrzymać a co dopiero jakby było xero :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :grab::grab::grab::grab::grab::grab::grab::flaming::flaming::flaming::flaming: Quote
Rinuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [B][I]Boshe czemu Ci faceci mają siano zamiast mózgu ? zawsze mnie to zastanawiało :shake:[/I][/B] Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja otwarłam szatańską stronicę :diabloti: 666 :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 o ja też mam 666 stronę :diabloti: i od godziny powinnam być w pracy :siara: ale wynajduje 666 powodów by jeszcze nie iść :evil_lol: zimno jest :placz: poszłam z prosiętami , to mnie przegwizdało :shake: niechcem alem muszem :angryy: Quote
malawaszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ja miałam niedawno w miojej 666 stronicę - tu mam 333 :lol: a Marianowe konbinowanie świetne :loveu: :klacz: Quote
Rybka_39 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Zdjęcie super:loveu::loveu: w kubraczku:cool3: Ale halo, halo!! Ja się czuje olewana:roll:, ani nie przywita ani nie odwiedzi galerii, no ja nie wiem no. To a propo tych klapek na oczach:diabloti::cool3::loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: poszłaś do pracy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 a tu jeszcze mnie nie było :hmmmm: :diabloti: po pracy znaczy :cool3: Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B]Witanos :) z ranka :diabloti:[/B] Quote
Rybka_39 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dobry przyszłam odpowiedzieć:razz: Już wiem czemu Vectra tak rzadko daje fotki:diabloti::cool3: Quote
Vectra Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Rybka_39']Dobry przyszłam odpowiedzieć:razz: Już wiem czemu Vectra tak rzadko daje fotki:diabloti::cool3:[/quote] hahahahaha cffaniara jaka , no :mad: :mad: :diabloti: teqquila , siemanko z wieczora :loveu: Szpilka , a co tu opowiadać ... :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ta nie sciemniaj ze swinki nic nie wymysliły ciekawego Quote
Vectra Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ta nie sciemniaj ze swinki nic nie wymysliły ciekawego[/quote] jak by się tak zastanowić , to one jak na jednej reklamie .... czy coś zrobiły dziś :hmmmm: NIC :diabloti: zmieliły dwa wieszaki porwały ścierkę stłukły dwa kubki umazały mi całą podłogę dżemem , bo stłukł się słoik - tak sam :loveu: uciekał przed Manią , ze stołu w popłochu zeskoczył pomijam , że pada deszcz i po powrocie ze spacerów 10 , podłogę miałam jak po wojnie czyli takie tam nic :cool1: Quote
Apbt_sól Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ale mi to aj waj - fotki wstawiaj Vectra!!!!!!:angryy::mad::diabloti::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Na której stronie znajde zdjęcia Mańka? Wszystkie maniutki są okropne:diabloti:, choćby mania na DT u Majqi..taka mała, miała być grzeczna no i jest :siara: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:wstałaś ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:wstałaś ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] fffstałam :diabloti: się trochę przez fon mi trochę pogadało , do 3 :oops: :evil_lol: Rybka tu masz fotki Mariana [url=http://www.penn-staff.osa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=136]Penn-Staff Staffordshire Bull Terrier - Matylda 2008[/url] Nie mam fot , nie mam :shake: Quote
jbk Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Vectra']fffstałam :diabloti: się trochę przez fon mi trochę pogadało , do 3 :oops: :evil_lol: Nie mam fot , nie mam :shake:[/quote] O matko, ileż można gadać przez telefon??? :crazyeye: A czemu fot nie masz? Nie podoba mi się to! Quote
Vectra Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='jbk']O matko, ileż można gadać przez telefon??? :crazyeye: A czemu fot nie masz? Nie podoba mi się to![/quote] aż się bateria wyczerpie :diabloti: nie ma komu robić fot , nie na ładnej pogody , jest zimno i jest błoto Quote
groszek83 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Czyżby jakaś depresyjka:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts