Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to masz obciązenie :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no dwie mamy , obie Alicje , obie niewielkiego wzrostu :eviltong: i obie w okularach :cool3:
i obie fajne :loveu:

Posted

[B]swietne fotyyyyyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu: Mania i Franio miodzio:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B]

[B]a moze mamuska byla na jakiejs terapii a ty o tym nie wiesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Vectra']no dwie mamy , obie Alicje , obie niewielkiego wzrostu :eviltong: i obie w okularach :cool3:
i obie fajne :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: ale nie będziesz nas poznawać ze sobą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: ale nie będziesz nas poznawać ze sobą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
zastanowię się nad tym :evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]no
to ja:diabloti::diabloti::diabloti:
wpadłam tutaj przez przypadek............. i co?
pocztałam o twojej mamie

he he he szukała psów jakby jej jeszcze było mało:diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

Moja mam przechodzi sama siebie :evil_lol: Dziś mi oznajmiła , że w przyszłym tygodniu przyjedzie , bo już się za świnkami stęskniła :mdleje: :roll:
Moja mama lubi psy !!! sama ma dwa ;) nie marudziła mi nigdy , że mam psy .. ona wie , że ja bez psa nie istnieje ;)
Tylko bredziła mi bez przerwy o bachorach :evil_lol:

Może załapała , że walka z wiatrakami ? :niewiem: :diabloti:

Ale spoko , moja mama jest absolutnym przeciwieństwem teściowej :sg168:
woli zwierzątka niż kwiatuszki :evil_lol:

Posted

no normalnie podejrzane :evil_lol: tam wszystko w porządeczku?
mama nie marudzi Ci o dzieciach, o ślubie itp. :roll: no dziwne....
zrób lepiej wywiad środowiskowy, co się tam u Ciebie w gniazdku rodzinnym dzieje :evil_lol:

Posted

Pewnie mamcia coś planuje:evil_lol: jak nie chciałaś słuchać ględzenia to teraz cie zaleje dobrocią :evil_lol: odwróci twoją uwage, zwiedzie na manowce i tak w głowie zamiesza że ani sie obejrzysz a będzie z ciebie idealna gospodyni domowa:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]może nie stresuj mamy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
której :cool3: :cool3: bo mam dwie Alicje mamy :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Pewnie mamcia coś planuje:evil_lol: jak nie chciałaś słuchać ględzenia to teraz cie zaleje dobrocią :evil_lol: odwróci twoją uwage, zwiedzie na manowce i tak w głowie zamiesza że ani sie obejrzysz a będzie z ciebie idealna gospodyni domowa:diabloti::eviltong:[/quote]

a co niby uśpi mnie i zapłodni :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
jeszcze kiedyś marudziła , że nie mam prawie koleżanek tylko samych kolegów .. [/quote]

powiedz mamci, że na dogo same koleżanki - babiniec :p aaa przepraszam - cioteczki nie koleżanki :evil_lol:

oo czytam Ci w myślach :evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Podstępnie zmieni ci światopogląd:evil_lol: wtedy sama będziesz chciała:eviltong:[/quote]
tego zaprzestała jakieś 25 lat temu :evil_lol:
potem jeszcze próbowała mnie stroić w szpilki i żaboty .. ale zrozumiała , że walka z wiatrakami :loveu:
jeszcze kiedyś marudziła , że nie mam prawie koleżanek tylko samych kolegów .. bo to coś tam że nie wypada :evil_lol: ale też przełknęła :diabloti:

PS nie oznacza to wcale , że za tydzień czy dwa , menopauza zmieni tor lotu i nie dostanę wykładu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tej z Wawki :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
spoko byście sie dogadały :diabloti: kilka wspólnych tematów byście znalazły :cool3: przy piffku ....
z szanowną teściową ,to nawet nie proponuje :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahaha to samo miałam napisać :evil_lol: ani się obejrzysz jak Ci zrobi inseminację :evil_lol:[/quote]
będę uważać co mi daje do jedzenia :cool1: :evil_lol: ostatnio te czekoladki , słodycze :roll:
podejrzane :evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]a ja do Cie
przypelzłam

na chwilke:diabloti::diabloti::diabloti:

lansuję sie u tła wstawiłam Dyziołka:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Jak ktoś ma ochotę popatrzeć , a może nie widział małego Frania
to zapraszam na [URL="http://www.penn-staff.osa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=137"]FOTORELACJE[/URL]
[URL="http://www.penn-staff.osa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=138"]Fotki 2007[/URL]

a Franio za tydzień skończy 2 lata :crazyeye: :crazyeye:
a dopiero był taki maleńki :loveu: całe 4700 :loveu:

[IMG]http://www.penn-staff.osa.pl/images/stories/Franio/31.12.2006/30.12-304.jpg[/IMG]

a żeby nie było
Manio w tym samym wieku wyglądał tak

[IMG]http://www.penn-staff.osa.pl/images/stories/Matylda/3_4sierpien/03.08.2008-258.jpg[/IMG]