Vectra Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to masz obciązenie :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no dwie mamy , obie Alicje , obie niewielkiego wzrostu :eviltong: i obie w okularach :cool3: i obie fajne :loveu: Quote
ewelinabuck Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [B]swietne fotyyyyyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu: Mania i Franio miodzio:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] [B]a moze mamuska byla na jakiejs terapii a ty o tym nie wiesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::evil_lol:[/B] Quote
agnethka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='malawaszka']cześć obciążona :evil_lol:[/quote] genetycznie......................[img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-259.gif[/img] Quote
Alicja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Vectra']no dwie mamy , obie Alicje , obie niewielkiego wzrostu :eviltong: i obie w okularach :cool3: i obie fajne :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: ale nie będziesz nas poznawać ze sobą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: ale nie będziesz nas poznawać ze sobą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zastanowię się nad tym :evil_lol: Quote
BeaC Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [COLOR=DarkRed][B]no to ja:diabloti::diabloti::diabloti: wpadłam tutaj przez przypadek............. i co? pocztałam o twojej mamie he he he szukała psów jakby jej jeszcze było mało:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Moja mam przechodzi sama siebie :evil_lol: Dziś mi oznajmiła , że w przyszłym tygodniu przyjedzie , bo już się za świnkami stęskniła :mdleje: :roll: Moja mama lubi psy !!! sama ma dwa ;) nie marudziła mi nigdy , że mam psy .. ona wie , że ja bez psa nie istnieje ;) Tylko bredziła mi bez przerwy o bachorach :evil_lol: Może załapała , że walka z wiatrakami ? :niewiem: :diabloti: Ale spoko , moja mama jest absolutnym przeciwieństwem teściowej :sg168: woli zwierzątka niż kwiatuszki :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 no normalnie podejrzane :evil_lol: tam wszystko w porządeczku? mama nie marudzi Ci o dzieciach, o ślubie itp. :roll: no dziwne.... zrób lepiej wywiad środowiskowy, co się tam u Ciebie w gniazdku rodzinnym dzieje :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Vectra']zastanowię się nad tym :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]może nie stresuj mamy :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pewnie mamcia coś planuje:evil_lol: jak nie chciałaś słuchać ględzenia to teraz cie zaleje dobrocią :evil_lol: odwróci twoją uwage, zwiedzie na manowce i tak w głowie zamiesza że ani sie obejrzysz a będzie z ciebie idealna gospodyni domowa:diabloti::eviltong: Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]może nie stresuj mamy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] której :cool3: :cool3: bo mam dwie Alicje mamy :loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='groszek83']Pewnie mamcia coś planuje:evil_lol: jak nie chciałaś słuchać ględzenia to teraz cie zaleje dobrocią :evil_lol: odwróci twoją uwage, zwiedzie na manowce i tak w głowie zamiesza że ani sie obejrzysz a będzie z ciebie idealna gospodyni domowa:diabloti::eviltong:[/quote] a co niby uśpi mnie i zapłodni :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Podstępnie zmieni ci światopogląd:evil_lol: wtedy sama będziesz chciała:eviltong: Quote
Alicja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Vectra']której :cool3: :cool3: bo mam dwie Alicje mamy :loveu: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tej z Wawki :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Vectra']a co niby uśpi mnie i zapłodni :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:[/quote] buuahahaha to samo miałam napisać :evil_lol: ani się obejrzysz jak Ci zrobi inseminację :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Vectra'] jeszcze kiedyś marudziła , że nie mam prawie koleżanek tylko samych kolegów .. [/quote] powiedz mamci, że na dogo same koleżanki - babiniec :p aaa przepraszam - cioteczki nie koleżanki :evil_lol: oo czytam Ci w myślach :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='groszek83']Podstępnie zmieni ci światopogląd:evil_lol: wtedy sama będziesz chciała:eviltong:[/quote] tego zaprzestała jakieś 25 lat temu :evil_lol: potem jeszcze próbowała mnie stroić w szpilki i żaboty .. ale zrozumiała , że walka z wiatrakami :loveu: jeszcze kiedyś marudziła , że nie mam prawie koleżanek tylko samych kolegów .. bo to coś tam że nie wypada :evil_lol: ale też przełknęła :diabloti: PS nie oznacza to wcale , że za tydzień czy dwa , menopauza zmieni tor lotu i nie dostanę wykładu :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tej z Wawki :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] spoko byście sie dogadały :diabloti: kilka wspólnych tematów byście znalazły :cool3: przy piffku .... z szanowną teściową ,to nawet nie proponuje :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahaha to samo miałam napisać :evil_lol: ani się obejrzysz jak Ci zrobi inseminację :evil_lol:[/quote] będę uważać co mi daje do jedzenia :cool1: :evil_lol: ostatnio te czekoladki , słodycze :roll: podejrzane :evil_lol: Quote
BeaC Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [COLOR=DarkRed][B]a ja do Cie przypelzłam na chwilke:diabloti::diabloti::diabloti: lansuję sie u tła wstawiłam Dyziołka:loveu:[/B][/COLOR] Quote
lupak Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Mogę się polansować tak bez niczego , ani tła ani Niziołka ? Na tornada bym sobie popatrzyła :crazyeye: Quote
Vectra Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Jak ktoś ma ochotę popatrzeć , a może nie widział małego Frania to zapraszam na [URL="http://www.penn-staff.osa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=137"]FOTORELACJE[/URL] [URL="http://www.penn-staff.osa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=138"]Fotki 2007[/URL] a Franio za tydzień skończy 2 lata :crazyeye: :crazyeye: a dopiero był taki maleńki :loveu: całe 4700 :loveu: [IMG]http://www.penn-staff.osa.pl/images/stories/Franio/31.12.2006/30.12-304.jpg[/IMG] a żeby nie było Manio w tym samym wieku wyglądał tak [IMG]http://www.penn-staff.osa.pl/images/stories/Matylda/3_4sierpien/03.08.2008-258.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts