Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepsze jest to, że z Vectry to dobry nauczyciel jest.
Mnie laika nauczyła czegoś pożytecznego.

[URL=www.fotosik.pl][img]http://images28.fotosik.pl/288/674889c0e654d343.jpg[/img][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][img]http://images24.fotosik.pl/289/201422d67dd298f7.jpg[/img][/URL]

Posted

Dobrze Ci przypomina, to Gustaw.
Na pierwszej fotce nasz Liber, który w niedzielę pojechał do domu.
A w rzucanie bawiła się Marta - poświęcała się w pełni, bo chyba nie miała miejsca na ciele gdzie nie została by opluta przez psy :loveu:

Posted

[quote name='doddy']Teraz mamy latające psy w fundacji. A tak to zawsze były zdjęcia z kanapy :diabloti:[/quote]
że tak powiem - NARESZCIE :diabloti: bo potem ludzie myślą , że to kanapowce :evil_lol:

Posted

No Gustaw normalny nie jest (taki prawie Twój! On ma lepszą kondychę niż Twoje). Ale reszta u nas to kanapowce. Liber, że się odbił od ziemi to byłyśmy w szoku strasznym. Najpierw 15 min latałyśmy same ze sznurkiem, udowadniając mu że to świetna zabawa. :evil_lol:

Posted

[quote name='doddy']Najpierw 15 min latałyśmy same ze sznurkiem, udowadniając mu że to świetna zabawa. :evil_lol:[/quote]

buuahahahah zobaczyłam to oczami wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='doddy']No Gustaw normalny nie jest (taki prawie Twój! On ma lepszą kondychę niż Twoje). Ale reszta u nas to kanapowce. Liber, że się odbił od ziemi to byłyśmy w szoku strasznym. Najpierw 15 min latałyśmy same ze sznurkiem, udowadniając mu że to świetna zabawa. :evil_lol:[/quote]
popsuty był , to temu :shake: one mają w genach debilizm :evil_lol: :evil_lol:

Dziś była moja mama u mnie :cool1: przyjechała sobie w białym sweterku :loveu: :evil_lol:
gupia :evilbat: dobrze że zdjęła okulary , a nowiusie ma :shake:

Posted

Vectra, skoro jeszcze Cię odwiedza to znaczy, że twarda baba jest :diabloti: Moja by zawału dostała jakby 2 psy zobaczyła. Dlatego nie była u mnie dawno, dawno temu w odwiedzinach :lol:

Posted

[quote name='doddy']Vectra, skoro jeszcze Cię odwiedza to znaczy, że twarda baba jest :diabloti: Moja by zawału dostała jakby 2 psy zobaczyła. Dlatego nie była u mnie dawno, dawno temu w odwiedzinach :lol:[/quote]
ale jak ostatni raz u mnie była , to miałam dwa psy :siara:
potem jak Franio był malutki :cool3: a Mania i Klementynkę , to pierwszy raz widziała.
Znaczy o Mani się dziś dowiedziała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i powiedziała , no wyjmij resztę , wyjmij , a nie co przyjadę to jakiś nowy.:multi: :diabloti:

ale dziwne , nie było monologu - a po co ci tyle psów :hmmmm:
ale jutro też jest dzień i telefony działają , nic straconego , że się nasłucham :loveu: :diabloti:

Posted

jak mama dzwoni , to ja wiem gdzie w domu stanąć - szczególnie jak schodzi na tzw"trudne tematy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no chyba , że słysze w słuchawce :roll: wyjdź na zewnątrz , musimy porozmawiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak by kto nie wiedział , to u mnie na chatce w 2 miejscach jest zasięg komórek :diabloti: kto był , ten wie :evilbat: że nie tak słodko się dodzwonić :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha "no wyjmij resztę" :evil_lol:[/quote]
aa mówiąc to bezczelnie się rozglądała po domu :crazyeye: :crazyeye:

a i na szpacerek kciała KONIECZNIE , mówię .. zimno , pada ... po co , posiedzimy
a mamusia mi na to :mdleje: dobra , dobra , zobaczymy czy masz jedną Ajde czy 5 :evil_lol: :evil_lol:

ale mama lubi pieski :cool3: kupiła im piłeczki i ciasteczka , po drodze zawiozłam ją do psiego sklepu , naciągnęłam na 2 worki karmy :evil_lol:

aa i mi powiedziała , noo powiedziała mi :diabloti: że grzeszę mówiąc że Klementyna jest brzydka :mdleje: :evil_lol: bo z moich opowieści wynikało , że jest obrzydliwa :hmmmm: że jest chuda , że ma wielkie półsterczące uszy , że morde jak kretyn - mama stwierdziła , że to bardzo ładny piesek !!!! i mam nie mówić że jest głupia i brzydka .. zanim to dokończyła , Klementyna wylała na mamę herbatę :multi: :evil_lol: dała buzi i skoczyła na głowę ...
ale to bardzo mądry i ładny piesek :-x

a i chce po Mani szczeniaczka , bo Mania też jest ładna :crazyeye: :crazyeye:

PS moja mama była dziś u lekarza , może jej coś tam poprzestawiali ?
tyle dobroci - nic o dzieciach NIC ani o ślubie !!! zupełnie nic !!!

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: no ja bym się zaczęła martwić, ale to chyba ta pogoda, bo jak ja dzisiaj przyniosłam kota to mama na kolanach zaglądała do klatki i ciciała :evil_lol:[/quote]
tez to tłumacze jesiennym przesileniem O :diabloti:

Posted

Nie dość, że piruet, to jeszcze w szpagacie:crazyeye::diabloti:
[URL]http://images28.fotosik.pl/288/674889c0e654d343.jpg[/URL]

A mojej mamci to chyba przesilenie na mónio padło, bo ma dosyć moich przesłodkich, przeuroczych piesków w swoim mieszkanku - pomogły trzeć suche bułeczki na tartą bułkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: fajna ta twoja mama :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alicja ma na imię :cool3: