Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]też to sobie przed chwilą pomyslałam...jej psy muszą być biedne...wpółczuję im...24h jakieś opiekunki z nimi siedzą i pewnie na zime je ubioera w ubranka :shake:[/I][/B][/quote] nie ma to jak rozhisteryzowana , przewrażliwiona , paniunia :shake: [quote name='agbar']Jak to nie:diabloti: Ja zaczynam dzien od sprawdzenia czy iksinka jest na dogo i co znowu wysmarowala:evil_lol::evil_lol:[/quote] szkoda , że umarł temat o wilku w dzemie :evil_lol: [quote name='rufusowa']:evil_lol::evil_lol: a ja sie zastanawiam skąd sie takie biorą :shake: fajne historyjki fryzjerowe i z poczekalni :p[/quote] skąd ? z Niemiec :diabloti: Quote
BeaC Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']ja nie będę dmuchać..tu od 2 tygodni po raz pierwszy słonko się pojawiło, niech to błoto osuszy, bo ja z tymi prosiakami zeświruje niebawem :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]samolub:cool1:[/B][/COLOR] [quote name='groszek83']Dmuchać dmuchać trzeba sie dzielić:cool3: ja też chetnie bym już słoneczko zobaczyła:placz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]dobrze gadasz wódki jej dać:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']a u mnie jest lato :multi:[/quote] :placz::placz::placz: [COLOR=DarkRed][B]musisz mnie denerwować??? przyjde do domu wypuszcze Dyzioła a on siądzie na poduszcze na tarasie( bo ma taką) zmarszczy się i wróci do domu:cool1:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']nie ma to jak rozhisteryzowana , przewrażliwiona , paniunia :shake: [B][I]dokładnie :cool1:[/I][/B] szkoda , że umarł temat o wilku w dzemie :evil_lol: [B][I]był taki ?????????????? i ja go nie widziałam ? :placz:[/I][/B] skąd ? z Niemiec :diabloti:[/quote] [B][I]haha rasistka :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Nie jestem rasistką , tylko nie cierpię jak ktoś typu iksińska , pisze bzdury .... ja jestem patriota :diabloti: może mam dużo zastrzeżeń do naszej pięknej ojczyzny , ale złego słowa wygnańcowi nie dam powiedzieć , szzczególnie że przekolorowuje to i owo. Wróciłam ze świnkami , idę robić naleśniki Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']zobaczcie to [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121259"]KATOWANY BESTIALSKO PIES POD wARSZAWĄ[/URL] [B]i normalnie nóż się w kieszeni otwiera [/B] [/B][/quote] :shake: [quote name='Vectra']nie marudź i tak w Suwałkach mają najzimniej :evil_lol:[/quote] ja mam najzimniej:placz: [quote name='agbar']Jak to nie:diabloti: Ja zaczynam dzien od sprawdzenia czy iksinka jest na dogo i co znowu wysmarowala:evil_lol::evil_lol:[/quote] ale zbanowana została:placz: psiary też już nie ma, nie ma się z czego pośmiać, jak tak można... Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:shake: ale zbanowana została:placz: psiary też już nie ma, nie ma się z czego pośmiać, jak tak można...[/quote] [B][I]xxxxxxxxxxxxxxxx jest zbanowana????????????[/I][/B] Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]xxxxxxxxxxxxxxxx jest zbanowana????????????[/I][/B][/quote] nie widziałaś? zajrzyj w wątek o wyborze rasy, pod nickiem ma jak wół banned;) Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Tinka:)']nie widziałaś? zajrzyj w wątek o wyborze rasy, pod nickiem ma jak wół banned;)[/quote] powiedz ze zartujesz:crazyeye::modla: kto mnie bedzie rozsmieszal w chlodne poranki:placz::evil_lol: lece zobaczyc..... EDIT: bylam, zobaczylam,jestem w zalobie.... ide zalozyc watek na administracji z prosba o odbanowanie:grins: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']Jak to nie:diabloti: Ja zaczynam dzien od sprawdzenia czy iksinka jest na dogo i co znowu wysmarowala:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: v:roflt: :roflt: zbanowana :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje:świat siem kończy i kto nas bedzie teraz uczył jak się psami opiekować [/B][/COLOR][/FONT] Quote
an1a Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote]psiary też już nie ma, nie ma się z czego pośmiać, jak tak można...[/quote]Ona ma na miesiąc, ale biedna xxxxx, biedni my - bo dzięki niej forum się kręciło :evil_lol: Quote
lupak Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :crazyeye: A za co xxxsia dostała bana ?? :placz: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad:GADUŁY :eviltong::eviltong::eviltong: a ja co wizyta u fryca to krótsze :p co spacer to wracam bardziej wqrdwiona :angryy: z pracy też :angryy:....bo dziś były komenty na temat pogryzienia jakiegoś półtorarocznego ludzkiego pomiotu :cool1:nie mam już litości ani ksztyny współczucia .....mój syn i niepełnosprawny siostrzeniec bo prawie ze niewidomy wychowali się przy agresywnej spanielicy która pogryzła moją siostrę i co i nic ...dziecka ani zadrasnięte nie były ... ale od początku i psa i dziecka wiedziały gdzie ich miejsce w domu :cool1: ale jestem naładowana grrrrrrrrrrrrrrrrr aha ...no i deszcz mi spadła :angryy::mad: byłam w Lidlu ...kupiłam se browca :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']:mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad:GADUŁY :eviltong::eviltong::eviltong: a ja co wizyta u fryca to krótsze :p co spacer to wracam bardziej wqrdwiona :angryy: z pracy też :angryy:....bo dziś były komenty na temat pogryzienia jakiegoś półtorarocznego ludzkiego pomiotu :cool1:nie mam już litości ani ksztyny współczucia .....mój syn i niepełnosprawny siostrzeniec bo prawie ze niewidomy wychowali się przy agresywnej spanielicy która pogryzła moją siostrę i co i nic ...dziecka ani zadrasnięte nie były ... ale od początku i psa i dziecka wiedziały gdzie ich miejsce w domu :cool1: ale jestem naładowana grrrrrrrrrrrrrrrrr aha ...no i deszcz mi spadła :angryy::mad: byłam w Lidlu ...kupiłam se browca :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] to pijem razem, bo tyż mam :drink1: mamusia stwierdziła, że za bardzo się egz stresuje i mi kupiła :grins: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']to pijem razem, bo tyż mam :drink1: mamusia stwierdziła, że za bardzo się egz stresuje i mi kupiła :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to jak pan W. "za cały babski świat..." :knajpa: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']to jak pan W. "za cały babski świat..." :knajpa: :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] za waszo zdarowje ;):evil_lol:....:knajpa:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] za waszo zdarowje ;):evil_lol:....:knajpa:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zdrówko, zdrówko...mam jeszcze kopytka i kanapeczki na zagryche :razz: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']powiedz ze zartujesz:crazyeye::modla: kto mnie bedzie rozsmieszal w chlodne poranki:placz::evil_lol: lece zobaczyc..... EDIT: bylam, zobaczylam,jestem w zalobie.... ide zalozyc watek na administracji z prosba o odbanowanie:grins:[/quote] :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] zbanowana :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje:świat siem kończy i kto nas bedzie teraz uczył jak się psami opiekować [/B][/COLOR][/FONT][/quote] zostaliśmy pozbawieni naszego góró:placz: [quote name='an1a']Ona ma na miesiąc, ale biedna xxxxx, biedni my - bo dzięki niej forum się kręciło :evil_lol:[/quote] :shake: [quote name='agnethka']to jak pan W. "za cały babski świat..." :knajpa: :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] też cem:cool1: jak piwa nie pijam, tak mi się teraz chce... albo coś mocniejszego, tylko w dużej ilości bo inaczej nie działa:cool1: Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Tinka:)'] też cem:cool1: jak piwa nie pijam, tak mi się teraz chce... albo coś mocniejszego, tylko w dużej ilości bo inaczej nie działa:cool1:[/quote] a ile masz lat Słoneczko? :cool1: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']a ile masz lat Słoneczko? :cool1:[/quote] :siara::siara:[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]16[/COLOR][/SIZE] [COLOR=Black][SIZE=2]każdemu się czasem należy:cool1:[/SIZE][/COLOR] Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zawsze może pić te...no..;)bezalkoholowe:evil_lol: Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Tinka:)']:siara::siara:[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]16[/COLOR][/SIZE] [COLOR=Black][SIZE=2]każdemu się czasem należy:cool1:[/SIZE][/COLOR][/quote] poczekaj sobie jeszcze te 2 - ja już widzę jak się należy :evil_lol: młodzieży rozpijać nie będę :diabloti: [quote name='groszek83']Zawsze może pić te...no..;)bezalkoholowe:evil_lol:[/quote] no no tak tak - a myślisz, że jakie my tu piłyśmy? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']poczekaj sobie jeszcze te 2 - ja już widzę jak się należy :evil_lol: młodzieży rozpijać nie będę :diabloti:[/quote] sama se kupię:cool1: Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Uroczyscie oznajmiam iz od dluzszego czasu jestem pelnoletnia w zwiazku z tym pozwolilam sobie upic sie z rozpaczy:placz: Vektro matko moja odbanuj iksinska bo wpadne w nalog:placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']zdrówko, zdrówko...mam jeszcze kopytka i kanapeczki na zagryche :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam następne:razz::razz: ....gdzie jesteś :hmmmm: zrobilam pastkę z makrelki , świeżutki chlebuś mam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts