Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='bonsai_88']W sumie trochę wyrównałam i od biedy da się przeżyć... a na pocieszenie kupiłam sobie... TAK, tak... czerwoną farbę do włosów :evil_lol:. Co by się jutro wtopić w tłum :diabloti:[/quote] fot nie będzie , będziesz się zapierać , że nie masz kabelka :diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]no no no ranny ptaszek :evil_lol: czyżby mamut dokazywał ? :razz:[/I][/B] [/quote] nie , muszę jechać załatwić cuś .. to nie one mnie obudziły :diabloti: to ja byłam TA zua i zrobiłam pobudkę :cool3: ale mamy dziś piękne słoneczko :multi: :multi: :multi: Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']nie , muszę jechać załatwić cuś .. to nie one mnie obudziły :diabloti: to ja byłam TA zua i zrobiłam pobudkę :cool3: ale mamy dziś piękne słoneczko :multi: :multi: :multi:[/quote] [B][I]szkoda, że mam okna zasłonięte w pracy i nie widzę :cool1:[/I][/B] Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra'] ale mamy dziś piękne słoneczko :multi: :multi: :multi:[/quote] u mnie też jest :multi: aż się cieszyć nim boję ;) Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 zobaczcie to [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121259"]KATOWANY BESTIALSKO PIES POD wARSZAWĄ[/URL] [B]i normalnie nóż się w kieszeni otwiera [/B] [/B] Quote
SZPiLKA23 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jedz tam z Lalka ;) Jakie słoneczko :(? Quote
BeaC Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']wyobraź sobie , że nie śpię :eviltong: witajcie wszyscy :loveu: Bea , to nie w tym rzecz , że ktoś podchodzi ... bo to nie to ... tylko zbiera się komitet i pierniczy głodne kawałki ... [/quote] [COLOR=DarkRed][B]mi się nie zbiera bo ja jestem miła i sym,patyczna i zawsze tłumaczę o tych 500 tonach uścisku i o oczkach itp ja miła jestem dziewczynka :diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']fot nie będzie , będziesz się zapierać , że nie masz kabelka :diabloti: nie , muszę jechać załatwić cuś .. to nie one mnie obudziły :diabloti: to ja byłam TA zua i zrobiłam pobudkę :cool3: ale mamy dziś piękne słoneczko :multi: :multi: :multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]właśnie zdziwiona jestem że Ty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wstałaś w środku nocy[/B][/COLOR] [quote name='agnethka']u mnie też jest :multi: aż się cieszyć nim boję ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja nie mam................:angryy::angryy::angryy: dmuchać tam babki na południowy zachód cobym Też miała[/B][/COLOR]:multi::multi: Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ja nie będę dmuchać..tu od 2 tygodni po raz pierwszy słonko się pojawiło, niech to błoto osuszy, bo ja z tymi prosiakami zeświruje niebawem :diabloti: Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dmuchać dmuchać trzeba sie dzielić:cool3: ja też chetnie bym już słoneczko zobaczyła:placz: Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='groszek83']Dmuchać dmuchać trzeba sie dzielić:cool3: ja też chetnie bym już słoneczko zobaczyła:placz:[/quote] a w Zakopanym to chyba dopiero ta paskudna pogoda się rozkręca :eviltong: mój tata niedawno tam pojechał i jak dojechał to nas informował, że w Zakopcu jest ładniejsza pogoda od naszej :eviltong: i dopiero teraz od nas do Was to poszło :evil_lol: a słonka tak szybko nie oddamy :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']zobaczcie to [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121259"]KATOWANY BESTIALSKO PIES POD wARSZAWĄ[/URL][/B] [B][B]i normalnie nóż się w kieszeni otwiera [/B][/B] [/quote] [B][I]takiego to bym rzuciła na pożarcie Twoim psom :angryy::angryy:[/I][/B] Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']a w Zakopanym to chyba dopiero ta paskudna pogoda się rozkręca :eviltong: mój tata niedawno tam pojechał i jak dojechał to nas informował, że w Zakopcu jest ładniejsza pogoda od naszej :eviltong: i dopiero teraz od nas do Was to poszło :evil_lol: a słonka tak szybko nie oddamy :diabloti:[/quote] Nie wiem kiedy Twój tata tu był ale tu już od trzech tygodni leje:placz: Quote
SZPiLKA23 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja tez mam słonko:diabloti: wczesniej zapomniałam sobie ze rolety zasłonięte :oops: Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='groszek83']Nie wiem kiedy Twój tata tu był ale tu już od trzech tygodni leje:placz:[/quote] mój tata tam jest od kilku dni :eviltong: a że leje to nic skoro ładniej było niż u nas :eviltong: teraz świniaki na dworze szaleją :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Czemu charty sa takie nie ruchawe:roll::diabloti: Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 To nie wiem może u was leje podwójnie skoro tu lepiej:evil_lol: Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='groszek83']To nie wiem może u was leje podwójnie skoro tu lepiej:evil_lol:[/quote] oj...lało, lało :roll: ale teraz nie leje :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Moj kolega je zakla bo powiedział ze teraz ma lac bo jak on przyjedzie w pazdzierniku to chce po gorach pochodzic i ma byc ładnie :D Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jak tak dalej pójdzie to w pażdierniku będzie śnieg:roll: ide od was bo zazdrość to złe uczucie:placz: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='groszek83']Jak tak dalej pójdzie to w pażdierniku będzie śnieg:roll: ide od was bo zazdrość to złe uczucie:placz:[/quote] nie marudź i tak w Suwałkach mają najzimniej :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10952815#post10952815[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Rinuś'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10952815#post10952815[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] to już nie jest nawet śmieszne :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']to już nie jest nawet śmieszne :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B][I]też to sobie przed chwilą pomyslałam...jej psy muszą być biedne...wpółczuję im...24h jakieś opiekunki z nimi siedzą i pewnie na zime je ubioera w ubranka :shake:[/I][/B] Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']to już nie jest nawet śmieszne :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jak to nie:diabloti: Ja zaczynam dzien od sprawdzenia czy iksinka jest na dogo i co znowu wysmarowala:evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :evil_lol::evil_lol: a ja sie zastanawiam skąd sie takie biorą :shake: fajne historyjki fryzjerowe i z poczekalni :p Quote
Recommended Posts