Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']W sumie trochę wyrównałam i od biedy da się przeżyć... a na pocieszenie kupiłam sobie... TAK, tak... czerwoną farbę do włosów :evil_lol:. Co by się jutro wtopić w tłum :diabloti:[/quote]
fot nie będzie , będziesz się zapierać , że nie masz kabelka :diabloti:
[quote name='Rinuś'][B][I]no no no ranny ptaszek :evil_lol: czyżby mamut dokazywał ? :razz:[/I][/B]

[/quote]
nie , muszę jechać załatwić cuś ..
to nie one mnie obudziły :diabloti: to ja byłam TA zua i zrobiłam pobudkę :cool3:
ale mamy dziś piękne słoneczko :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']nie , muszę jechać załatwić cuś ..
to nie one mnie obudziły :diabloti: to ja byłam TA zua i zrobiłam pobudkę :cool3:
ale mamy dziś piękne słoneczko :multi: :multi: :multi:[/quote]
[B][I]szkoda, że mam okna zasłonięte w pracy i nie widzę :cool1:[/I][/B]

Posted

zobaczcie to [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121259"]KATOWANY BESTIALSKO PIES POD wARSZAWĄ[/URL]
[B]i normalnie nóż się w kieszeni otwiera [/B]
[/B]

Posted

[quote name='Vectra']wyobraź sobie , że nie śpię :eviltong:
witajcie wszyscy :loveu:

Bea , to nie w tym rzecz , że ktoś podchodzi ... bo to nie to ...
tylko zbiera się komitet i pierniczy głodne kawałki ...
[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]mi się nie zbiera bo ja jestem miła i sym,patyczna i zawsze tłumaczę o tych 500 tonach uścisku i o oczkach itp

ja miła jestem dziewczynka :diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Vectra']fot nie będzie , będziesz się zapierać , że nie masz kabelka :diabloti:

nie , muszę jechać załatwić cuś ..
ale mamy dziś piękne słoneczko :multi: :multi: :multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]właśnie zdziwiona jestem że Ty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wstałaś w środku nocy[/B][/COLOR]

[quote name='agnethka']u mnie też jest :multi: aż się cieszyć nim boję ;)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a ja nie mam................:angryy::angryy::angryy:

dmuchać tam babki na południowy zachód cobym Też miała[/B][/COLOR]:multi::multi:

Posted

[quote name='groszek83']Dmuchać dmuchać trzeba sie dzielić:cool3: ja też chetnie bym już słoneczko zobaczyła:placz:[/quote]

a w Zakopanym to chyba dopiero ta paskudna pogoda się rozkręca :eviltong:
mój tata niedawno tam pojechał i jak dojechał to nas informował, że w Zakopcu jest ładniejsza pogoda od naszej :eviltong: i dopiero teraz od nas do Was to poszło :evil_lol: a słonka tak szybko nie oddamy :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']zobaczcie to [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121259"]KATOWANY BESTIALSKO PIES POD wARSZAWĄ[/URL][/B]
[B][B]i normalnie nóż się w kieszeni otwiera [/B][/B]
[/quote]
[B][I]takiego to bym rzuciła na pożarcie Twoim psom :angryy::angryy:[/I][/B]

Posted

[quote name='agnethka']a w Zakopanym to chyba dopiero ta paskudna pogoda się rozkręca :eviltong:
mój tata niedawno tam pojechał i jak dojechał to nas informował, że w Zakopcu jest ładniejsza pogoda od naszej :eviltong: i dopiero teraz od nas do Was to poszło :evil_lol: a słonka tak szybko nie oddamy :diabloti:[/quote]
Nie wiem kiedy Twój tata tu był ale tu już od trzech tygodni leje:placz:

Posted

[quote name='groszek83']Nie wiem kiedy Twój tata tu był ale tu już od trzech tygodni leje:placz:[/quote]

mój tata tam jest od kilku dni :eviltong: a że leje to nic skoro ładniej było niż u nas :eviltong:

teraz świniaki na dworze szaleją :loveu:

Posted

[quote name='groszek83']Jak tak dalej pójdzie to w pażdierniku będzie śnieg:roll: ide od was bo zazdrość to złe uczucie:placz:[/quote]
nie marudź i tak w Suwałkach mają najzimniej :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10952815#post10952815[/URL]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
to już nie jest nawet śmieszne :shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to już nie jest nawet śmieszne :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[B][I]też to sobie przed chwilą pomyslałam...jej psy muszą być biedne...wpółczuję im...24h jakieś opiekunki z nimi siedzą i pewnie na zime je ubioera w ubranka :shake:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']to już nie jest nawet śmieszne :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Jak to nie:diabloti:
Ja zaczynam dzien od sprawdzenia czy iksinka jest na dogo i co znowu wysmarowala:evil_lol::evil_lol: