Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']Całą noc kopałaś że jeszcze Cię nie ma?

Heloł!
siemano , całą no to ja spałam :p

[quote name='BeaC']he he he
to nie wiesz jak to się robi???
cztery psy ma a nie wie.................
bierzesz kreta sztuk..............w twoim przypadku 4 , moga być tez nornice............wpuszczasz w .kanały i puszczasz psy.........niech kopią za Ciebie............łogrudecek przekopany...............

:loveu::loveu::loveu:

tylko niech mi ktos powie, że biedny kret lub norniczka.................
niech przyjedzie do mnie ....20 kopców krecich codziennie rano to normalka:mad::mad::mad:

nie mam kretów , nie chce kretów :shake: wola sama łopatą machać , a pieski niech już dołecków nie kopią :cool1: w ostateczności wsadzę laskę dynamitu w jeden z dołeczków i się działeczka przekopie że hej :multi: :diabloti:

Bea masz krety :crazyeye: to wcale nie zazdroszczę :shake: walka straszna z tymi zwierzami , a skuteczna tylko barbarzyńska :cool1:
Ja mam od nowa myszy w domu :placz: cwaniary nawet w łapki się nie dają złapać , ser wyżarty , łapki nienaruszone.

Posted

[quote name='Patka']mały egoista Franczesław :evil_lol:
Ewciu fotki piękne kadzę bo chce takie same z Rudolfina w roli głównej :evil_lol:
Jaki egoista :razz: on Lalke uczy jak się trzyma zabawkę w pysku :diabloti:
Zrobimy fotek :multi: sama będziesz cykać :cool3: Jeszcze półtora tygodnia :p

Posted

http://images23.fotosik.pl/48/10626d61ed7db2c3.jpg

biedny, samotny, zamorzony, opuszczony, niekochany pieseczek :placz: :placz: :diabloti:

[quote name='Vectra']Wymyśliłam sobie że wyrwe wszelkie chwasty w psiego podwórka , przekopie i posieje trawke :mdleje:

ooo, to jak skończysz u siebie, zapraszam do mnie :p
ja też mam same chwasty i chociaż po skoszeniu są zielone, trawa to to nie jest :shake: :cool1:
a ze względu na zwierzaki nie zdecyduję się na wylanie trucizny na chwasty :cool1:
pozstaje więc albo pokochać chwasty, albo ręczne pielenie :mdleje:

[quote name='Vectra']
Bea masz krety :crazyeye: to wcale nie zazdroszczę :shake: walka straszna z tymi zwierzami , a skuteczna tylko barbarzyńska :cool1:

krety są pod ochroną :cool1: :cool1: :cool1:

[quote name='dealer']tesknie za tobom:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wroc do mnie diabelku moj slodki:diabloti: :diabloti:

Dealerowa, nie bądź BEZSZCZELNA :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

juz siem uszczelnilam:diabloti:

Ewunia...koteczku moj miauuuuuuuuu:loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Patka']piękny Kaniasty :loveu:

[quote name='Gonitwa']Pikny, pikny!
o tak :p

[quote name='Katerinas']Cześć Vectra
Dobrze że wróciłaś ... wreszcie mogę sobie zdjęcia pooglądać :-)
Witaj Kasiu :p zdjeć będzie kiedyś DUŻO :diabloti:

[quote name='dealer']tesknie za tobom:loveu: :loveu: wroc do mnie diabelku moj slodki:diabloti:
wietrze podstęp :diabloti:

[quote name='Maga100']http://images23.fotosik.pl/48/10626d61ed7db2c3.jpg

biedny, samotny, zamorzony, opuszczony, niekochany pieseczek :placz: :placz: :diabloti:

dodaj , że bity , zastraszany i na łańcuchu trzymany :diabloti:Przecież widziałaś :diabloti:

ooo, to jak skończysz u siebie, zapraszam do mnie :p
ja też mam same chwasty i chociaż po skoszeniu są zielone, trawa to to nie jest :shake: :cool1:
a ze względu na zwierzaki nie zdecyduję się na wylanie trucizny na chwasty :cool1:
pozstaje więc albo pokochać chwasty, albo ręczne pielenie :mdleje:

kocham chwasty :loveu: są cudowne :loveu: nie będę kopać bo już mam odciski :oops: :evil_lol:

krety są pod ochroną :cool1: :cool1: :cool1:
będę ci o tym przypominać :diabloti:

Maga , nie bądź chamska :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']juz siem uszczelnilam:diabloti:

Ewunia...koteczku moj miauuuuuuuuu:loveu: :diabloti:
aaaa psikkkkkkkk :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czytałam ze miało być słodko;)
ale przecież ja do niej od serca :loveu: :diabloti: najmilej , najczulej , tak jak lubi :p :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

wietrze podstęp :diabloti:

wywietrz lepiej sypalnie przed spaniem...aczkowiek jak sadze R. dzis nie bedzie spal:diabloti: i ty biedna bedziesz musiala go sluchac....a jeszcze bardziej bedziesz musiala go sluchac jak ci jutro napisze co i jak:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
wywietrz lepiej sypalnie przed spaniem...aczkowiek jak sadze R. dzis nie bedzie spal:diabloti: i ty biedna bedziesz musiala go sluchac....a jeszcze bardziej bedziesz musiala go sluchac jak ci jutro napisze co i jak:diabloti:

a to wszystko TWOJA wina :diabloti: :diabloti: a już spał , a teraz nie śpi tylko gada :shake: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a to wszystko TWOJA wina :diabloti: :diabloti: a już spał , a teraz nie śpi tylko gada :shake: :evil_lol:
trzeba sie bylo wstrzymac do jutra..do decyzji a nie tak pobudzac biednego kolege twego przed snem:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
trzeba sie bylo wstrzymac do jutra..do decyzji a nie tak pobudzac biednego kolege twego przed snem:diabloti:

usnął :diabloti: jaka cisza :loveu: :evil_lol:
anetta napisał(a):
Jeestemmm i widzialammmm :cool3: Polny Kano wymiata :cool3:

odhaczyłam Twoją obecność :cool3: :p

Posted

[quote name='Maga100']Vectra zapomniała się jak zwykle :cool1:
to przez masło :shake: wszystko przez niego :placz: :placz:
i starość :-( :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to przez masło :shake: wszystko przez niego :placz: :placz:
i starość :-( :evil_lol:

i co sie chwalisz:eviltong: myslisz ze nas nie stac na maslo?:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
i co sie chwalisz:eviltong: myslisz ze nas nie stac na maslo?:diabloti:

no tak u was w mieście masło się kupuje :cool1: :evil_lol:ehh te mieszczuchy , wszystko przeliczają na kase :shake: a same se wyhodować krowe , nakarmić , wydoić , mleko ubić na masło ,a nie na łatwizne iść .. :diabloti: