Medorowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Madzik13']Madzia i medor :p[/quote] Medor nic nie mówił:niewiem::niewiem: [quote name='Vectra']mhm :diabloti: [/quote] No przecież piszę, że Medor nic nie wspominał o Frankowskich jajcach:shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 hahaha Franek jest debeściak :evil_lol: Luna też jest taka sentymentalna - do dziś dzieli sięciasteczkami z resztką Kubusia Puchatka :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Vectra,[/B] [B] no wreszcie bo juz sadzilam ze sie okopalas...a nie warto z powodu ludzi glizd:diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B] [B]bardzo sie ciesze....bardzo bardzo..........[/B] [B]foty obejrzalam...calego watku nie przeczytalam.....ale jestem[/B]......:loveu:[/quote] no to witaj :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zostaw Dziecku zabawki:mad::angryy::diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] zostawiłam :diabloti: dałam mu Lale :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Ty to Madziu jak zwykle jestes słodka do bolu.......:diabloti: [/B][/quote] słodka jak mniód :loveu: [quote name='madzia i medor']Medor nic nie mówił:niewiem::niewiem: No przecież piszę, że Medor nic nie wspominał o Frankowskich jajcach:shake: :diabloti:[/quote] gdyby wspominał to bym zaczęła się niepokoić :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha Franek jest debeściak :evil_lol: Luna też jest taka sentymentalna - do dziś dzieli sięciasteczkami z resztką Kubusia Puchatka :evil_lol:[/quote] ja właśnie rzucam resztką piłki :cool1: ale muszę go wykończyć bo dziś jedziemy do jednej pani uczyć się wystawiania :roll: Quote
furciaczek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 one zagryzly slicznotke:placz: [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/28%20sierpien/3%20czesc/2808.2007174.jpg[/url] Quote
anetta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 O w mordeczke [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/28%20sierpien/1%20czesc/2808.2007109.jpg[/url] :shocked!: Jakie kły! Kochane dzieciaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Słuchajcie, Patki nie widze :hmmmm::cool3: Czyżby?? Quote
Gonitwa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Albo po prostu się nie ujawnia bo ją wszyscy ganiają;) Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='furciaczek']one zagryzly slicznotke:placz: [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/28%20sierpien/3%20czesc/2808.2007174.jpg[/URL][/quote] ona twarda sztuka się zagryźć nie da :diabloti: [quote name='anetta']O w mordeczke [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/28%20sierpien/1%20czesc/2808.2007109.jpg[/URL] :shocked!: Jakie kły! Kochane dzieciaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Słuchajcie, Patki nie widze :hmmmm::cool3: Czyżby??[/quote] Patka jeszcze nie oddała Poli :-( chitrus jeden :mad: :diabloti: [quote name='Gonitwa']Albo po prostu się nie ujawnia bo ją wszyscy ganiają;)[/quote] no coś w tym stylu ;) Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a dalej w domku siedzi twardo czy już udała się bliżej miejsca oddania Polci??? :loveu: Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Vectra'] gdyby wspominał to bym zaczęła się niepokoić :evil_lol: [/quote] Jakbyś zobaczyła co Medor na codzień wyprawia - to zaczęłabyś się martwić:siara::siara::diabloti: Co z Patką:razz: Trzymam kciuki:kciuki::p Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='malawaszka']a dalej w domku siedzi twardo czy już udała się bliżej miejsca oddania Polci??? :loveu:[/quote] :niewiem: pozostaje tylko trzymanie mocnych kciukasów za obie panie by się już rozdzieliły :cool3: :loveu: [quote name='anetta']No ładnie, ukrywa sie Pateczka :evil_lol:[/quote] no no :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Jakbyś zobaczyła co Medor na codzień wyprawia - to zaczęłabyś się martwić:siara::siara::diabloti: Co z Patką:razz: Trzymam kciuki:kciuki::p[/quote] a co wyprawia :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::diabloti: Patka nadal w komplecie :cool1: Quote
moon_light Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 nJe mogę teraz odnaleźć tego postu, ale pisalas, ze jedziecie do jakiejs pani uczyc sie wystawiania? To szkoleniowiec?handler jakis? czy jak??? :cool3: bonam tez by sie przydala pomoc profesjonalisty:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='moon_light']nJe mogę teraz odnaleźć tego postu, ale pisalas, ze jedziecie do jakiejs pani uczyc sie wystawiania? To szkoleniowiec?handler jakis? czy jak??? :cool3: bonam tez by sie przydala pomoc profesjonalisty:evil_lol:[/quote] Ta osoba to kilkunastoletni , znakomity hodowca amstaffów :loveu: :loveu: Pokazała nam kilka ciekawych sposobów jak dobrze ustawić psiaka.Normalnie szok :crazyeye: wzięła Franka , dwa razy nim ruszyła i stał jak champion :evil_lol: :mdleje: wszystko stało na swoim miejscu i bez piłek , smakołyków .... :mdleje: Bo tak to chyba nie ma w wawie żadnej szkoły gdzie uczą wystawiania ? :niewiem: obdzwoniłam już tych ośrodków szkoleniowych mase :cool1: to mi proponują , kurs posłuszeństwa metodami pozytywnymi :mdleje: znaczy klikanie. [quote name='furciaczek']vectra podgladasz czy spisz:diabloti:[/quote] czytam :diabloti: pale i kawe pije ... Quote
moon_light Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Vectra']Ta osoba to kilkunastoletni , znakomity hodowca amstaffów :loveu: :loveu: Pokazała nam kilka ciekawych sposobów jak dobrze ustawić psiaka.Normalnie szok :crazyeye: wzięła Franka , dwa razy nim ruszyła i stał jak champion :evil_lol: :mdleje: wszystko stało na swoim miejscu i bez piłek , smakołyków .... :mdleje: Bo tak to chyba nie ma w wawie żadnej szkoły gdzie uczą wystawiania ? :niewiem: obdzwoniłam już tych ośrodków szkoleniowych mase :cool1: to mi proponują , kurs posłuszeństwa metodami pozytywnymi :mdleje: znaczy klikanie.[/quote] Łoooo myslalam ze masz jakiegos treneraa:placz:. U stafika jest fajne to- ze mozna go przestawiac recznie- a ja nogi mojego klocka to musze dwoma rekami przestawiac,,,inaczej nie mam sily:evil_lol:. Klikanie jest fajne- ale do czasu:) Klaps tez potrzebny:eviltong: Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='moon_light']Łoooo myslalam ze masz jakiegos treneraa:placz:. U stafika jest fajne to- ze mozna go przestawiac recznie- a ja nogi mojego klocka to musze dwoma rekami przestawiac,,,inaczej nie mam sily:evil_lol:. Klikanie jest fajne- ale do czasu:) Klaps tez potrzebny:eviltong:[/quote] Ja nie znam się na klikaniu , ja nie muszę klapsać wystarczy że zadzwonie łańcuchem :cool3: taki kliker w drugą strone :evil_lol: albo czule przemówię :loveu: Ja nie mam nic przeciw tej metodzie ;) jak komuś pasuje , podoba sie , działa oczywiście niech tak uczy .... :p Do mnie to nie przemawia i tyle. No właśnie nie mam trenera :shake: nikogo nie mogę znaleźć :-( no i tak zagadałam z tą Panią i zaproponowała że poświęci swój drogocenny czas :multi: Przy okazji wpadłam do ZK odebrać rodowód który czeka tam po początku lipca :evil_lol: Lalka normalnie umie pozycje wystawową perfekcyjnie :diabloti: no ,ale to jest dama ,a nie gupelek fafik z dynamitem w dupie :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [COLOR=DarkRed][B]hej Vectra............... czytałam sobie o twoich.........."pozytywnych" metodach szkolenia................:cool3::cool3: ja na Lulkę, mam.............kaganior wystarczy ze jej go pokarze a już przestaje szczekać albo złazi..............ze stołu:diabloti::diabloti: pozdro[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/yahoo.gif[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [B]czesc Vectra.....[/B] [B]jestem....[/B] [B]chwale sie:loveu: [/B] Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]NO córcia ...widze ze nauka nie idzie w las :multi:...super ...bedą z Frania Championy :loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 czesc ukochana Ewuniu:loveu: aktualizowalam wina i i tak mi nie dziala usb :mdleje: albo cos spier...ten tego albo nie wiem :angryy: Quote
Madzik93 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Medor nic nie mówił:niewiem::niewiem:[/quote] No wiec powiedział to użytkownik [B]madzia i medor[/B] i co teraz?:eviltong: Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hej Vectra............... czytałam sobie o twoich.........."pozytywnych" metodach szkolenia................:cool3::cool3: ja na Lulkę, mam.............kaganior wystarczy ze jej go pokarze a już przestaje szczekać albo złazi..............ze stołu:diabloti::diabloti: pozdro[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/yahoo.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/quote] no widzisz zawsze można znaleźć skuteczną metode :cool3: [quote name='Madzik13']Kaj fotki? :mad:[/quote] jakie fotki :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Vectra.....[/B] [B]jestem....[/B] [B]chwale sie:loveu: [/B][/quote] witaj Aga :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]NO córcia ...widze ze nauka nie idzie w las :multi:...super ...bedą z Frania Championy :loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] No uczymy się nieustająco i wciąż , jeszcze długa droga przed nami ;) [quote name='evaxon']czesc ukochana Ewuniu:loveu: aktualizowalam wina i i tak mi nie dziala usb :mdleje: albo cos spier...ten tego albo nie wiem :angryy:[/quote] witaj Ewciu :loveu: a sterownik płyty głównej zainstalowałaś ? :cool3: Nie nawiedzę urzędów :angryy: właśnie wróciłam , chciałam tylko jeden maleńki pit złożyć :angryy: a się okazuje że skoro mam meldunek na Mokotowie to mam dwa urzędy skarbowe :diabloti: a co .... bogatemu wszystko wolno :evil_lol: i w jednym budynku jedno pisemko a w drugim drugie musiałam złożyć , dodam tylko że dwa urzędy które obsługują Mokotów nie mieszczą się obok siebie , bo to by było za proste .... są oddalone od siebie jakieś 10 km :cool3: ale przecież petenci z Mokotowa bogate ludzi i czas mają to sobie pojeżdżą prawda ? Mało tego to Mokotów to jeden wielki korek , bo remontują główną ulice :diabloti: i dodatkowo połowa innych ulic też jest rozkopana ... BOMBOWO :angryy: a żeby nie było to za tydzień musze tam jeszcze raz jechać i to do obydwu urzędów , bo skoro złożyłam to i musze odebrać ........ aaaaaaaaa :mdleje: Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Madzik13']No wiec powiedział to użytkownik [B]madzia i medor[/B] i co teraz?:eviltong:[/quote] Proszę bardzo , kto zaczął o jajkach :diabloti: :diabloti: [quote name='Madzik13']A czemu jak śpi to wietrzy łaciate jajecka? :turn-l:[/quote] [quote name='Madzik13']To wszystkie samczyki tak spią?:hmmmm::laugh2_2:[/quote] [quote name='madzia i medor']Już Cię nie lubie:shake::shake: P.Sa. Gdybym miała musk, to mogłabym spróbować, a tak to po co:niewiem::diabloti: Nie, tylko te z dużym... przyrodzeniem:diabloti: Mój ma jedno jądro i go nie uwiera:lol!: Lalka w szelkach wygląda, jak:hmmmm:... ... prawdziwa lala:loveu::loveu:[/quote] Quote
Madzik93 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale Fon Franczesław ma łaciatego siusiaka:turn-l::turn-l: [URL]http://images26.fotosik.pl/68/7a46b076cde8a1ad.jpg[/URL][/quote] A to? Było na stronie 71 :eviltong: Quote
Recommended Posts