Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madzik13']Madzia i medor :p[/quote]
Medor nic nie mówił:niewiem::niewiem:
[quote name='Vectra']mhm :diabloti:
[/quote]

No przecież piszę, że Medor nic nie wspominał o Frankowskich jajcach:shake:

:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Vectra,[/B]

[B] no wreszcie bo juz sadzilam ze sie okopalas...a nie warto z powodu ludzi glizd:diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B]

[B]bardzo sie ciesze....bardzo bardzo..........[/B]
[B]foty obejrzalam...calego watku nie przeczytalam.....ale jestem[/B]......:loveu:[/quote]
no to witaj :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zostaw Dziecku
zabawki:mad::angryy::diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
zostawiłam :diabloti: dałam mu Lale :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Ty to Madziu jak zwykle jestes słodka do bolu.......:diabloti: [/B][/quote]
słodka jak mniód :loveu:

[quote name='madzia i medor']Medor nic nie mówił:niewiem::niewiem:

No przecież piszę, że Medor nic nie wspominał o Frankowskich jajcach:shake:

:diabloti:[/quote]
gdyby wspominał to bym zaczęła się niepokoić :evil_lol:
[quote name='malawaszka']hahaha Franek jest debeściak :evil_lol: Luna też jest taka sentymentalna - do dziś dzieli sięciasteczkami z resztką Kubusia Puchatka :evil_lol:[/quote]
ja właśnie rzucam resztką piłki :cool1:

ale muszę go wykończyć bo dziś jedziemy do jednej pani uczyć się wystawiania :roll:

Posted

O w mordeczke [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/28%20sierpien/1%20czesc/2808.2007109.jpg[/url] :shocked!:
Jakie kły!

Kochane dzieciaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Słuchajcie, Patki nie widze :hmmmm::cool3: Czyżby??

Posted

[quote name='furciaczek']one zagryzly slicznotke:placz:
[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/28%20sierpien/3%20czesc/2808.2007174.jpg[/URL][/quote]

ona twarda sztuka się zagryźć nie da :diabloti:

[quote name='anetta']O w mordeczke [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/28%20sierpien/1%20czesc/2808.2007109.jpg[/URL] :shocked!:
Jakie kły!

Kochane dzieciaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Słuchajcie, Patki nie widze :hmmmm::cool3: Czyżby??[/quote]
Patka jeszcze nie oddała Poli :-( chitrus jeden :mad: :diabloti:
[quote name='Gonitwa']Albo po prostu się nie ujawnia bo ją wszyscy ganiają;)[/quote]
no coś w tym stylu ;)

Posted

[quote name='Vectra']

gdyby wspominał to bym zaczęła się niepokoić :evil_lol:
[/quote]
Jakbyś zobaczyła co Medor na codzień wyprawia - to zaczęłabyś się martwić:siara::siara::diabloti:

Co z Patką:razz:
Trzymam kciuki:kciuki::p

Posted

[quote name='malawaszka']a dalej w domku siedzi twardo czy już udała się bliżej miejsca oddania Polci??? :loveu:[/quote]
:niewiem: pozostaje tylko trzymanie mocnych kciukasów za obie panie by się już rozdzieliły :cool3: :loveu:

[quote name='anetta']No ładnie, ukrywa sie Pateczka :evil_lol:[/quote]
no no :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Jakbyś zobaczyła co Medor na codzień wyprawia - to zaczęłabyś się martwić:siara::siara::diabloti:

Co z Patką:razz:
Trzymam kciuki:kciuki::p[/quote]
a co wyprawia :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::diabloti:
Patka nadal w komplecie :cool1:

Posted

nJe mogę teraz odnaleźć tego postu, ale pisalas, ze jedziecie do jakiejs pani uczyc sie wystawiania? To szkoleniowiec?handler jakis? czy jak???
:cool3:

bonam tez by sie przydala pomoc profesjonalisty:evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']nJe mogę teraz odnaleźć tego postu, ale pisalas, ze jedziecie do jakiejs pani uczyc sie wystawiania? To szkoleniowiec?handler jakis? czy jak???
:cool3:

bonam tez by sie przydala pomoc profesjonalisty:evil_lol:[/quote]
Ta osoba to kilkunastoletni , znakomity hodowca amstaffów :loveu: :loveu:
Pokazała nam kilka ciekawych sposobów jak dobrze ustawić psiaka.Normalnie szok :crazyeye: wzięła Franka , dwa razy nim ruszyła i stał jak champion :evil_lol: :mdleje:
wszystko stało na swoim miejscu i bez piłek , smakołyków .... :mdleje:

Bo tak to chyba nie ma w wawie żadnej szkoły gdzie uczą wystawiania ? :niewiem: obdzwoniłam już tych ośrodków szkoleniowych mase :cool1: to mi proponują , kurs posłuszeństwa metodami pozytywnymi :mdleje: znaczy klikanie.
[quote name='furciaczek']vectra podgladasz czy spisz:diabloti:[/quote]
czytam :diabloti: pale i kawe pije ...

Posted

[quote name='Vectra']Ta osoba to kilkunastoletni , znakomity hodowca amstaffów :loveu: :loveu:
Pokazała nam kilka ciekawych sposobów jak dobrze ustawić psiaka.Normalnie szok :crazyeye: wzięła Franka , dwa razy nim ruszyła i stał jak champion :evil_lol: :mdleje:
wszystko stało na swoim miejscu i bez piłek , smakołyków .... :mdleje:

Bo tak to chyba nie ma w wawie żadnej szkoły gdzie uczą wystawiania ? :niewiem: obdzwoniłam już tych ośrodków szkoleniowych mase :cool1: to mi proponują , kurs posłuszeństwa metodami pozytywnymi :mdleje: znaczy klikanie.[/quote]
Łoooo myslalam ze masz jakiegos treneraa:placz:. U stafika jest fajne to- ze mozna go przestawiac recznie- a ja nogi mojego klocka to musze dwoma rekami przestawiac,,,inaczej nie mam sily:evil_lol:.

Klikanie jest fajne- ale do czasu:) Klaps tez potrzebny:eviltong:

Posted

[quote name='moon_light']Łoooo myslalam ze masz jakiegos treneraa:placz:. U stafika jest fajne to- ze mozna go przestawiac recznie- a ja nogi mojego klocka to musze dwoma rekami przestawiac,,,inaczej nie mam sily:evil_lol:.

Klikanie jest fajne- ale do czasu:) Klaps tez potrzebny:eviltong:[/quote]
Ja nie znam się na klikaniu , ja nie muszę klapsać wystarczy że zadzwonie łańcuchem :cool3: taki kliker w drugą strone :evil_lol: albo czule przemówię :loveu:
Ja nie mam nic przeciw tej metodzie ;) jak komuś pasuje , podoba sie , działa oczywiście niech tak uczy .... :p Do mnie to nie przemawia i tyle.

No właśnie nie mam trenera :shake: nikogo nie mogę znaleźć :-( no i tak zagadałam z tą Panią i zaproponowała że poświęci swój drogocenny czas :multi: Przy okazji wpadłam do ZK odebrać rodowód który czeka tam po początku lipca :evil_lol:

Lalka normalnie umie pozycje wystawową perfekcyjnie :diabloti: no ,ale to jest dama ,a nie gupelek fafik z dynamitem w dupie :evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]hej Vectra...............
czytałam sobie o twoich.........."pozytywnych" metodach szkolenia................:cool3::cool3:
ja na Lulkę, mam.............kaganior wystarczy ze jej go pokarze a już przestaje szczekać albo złazi..............ze stołu:diabloti::diabloti:

pozdro[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/yahoo.gif[/IMG]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hej Vectra...............
czytałam sobie o twoich.........."pozytywnych" metodach szkolenia................:cool3::cool3:
ja na Lulkę, mam.............kaganior wystarczy ze jej go pokarze a już przestaje szczekać albo złazi..............ze stołu:diabloti::diabloti:

pozdro[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/pinks/yahoo.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/quote]
no widzisz zawsze można znaleźć skuteczną metode :cool3:

[quote name='Madzik13']Kaj fotki? :mad:[/quote]
jakie fotki :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Vectra.....[/B]
[B]jestem....[/B]

[B]chwale sie:loveu: [/B][/quote]
witaj Aga :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]NO córcia ...widze ze nauka nie idzie w las :multi:...super ...bedą z Frania Championy :loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
No uczymy się nieustająco i wciąż , jeszcze długa droga przed nami ;)

[quote name='evaxon']czesc ukochana Ewuniu:loveu:
aktualizowalam wina i i tak mi nie dziala usb :mdleje: albo cos spier...ten tego albo nie wiem :angryy:[/quote]
witaj Ewciu :loveu:
a sterownik płyty głównej zainstalowałaś ? :cool3:

Nie nawiedzę urzędów :angryy: właśnie wróciłam , chciałam tylko jeden maleńki pit złożyć :angryy: a się okazuje że skoro mam meldunek na Mokotowie to mam dwa urzędy skarbowe :diabloti: a co .... bogatemu wszystko wolno :evil_lol: i w jednym budynku jedno pisemko a w drugim drugie musiałam złożyć , dodam tylko że dwa urzędy które obsługują Mokotów nie mieszczą się obok siebie , bo to by było za proste .... są oddalone od siebie jakieś 10 km :cool3: ale przecież petenci z Mokotowa bogate ludzi i czas mają to sobie pojeżdżą prawda ?
Mało tego to Mokotów to jeden wielki korek , bo remontują główną ulice :diabloti:
i dodatkowo połowa innych ulic też jest rozkopana ... BOMBOWO :angryy:
a żeby nie było to za tydzień musze tam jeszcze raz jechać i to do obydwu urzędów , bo skoro złożyłam to i musze odebrać ........ aaaaaaaaa :mdleje:

Posted

[quote name='Madzik13']No wiec powiedział to użytkownik [B]madzia i medor[/B] i co teraz?:eviltong:[/quote]
Proszę bardzo , kto zaczął o jajkach :diabloti: :diabloti:

[quote name='Madzik13']A czemu jak śpi to wietrzy łaciate jajecka? :turn-l:[/quote]

[quote name='Madzik13']To wszystkie samczyki tak spią?:hmmmm::laugh2_2:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Już Cię nie lubie:shake::shake:
P.Sa. Gdybym miała musk, to mogłabym spróbować, a tak to po co:niewiem::diabloti:

Nie, tylko te z dużym... przyrodzeniem:diabloti:
Mój ma jedno jądro i go nie uwiera:lol!:

Lalka w szelkach wygląda, jak:hmmmm:... ... prawdziwa lala:loveu::loveu:[/quote]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Fon Franczesław ma łaciatego siusiaka:turn-l::turn-l:

[URL]http://images26.fotosik.pl/68/7a46b076cde8a1ad.jpg[/URL][/quote]

A to?

Było na stronie 71 :eviltong: