Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i te cudne małe uszka zagięte do tyłu[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:
[/B][COLOR=Black]niedawno wróciłam od takich, 6-cio dniowych [/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

a co ciekawe , moje psy nie dzielą się na szefów i podwładnych :diabloti:

Najgorzej , to mnie przeraża cieczka :mdleje: nie cierpię widoku krwi :evilbat:
albo macica , albo jajka polecą :D

Posted

[quote name='Vectra']a co ciekawe , moje psy nie dzielą się na szefów i podwładnych :diabloti:

Najgorzej , to mnie przeraża cieczka :mdleje: nie cierpię widoku krwi :evilbat:
albo macica , albo jajka polecą :D[/quote]

Nie wcale :cooldevi: a panicz to czarnymi nie rzadzi nie:cool3:

NIE CIERPI KRWI.......:lol!: a jak rzeznik wlasne psy chce ciachac...macice ,jajka:shake:

hahahahahahahahahaha:diabloti:

Posted

a tam rządzi , one mu ustępują - głupie czarne :evilbat:

a to nie ja będę ciachać :diabloti: oddam i odbiorę wyciachane , zaszyte i bez krwi :multi:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:jaka cudna
[url]http://images26.fotosik.pl/238/fb18f089677f16c0.jpg[/url]

Ozzul wystawiany był na ringówce ....ale mi się podobają bullowate na obrożach tak jak ta węższa wystawiane lub na łańcuszkach ......kurde jakoś tak ładniej sie prezentują :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

I jebut w mur
[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/84865/00000046.jpg[/URL]
:diabloti::evil_lol:

Jezuuuuuu, jak one nim pomiatają na filmiku :mdleje:

Ivanek to kot bez barier :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lukann']Vectra - nie koniecznie - ostatnio Vigor (brat siostry) wystawiany był na smyczy i wygrał wszystko [/quote]
Może być i ringówka , zgadzam się .. .tylko jak ten komplet stafficzy miałam taki z grubą obrożą - 3 cm ... i Franio wyglądał że ma nieco za krótką szyje.:evil_lol: teraz mamy komplet cieniutki , bo ringówek nie umie znajść w necie ..
[quote name='eria']ale ładne obroże jeśli chodzi o szerokość lepsza szersza a jeśli o wzór -lepsza ta mniejsza[/quote]
ja tam wolę szelki dla absów :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaka cudna
[URL]http://images26.fotosik.pl/238/fb18f089677f16c0.jpg[/URL]

Ozzul wystawiany był na ringówce ....ale mi się podobają bullowate na obrożach tak jak ta węższa wystawiane lub na łańcuszkach ......kurde jakoś tak ładniej sie prezentują
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja fce taką jak ta cienka tylko pół zacisk z łańcuszkiem .. super są
[quote name='evaxon']no nieee Ewo tylko nie mow ze ta mała klucha bedzie twoja [/quote]
już jest moja :cool3: ino odbieram za 6 tygodni
[quote name='SZPiLKA23']Vectra mam pytanie techniczno- dogomaniakowe, pisze do mnie dziewczyna ze nie moze pisac postow a moze mi wysyłac PM OCB?[/quote]
:niewiem:
[quote name='anetta']I jebut w mur
[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/84865/00000046.jpg[/URL]

Jezuuuuuu, jak one nim pomiatają na filmiku

Ivanek to kot bez barier [/quote]
kot jest paskudnik

ledwo zipie , wróciłam z rodzinnej imprezki .... :cool1:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Czee EFffF:multi::multi:

Jak tam twoje wariaatkowo??:razz:Żyje?? daj foty:diabloti::cool1:

Mam takiego pomysła coby oby cie nawiedzić,wytarmosić twoje psy, wypić herbatke i zabrać doope w troki, co ty na to?:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:napisz że było miło i przyjemnie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
było zajebiście :diabloti:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Czee EFffF:multi:

Jak tam twoje wariaatkowo??:razz:Żyje?? daj foty:diabloti::cool1:

Mam takiego pomysła coby oby cie nawiedzić,wytarmosić twoje psy, wypić herbatke i zabrać doope w troki, co ty na to?[/B][/COLOR][/quote]
Zapraszam , w domu jestem od wtorku do piątku do 17 .. przyszły tydzień będę od wtorku do czwartku 24h/dobę ... dam ci adresa i tela na pw

[quote name='SZPiLKA23']Oprócz dooopki wez kota :D[/quote]
że co ?

[quote name='asher']Vectra, no to się zobaczymy na wystawie :multi: Jedziesz sama, czy dasz radę wypić jakieś piwo? :cool3:[/quote]
podobno TZ ma ze mną jechać , będe na wystawie w niedzielę