sacred PIRANHA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 no to bedzie rzeczywiscie diablic:) bedzie pasowac jak ulal :D Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][U][U]ha ha ....miałam coś napisać a wkleiłam fotasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/U][/U][/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] Quote
Vectra Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Matylda wstaje :diabloti: miała 8 dni [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/86997/00000004.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:Matylda [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Unbelievable Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 i te cudne małe uszka zagięte do tyłu[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu: [/B][COLOR=Black]niedawno wróciłam od takich, 6-cio dniowych [/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 To znaczy ze mala Matylda bedzie bardzo szybko Matylda Wielka:diabloti: :cool3:moze z czasem Ona bedzie szefowa ferajny:cool3: Quote
Vectra Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 a co ciekawe , moje psy nie dzielą się na szefów i podwładnych :diabloti: Najgorzej , to mnie przeraża cieczka :mdleje: nie cierpię widoku krwi :evilbat: albo macica , albo jajka polecą :D Quote
Cimi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cieczka nie jest taka zła, jeśli nie jest co 6 miesięcy wtedy ciachać :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Ajda ma raz w roku :multi: i ciągle sie miga przed wycięciem :mad: Quote
Bullila.nl Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Vectra']a co ciekawe , moje psy nie dzielą się na szefów i podwładnych :diabloti: Najgorzej , to mnie przeraża cieczka :mdleje: nie cierpię widoku krwi :evilbat: albo macica , albo jajka polecą :D[/quote] Nie wcale :cooldevi: a panicz to czarnymi nie rzadzi nie:cool3: NIE CIERPI KRWI.......:lol!: a jak rzeznik wlasne psy chce ciachac...macice ,jajka:shake: hahahahahahahahahaha:diabloti: Quote
Vectra Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 a tam rządzi , one mu ustępują - głupie czarne :evilbat: a to nie ja będę ciachać :diabloti: oddam i odbiorę wyciachane , zaszyte i bez krwi :multi: Quote
Bullila.nl Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 smycze...polozylam Ci paczke fajek z boku dla porownania szerokosci [URL]http://[/URL][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/238/fb18f089677f16c0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vectra Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dla mnie ta szersza lepsza , ale na ring musi być sznurówka :evilbat: Quote
lukann Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Vectra - nie koniecznie - ostatnio Vigor (brat siostry) wystawiany był na smyczy i wygrał wszystko ;) Quote
eria Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ale ładne obroże :lol: jeśli chodzi o szerokość lepsza szersza a jeśli o wzór -lepsza ta mniejsza:loveu: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:jaka cudna [url]http://images26.fotosik.pl/238/fb18f089677f16c0.jpg[/url] Ozzul wystawiany był na ringówce ....ale mi się podobają bullowate na obrożach tak jak ta węższa wystawiane lub na łańcuszkach ......kurde jakoś tak ładniej sie prezentują :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 no nieee Ewo tylko nie mow ze ta mała klucha bedzie twoja :mdleje::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Vectra mam pytanie techniczno- dogomaniakowe, pisze do mnie dziewczyna ze nie moze pisac postow a moze mi wysyłac PM OCB? Quote
anetta Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 I jebut w mur [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/84865/00000046.jpg[/URL] :diabloti::evil_lol: Jezuuuuuu, jak one nim pomiatają na filmiku :mdleje: Ivanek to kot bez barier :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='lukann']Vectra - nie koniecznie - ostatnio Vigor (brat siostry) wystawiany był na smyczy i wygrał wszystko [/quote] Może być i ringówka , zgadzam się .. .tylko jak ten komplet stafficzy miałam taki z grubą obrożą - 3 cm ... i Franio wyglądał że ma nieco za krótką szyje.:evil_lol: teraz mamy komplet cieniutki , bo ringówek nie umie znajść w necie .. [quote name='eria']ale ładne obroże jeśli chodzi o szerokość lepsza szersza a jeśli o wzór -lepsza ta mniejsza[/quote] ja tam wolę szelki dla absów :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaka cudna [URL]http://images26.fotosik.pl/238/fb18f089677f16c0.jpg[/URL] Ozzul wystawiany był na ringówce ....ale mi się podobają bullowate na obrożach tak jak ta węższa wystawiane lub na łańcuszkach ......kurde jakoś tak ładniej sie prezentują [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja fce taką jak ta cienka tylko pół zacisk z łańcuszkiem .. super są [quote name='evaxon']no nieee Ewo tylko nie mow ze ta mała klucha bedzie twoja [/quote] już jest moja :cool3: ino odbieram za 6 tygodni [quote name='SZPiLKA23']Vectra mam pytanie techniczno- dogomaniakowe, pisze do mnie dziewczyna ze nie moze pisac postow a moze mi wysyłac PM OCB?[/quote] :niewiem: [quote name='anetta']I jebut w mur [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/84865/00000046.jpg[/URL] Jezuuuuuu, jak one nim pomiatają na filmiku Ivanek to kot bez barier [/quote] kot jest paskudnik ledwo zipie , wróciłam z rodzinnej imprezki .... :cool1: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:napisz że było miło i przyjemnie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Czee EFffF:multi::multi: Jak tam twoje wariaatkowo??:razz:Żyje?? daj foty:diabloti::cool1: Mam takiego pomysła coby oby cie nawiedzić,wytarmosić twoje psy, wypić herbatke i zabrać doope w troki, co ty na to?:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
asher Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Vectra, no to się zobaczymy na wystawie :multi: Jedziesz sama, czy dasz radę wypić jakieś piwo? :cool3: Quote
Vectra Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:napisz że było miło i przyjemnie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] było zajebiście :diabloti: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Czee EFffF:multi: Jak tam twoje wariaatkowo??:razz:Żyje?? daj foty:diabloti::cool1: Mam takiego pomysła coby oby cie nawiedzić,wytarmosić twoje psy, wypić herbatke i zabrać doope w troki, co ty na to?[/B][/COLOR][/quote] Zapraszam , w domu jestem od wtorku do piątku do 17 .. przyszły tydzień będę od wtorku do czwartku 24h/dobę ... dam ci adresa i tela na pw [quote name='SZPiLKA23']Oprócz dooopki wez kota :D[/quote] że co ? [quote name='asher']Vectra, no to się zobaczymy na wystawie :multi: Jedziesz sama, czy dasz radę wypić jakieś piwo? :cool3:[/quote] podobno TZ ma ze mną jechać , będe na wystawie w niedzielę Quote
Recommended Posts