Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko nie mów, że różowe :-o Narobiłaś sobie u mnie jednego wielkiego [B][SIZE=7]- :p[/SIZE][/B][/quote]

A mi się podobują właśnie takie różowe:loveu: róż to ćliczny kulorek, twarzowy taki[img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/img]

Posted

[quote name='Pysia']Jeżeli kupisz różowe to staniesz się moim idolem :loveu: Wiesz przecież jak bardzo kocham róż :loveu: Baaaaardzo :loveu:[/quote]
psyt psyt Pysiu.. Ewa juz kupila:evil_lol:

Posted

No przecież napisałam że [U]ZAMÓWIŁAM[/U] co oznacza że [B]KUPIŁAM[/B] :diabloti: różowe szeleczki dla mojej Laluni królewny :loveu: :loveu: :loveu:

Net mi muli , temu nie cytuje.
Trzepło w nadajnik piorunem , burza szalała straszliwa ...........

Posted

[quote name='Vectra']No przecież napisałam że [U]ZAMÓWIŁAM[/U] co oznacza że [B]KUPIŁAM[/B] :diabloti: różowe szeleczki dla mojej Laluni królewny :loveu: :loveu: :loveu:

Net mi muli , temu nie cytuje.
Trzepło w nadajnik piorunem , burza szalała straszliwa ...........[/quote]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]moja laleczka w RÓŻU....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Gonitwa']Fajne szkoda, że różowe....[/quote]
właśnie fajne BO różowe

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko nie mów, że różowe :-o Narobiłaś sobie u mnie jednego wielkiego [B][SIZE=7]- :p[/SIZE][/B][/quote]
no cóż .... żeby tego minusa zmniejszyć , powiem Ci , że te różowe szelki będą na SPECJALNE okazje :cool3: jak będziemy do miasta jechać.Bo nie dość ,ze morderca to jeszcze w różowym :evil_lol:

[quote name='Gonitwa']Brawo dla Cię:eviltong:[/quote]
tak Brawa

[quote name='Patka']no wiecie nie znacie się do czarnej [B]smukłej[/B] Lali róż idealny :cool3:[/quote]
troche się zagalopowałaś z tym smukłej :mad:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jesteśmy już dwie anty - razem raźniej ;)

Nawet Lalka w różu jest fuj :p[/quote]
Lalka jest śliczna więc nawet róż jej nie odbierze uroku
[quote name='Gonitwa']Wszystko w różu jest fuj![/quote]
prawie wszystko , jorczki mogą ? pitbulle też :diabloti:
[quote name='malawaszka']buuuahahahaha :klacz:

a sposób na szybsze "rozpakowanie" się - na wielką gumową piłkę i skakać :evil_lol:
[COLOR=Red][B]skąd wiesz ??? [/B][/COLOR]
Gratki chciałam Frankowi złożyć :p dzielny chłopak ze wsi umiał się zachować na wystawce :klacz: :loveu:[/quote]
oczywiście , że UMI , co by nie gadały że my ze wsi to ćwoki :evil_lol:

[quote name='evaxon']sporo czytałam na ten temat :cool1:

[COLOR=Red][B]tak ,dogo to kopalnia wiedzy [/B][/COLOR]:loveu:

:loveu:

:roll: nie znacie sie
[COLOR=Red][B]właśnie[/B][/COLOR] :mad:

:multi: popieram

roz jest zajebisty[/quote]

tak róż jest cudowny :multi:

[quote name='bonita']A mi się podobują właśnie takie różowe:loveu: róż to ćliczny kulorek, twarzowy taki[/quote]
zawsze mogłam zamówić czarne z kolcami nie ? ale ja lubie mieć wszystko INNE :diabloti:

[quote name='Pysia']Jeżeli kupisz różowe to staniesz się moim idolem :loveu: Wiesz przecież jak bardzo kocham róż Baaaaardzo [/quote]
no to już jestem Twoim idolem :evil_lol:

[quote name='evaxon']psyt psyt Pysiu.. Ewa juz kupila[/quote]
no właśnie

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]moja laleczka w RÓŻU....:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
HA jedyna Laleczka w jedynych różowych szeleczkach :loveu:

Posted

Oczywiście że będzie jej do mordeczki :)

Aaaaaaaa
posłanie zwane pontonem które zakupiliśmy Ajdzie w niedziele , dziś rano ,a raczej w nocy straciło życie :mad: ślicznie było w kojcu , tak zupełnie biało :loveu:
Wszędzie były białe kuleczki styropianu , Dzikus też był w kuleczkach.
Swoją drogą to strasznie dużo tych kuleczek zmieściło się do tego posłania , dużo za dużo ... TZ sprzątał to ponad 2 godziny :evil_lol: :evil_lol:
No i będzie maupa spałą na gołych dechach :mad: ;)

Posted

[quote name='Vectra']Oczywiście że będzie jej do mordeczki :)

Aaaaaaaa
posłanie zwane pontonem które zakupiliśmy Ajdzie w niedziele , dziś rano ,a raczej w nocy straciło życie :mad: ślicznie było w kojcu , tak zupełnie biało :loveu:
Swoją drogą to strasznie dużo tych kuleczek zmieściło się do tego posłania , dużo za dużo ... TZ sprzątał to ponad 2 godziny :evil_lol: :evil_lol:
No i będzie maupa spałą na gołych dechach :mad: ;)[/quote]

[COLOR=Red][I][B]DOBEReK CÓRCIA [/B][/I][/COLOR]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ale wymyślili ...Ajdzie pontonik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Ozzy jak był mały też się koniecznie chciał do steropiankw dobrać .....potem mu już przeszło ...ale onee tak fajnie zgrzytały w zabeczkach :p
A co do różu...to jedyny + tego to to że róż idealnie pasuje do czerni ...to chyba jedyne połączenie gdzie to ładnie gra....a moja awersja do tego koloru wzięła sie stąd ze pół dzieciństwa miałam różowe rzeczy :diabloti:a potem jak Qba był mały to też tylko róże , fiolety , seledyny można było kupić:diabloti:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']

Aaaaaaaa
buhhahahaha przynajmniej TZsie nie nudził:evil_lol:
daj Ajdzie chociaz kocyk daj .. przeziebi sie dziewczyna:shake::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][I][B]DOBEReK CÓRCIA [/B][/I][/COLOR]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ale wymyślili ...Ajdzie pontonik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Ozzy jak był mały też się koniecznie chciał do steropiankw dobrać .....potem mu już przeszło ...ale onee tak fajnie zgrzytały w zabeczkach :p
A co do różu...to jedyny + tego to to że róż idealnie pasuje do czerni ...to chyba jedyne połączenie gdzie to ładnie gra....a moja awersja do tego koloru wzięła sie stąd ze pół dzieciństwa miałam różowe rzeczy :diabloti:a potem jak Qba był mały to też tylko róże , fiolety , seledyny można było kupić:diabloti:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
a ja rozowe to tylko skarpetki miewalam w dziecinstwie :evil_lol:
i wsumie zostało mi to :grin:

witanko z bardzo wczesnego rana:multi::mdleje:

Posted

[quote name='Patka']a to posłanie wyglądało naprawdę solidnie :cool3:[/quote]:mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...Patka ...na porodówke ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:[COLOR=red][FONT=Arial][I][B]...Patka ...na porodówke ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Z bejsolem? :-o Na ciężarną???? :crazyeye: Alu, Alu. .. :shake:

A wy się nie znacie, bo róż jest super i świetnie wygląda jeszcze z oliwką i brązem :happy1:

Posted

[quote name='Vectra']Oczywiście że będzie jej do mordeczki :)

Aaaaaaaa

[COLOR=DarkRed][B]he he he
skąd ja to znam.............lulka TEŻ miała pontonik ze styropiankiem..............zjadła go a styropianu było o wiele za wiele..............:mad::mad::mad:
od tamtego czasu ma starą kołdrę w powłoczkach............:p
a lalusia jak będzie już w swoim różowiuteńkim cudeńku to fotęcie jakąś wstaw.............
nie ma to jak silna dziewczynka w różu..............uwielbiam takie kontrasty:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][I][B]DOBEReK CÓRCIA [/B][/I][/COLOR]
:evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ale wymyślili ...Ajdzie pontonik :evil_lol:...Ozzy jak był mały też się koniecznie chciał do steropiankw dobrać .....potem mu już przeszło ...ale onee tak fajnie zgrzytały w zabeczkach :p
A co do różu...to jedyny + tego to to że róż idealnie pasuje do czerni ...to chyba jedyne połączenie gdzie to ładnie gra....a moja awersja do tego koloru wzięła sie stąd ze pół dzieciństwa miałam różowe rzeczy a potem jak Qba był mały to też tylko róże , fiolety , seledyny można było kupić
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
no wymyślili pontonik , no w lumpexach skończyły się kołederki , kocyki , narzutki itp i dziwnie już ci ludzie w tych sklepach na mnie patrzą :evil_lol:
[quote name='evaxon']buhhahahaha przynajmniej TZsie nie nudził:evil_lol:
daj Ajdzie chociaz kocyk daj .. przeziebi sie dziewczyna:diabloti:

[COLOR=SeaGreen][B]porwie , zniszczy , wymamle ...[/B][/COLOR] :mad: [COLOR=SeaGreen][B]cudowna zabawa ,wyjęcie posłania i bieganie z nim po podwórku :cool1: [/B][/COLOR]

a ja rozowe to tylko skarpetki miewalam w dziecinstwie :evil_lol:
i wsumie zostało mi to :grin:

witanko z bardzo wczesnego rana:mdleje:[/quote]
witaj w południe

[quote name='Patka']a to posłanie wyglądało naprawdę solidnie :cool3:[/quote]
prawda ? :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...Patka ...na porodówke ......:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
właśnie , Patka DO RODZENIA :mad: a nie się obijasz :diabloti:
[quote name='asher']Z bejsolem? :-o Na ciężarną???? :crazyeye: Alu, Alu. ..

A wy się nie znacie, bo róż jest super i świetnie wygląda jeszcze z oliwką i brązem :happy1:[/quote]
Róż nie jest zały , jak nie jest przesadzony , ja lubie w połączeniu np z szarym jasnym :p

[quote name='groszek83'] Ja to chyba jakaś okrutna jestem Ani jeden mój burek nie miał zakupionego posłanka, mają kocyk jeden na spółe i dzielić go muszą na trzy doopy:diabloti:[/quote]
a to było jej PIERWSZE zakupione posłanie , bo miała kupowane koce , kołdry i inne , na słome ma alergie niestety.Tylko Ajda lubi się zabawić :diabloti:

[quote name='furciaczek']doberek:)

u mnie poslanka koncza podobnie, z tym ze to ja musze sprzatac:evil_lol:
u mnie psy rozumuja chyba w ten sposob: "jak zjem poslanko to pancia wpusci do wyrka":diabloti:[/quote]
Ajda mieszka w budzie ;) ona wie że jak zniszczy to to kupią nowe ..

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]he he he
skąd ja to znam.............lulka TEŻ miała pontonik ze styropiankiem..............zjadła go a styropianu było o wiele za wiele..............:mad:
od tamtego czasu ma starą kołdrę w powłoczkach............:p
a lalusia jak będzie już w swoim różowiuteńkim cudeńku to fotęcie jakąś wstaw.............
nie ma to jak silna dziewczynka w różu..............uwielbiam takie kontrasty:loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
oczywiście że będą zdjęcia , tyle że szelki dojadą pewno w następnym tygodniu ....

Jak Lalka była mała to nie miałam odwagi jej kupować takich posłąnek jako że to pies demolka , wszystko niszczyła w pył ...
I to samo Ajda , też bardzo lubi znęcać się nad różnymi rzeczami ...
Ponton kupiliśmy bo nieprzemakalny , duży i myśleliśmy że jak na siłe wciśnie się go do budy na ścisk to go nie wyjmie .. bo to sztywne , Rafał ledwo go tam wsadził .... no i Ajda dotąd walczyła aż wyjęła :cool1:

Posted

Witam panią Moderator :)

Jestesmy tu pierwszy raz, bardzo nam sie podoba i na 100% będziemy wracać :D

Franio jest ślicznym staffikiem, a Lalka to też staffik?

Pozdro :multi:

Posted

[quote name='Madzik13']Witam panią Moderator :)

Pozdro :multi:[/quote]
odpowiem za Ewe :)
tak Lalka to tez staffik ale przez pewien okres brała anaboliki i Ewa jej obcieła uszy wiec moze ciutke nie przypominac Staffka :)

Posted

[quote name='evaxon']odpowiem za Ewe :)
tak Lalka to tez staffik ale przez pewien okres brała anaboliki i Ewa jej obcieła uszy wiec moze ciutke nie przypominac Staffka :)[/quote]

Co to są anaboliki? :oops:

Nie chodziło mi o uszy tylko to ze jest taka duza jak na staffka chociaz moge sie mylic bo nie bardzo sie znam:p

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]kochana Ajdunia:loveu::loveu::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
tak :loveu: :loveu:
[quote name='Madzik13']Witam panią Moderator :)

Pozdro :multi:[/quote]
a witaj :loveu: :multi: :loveu:
Lalka :hmmmm: ze staffika coś ma :cool3: cudowny charakter :loveu:

[quote name='evaxon']odpowiem za Ewe :)
tak Lalka to tez staffik ale przez pewien okres brała anaboliki i Ewa jej obcieła uszy wiec moze ciutke nie przypominac Staffka :)[/quote]
no właśnie coś takiego :evil_lol:

Posted

[quote name='Madzik13']Co to są anaboliki? :oops:

Nie chodziło mi o uszy tylko to ze jest taka duza jak na staffka chociaz moge sie mylic bo nie bardzo sie znam:p[/quote]

anaboliki ? to taki syf co biorą ludzie by im muskuły szybciej rosły :cool3: :cool3:

a Lalcia jest pitbullem :p

a u nas zaraz będzie znowu mega burza :crazyeye: :crazyeye: :-(

Posted

[quote name='Madzik13']Co to są anaboliki? :oops:

Nie chodziło mi o uszy tylko to ze jest taka duza jak na staffka chociaz moge sie mylic bo nie bardzo sie znam:p[/quote]

[quote name='Vectra']anaboliki ? to taki syf co biorą ludzie by im muskuły szybciej rosły :cool3: :cool3:

a Lalcia jest pitbullem :p

a u nas zaraz będzie znowu mega burza :crazyeye: :crazyeye: :-([/quote]
:evil_lol:Ewa juz ci odpowiedziała:evil_lol:

a Lalcia jest łeścikiem:loveu:

a u nas nie:eviltong:
ale za to pada znowu :mdleje: i jak ja mam wyjsc z psem ..dobra pies psem ale jak ja mam pojsc na piwo :niewiem: