sugarr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A ja zawsze grałam w karty w grę "Gówno" i cieszyłam się, że mogę mówić "gówno" (bo przecież tak normalnie to nie wolno było, ale jak takie zasady gry to trzeba :evil_lol:) Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='furciaczek']dobrywieczorek:) nio faraniu przeprzystojnie wyglada w tych szeleczkach:loveu: i ten jego usmiech:loveu:[/quote] ładnemu we wszystkim ładnie :diabloti: :diabloti: ;) wieczór bry , miodowy :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Vectra']hahahah , nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale Lalka ja usłyszy "Zuzia ,lalka nie duża i na dodatke cała ze szmatek" to dziwnie na mnie patrzy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a juz myslalam ze tez spiewałas:diabloti::evil_lol: :lol:nie dziwie sie tez bym si etak na ciebie patrzyla jak bys zaczela spiewac Ewa lalka nie duza ...:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='sugarr']A ja zawsze grałam w karty w grę "Gówno" i cieszyłam się, że mogę mówić "gówno" (bo przecież tak normalnie to nie wolno było, ale jak takie zasady gry to trzeba :evil_lol:)[/quote] ja grałam w "Pana" :cool1: i w wojne , pokera na kase :evil_lol: o i z ojcem w numerki :diabloti: każdy podawał numer , serie z banknotu :evil_lol: i kto trafił większą cyfre wygrywał :p [quote name='evaxon']a juz myslalam ze tez spiewałas:diabloti::evil_lol: :lol:nie dziwie sie tez bym si etak na ciebie patrzyla jak bys zaczela spiewac Ewa lalka nie duza ...:evil_lol:[/quote] ja lubie śpiewać :loveu: ja cholere nie mam głosu ani słuchu ,ale jak mnie wena weźmie to sobie śpiewam :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Vectra'] ja lubie śpiewać :loveu: ja cholere nie mam głosu ani słuchu ,ale jak mnie wena weźmie to sobie śpiewam :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :lol:to tak jak ja:lol: wracajac znad morza spiewałam TZtowi :lol: biedny sie ta k przyzwyczail do tego ze w domu nieraz mowi Ewo pospiewaj mi...:evil_lol:tylko ja nie wiem czy on tak serio czy sie nabija ze mnie:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='evaxon']:lol:to tak jak ja:lol: wracajac znad morza spiewałam TZtowi :lol: biedny sie ta k przyzwyczail do tego ze w domu nieraz mowi Ewo pospiewaj mi...:evil_lol:tylko ja nie wiem czy on tak serio czy sie nabija ze mnie:evil_lol:[/quote] hahaha , mój TZ też kocha jak mu śpiewam :loveu: bo ja tak zawsze po cichutku noce :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Vectra']hahaha , mój TZ też kocha jak mu śpiewam :loveu: bo ja tak zawsze po cichutku noce :evil_lol:[/quote] a ty mysliosz ze ja sie dre:evil_lol: ale czasmi mu do uszka spiewam :oops: buahhahahahah juz wiem dlaczego sie smieje ze mnie:placz: Quote
Gonitwa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A ja słuch ponoć mam- na gitarze przecież gram- ale śpiewać nie umiem... Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Gonitwa']A ja słuch ponoć mam- na gitarze przecież gram- ale śpiewać nie umiem...[/quote] chwalisz sie czy sie zalisz??:razz: Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='evaxon']a ty mysliosz ze ja sie dre:evil_lol: ale czasmi mu do uszka spiewam :oops: buahhahahahah juz wiem dlaczego sie smieje ze mnie:placz:[/quote] ja zawsze mówie szeptem :oops: :oops: i zupełnie nie wiem dlaczego niektórzy pytają dlaczego krzycze :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Gonitwa']A ja słuch ponoć mam- na gitarze przecież gram- ale śpiewać nie umiem...[/quote] to nie trzeba umieć, to trzeba chcieć :diabloti: śpiewać każdy może , jeden lepiej , jeden troche gorzej .... :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ani jedno ani drugie- tak o wyszło po prostu;) Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Gonitwa']ani jedno ani drugie- tak o wyszło po prostu;)[/quote] achaaaa wyszłoo....wyszło to szydło z worka Quote
Gonitwa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Lecem spać- bo mi się kundle pozabijają za chwilę o miejsce przy łóżku... Quote
e.v.a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Gonitwa']Lecem spać- bo mi się kundle pozabijają za chwilę o miejsce przy łóżku...[/quote] widze ze wychodzisz z zalozenia :gdzie 2 sie bije tam 3 kozysta...:grin: Quote
agbar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 po co ja tu przyszlam:hmmmm:aaa dzien dobry ci chcialam powiedziec moja mila:loveu: :diabloti: Quote
Patka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 normalnie ile można gadać o świństwach jako mega wieloryb czuje sie zdegustowana ... rozpisuje konkurs na skuteczną metodę porodową :diabloti: Ewy na wystawę sie nie sprawdziła :p Quote
e.v.a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 witaj Ewo :diabloti::loveu: co ci sie sniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']widze ze wychodzisz z zalozenia :gdzie 2 sie bije tam 3 kozysta...:grin:[/quote] i słusznie :diabloti: [quote name='dealer']po co ja tu przyszlam:hmmmm:aaa dzien dobry ci chcialam powiedziec moja mila:loveu: :diabloti:[/quote] jaki mnie zaszczyt kopnął :diabloti: dzień dobry :loveu: [quote name='Patka']normalnie ile można gadać o świństwach jako mega wieloryb czuje sie zdegustowana ... rozpisuje konkurs na skuteczną metodę porodową :diabloti: Ewy na wystawę sie nie sprawdziła :p[/quote] zgorszona jaka no :diabloti: myślał by kto że i prawda :cool3: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='evaxon']witaj Ewo :diabloti::loveu: co ci sie sniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] witaj :loveu: :loveu: nic mi się nie śniło :placz: :placz: :diabloti: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przylazłszy..................poczytałam te wasze gupoty................:diabloti: aż mnie przytkało:cool1::diabloti: i nie wiem co napisać.............:diabloti: wiec piszę dzień dobry:eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przylazłszy..................poczytałam te wasze gupoty................:diabloti: aż mnie przytkało:cool1::diabloti: i nie wiem co napisać.............:diabloti: wiec piszę dzień dobry:eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/quote] phiii , a ja myslałam , że wpadłaś napisac , że masz już internet i to od TP :cool3: witaj Bea :loveu: i nie pokazuj języka bo ci tepe-esa nie założy necika :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
groszek83 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']jutro sobie zrobie sałatke z jajek :loveu: taką z [B]potem[/B] , mielonką , groszkiem i majonezem :loveu: :loveu: [/quote] :crazyeye: Matko...Vectra co ty jadasz!!!:evil_lol::eviltong: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']phiii , a ja myslałam , że wpadłaś napisac , że masz już internet i to od TP :cool3: witaj Bea :loveu: i nie pokazuj języka bo ci tepe-esa nie założy necika :evil_lol: :evil_lol: ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]i kij mu w oko................mnie tam nie zależy...........zależy kamilkowi.....bo sie biedne dziecko musi po GOK-ach szlajać.................... tłumaczę GOK= gminny ośrodek kultury[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Patka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 widzisz BeaC tez sie zgorszyła jesteśmy damy :evil_lol: Quote
Recommended Posts