Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja zawsze grałam w karty w grę "Gówno" i cieszyłam się, że mogę mówić "gówno" (bo przecież tak normalnie to nie wolno było, ale jak takie zasady gry to trzeba :evil_lol:)

Posted

[quote name='furciaczek']dobrywieczorek:) nio faraniu przeprzystojnie wyglada w tych szeleczkach:loveu: i ten jego usmiech:loveu:[/quote]
ładnemu we wszystkim ładnie :diabloti: :diabloti: ;)

wieczór bry , miodowy :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']hahahah , nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale Lalka ja usłyszy "Zuzia ,lalka nie duża i na dodatke cała ze szmatek" to dziwnie na mnie patrzy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
a juz myslalam ze tez spiewałas:diabloti::evil_lol:
:lol:nie dziwie sie tez bym si etak na ciebie patrzyla jak bys zaczela spiewac Ewa lalka nie duza ...:evil_lol:

Posted

[quote name='sugarr']A ja zawsze grałam w karty w grę "Gówno" i cieszyłam się, że mogę mówić "gówno" (bo przecież tak normalnie to nie wolno było, ale jak takie zasady gry to trzeba :evil_lol:)[/quote]
ja grałam w "Pana" :cool1: i w wojne , pokera na kase :evil_lol:
o i z ojcem w numerki :diabloti: każdy podawał numer , serie z banknotu :evil_lol: i kto trafił większą cyfre wygrywał :p

[quote name='evaxon']a juz myslalam ze tez spiewałas:diabloti::evil_lol:
:lol:nie dziwie sie tez bym si etak na ciebie patrzyla jak bys zaczela spiewac Ewa lalka nie duza ...:evil_lol:[/quote]

ja lubie śpiewać :loveu: ja cholere nie mam głosu ani słuchu ,ale jak mnie wena weźmie to sobie śpiewam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
ja lubie śpiewać :loveu: ja cholere nie mam głosu ani słuchu ,ale jak mnie wena weźmie to sobie śpiewam :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:lol:to tak jak ja:lol:
wracajac znad morza spiewałam TZtowi :lol: biedny sie ta k przyzwyczail do tego ze w domu nieraz mowi Ewo pospiewaj mi...:evil_lol:tylko ja nie wiem czy on tak serio czy sie nabija ze mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol:to tak jak ja:lol:
wracajac znad morza spiewałam TZtowi :lol: biedny sie ta k przyzwyczail do tego ze w domu nieraz mowi Ewo pospiewaj mi...:evil_lol:tylko ja nie wiem czy on tak serio czy sie nabija ze mnie:evil_lol:[/quote]
hahaha , mój TZ też kocha jak mu śpiewam :loveu: bo ja tak zawsze po cichutku noce :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']hahaha , mój TZ też kocha jak mu śpiewam :loveu: bo ja tak zawsze po cichutku noce :evil_lol:[/quote]
a ty mysliosz ze ja sie dre:evil_lol:
ale czasmi mu do uszka spiewam :oops: buahhahahahah juz wiem dlaczego sie smieje ze mnie:placz:

Posted

[quote name='evaxon']a ty mysliosz ze ja sie dre:evil_lol:
ale czasmi mu do uszka spiewam :oops: buahhahahahah juz wiem dlaczego sie smieje ze mnie:placz:[/quote]
ja zawsze mówie szeptem :oops: :oops: i zupełnie nie wiem dlaczego niektórzy pytają dlaczego krzycze :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Gonitwa']A ja słuch ponoć mam- na gitarze przecież gram- ale śpiewać nie umiem...[/quote]
to nie trzeba umieć, to trzeba chcieć :diabloti:

śpiewać każdy może , jeden lepiej , jeden troche gorzej .... :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Lecem spać- bo mi się kundle pozabijają za chwilę o miejsce przy łóżku...[/quote]
widze ze wychodzisz z zalozenia :gdzie 2 sie bije tam 3 kozysta...:grin:

Posted

normalnie ile można gadać o świństwach jako mega wieloryb czuje sie zdegustowana ...
rozpisuje konkurs na skuteczną metodę porodową :diabloti: Ewy na wystawę sie nie sprawdziła :p

Posted

[quote name='evaxon']widze ze wychodzisz z zalozenia :gdzie 2 sie bije tam 3 kozysta...:grin:[/quote]
i słusznie :diabloti:
[quote name='dealer']po co ja tu przyszlam:hmmmm:aaa dzien dobry ci chcialam powiedziec moja mila:loveu: :diabloti:[/quote]
jaki mnie zaszczyt kopnął :diabloti:
dzień dobry :loveu:
[quote name='Patka']normalnie ile można gadać o świństwach jako mega wieloryb czuje sie zdegustowana ...
rozpisuje konkurs na skuteczną metodę porodową :diabloti: Ewy na wystawę sie nie sprawdziła :p[/quote]
zgorszona jaka no :diabloti: myślał by kto że i prawda :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']witaj Ewo :diabloti::loveu:
co ci sie sniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
witaj :loveu: :loveu:

nic mi się nie śniło :placz: :placz: :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]przylazłszy..................poczytałam te wasze gupoty................:diabloti:

aż mnie przytkało:cool1::diabloti: i nie wiem co napisać.............:diabloti:
wiec piszę
dzień dobry:eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przylazłszy..................poczytałam te wasze gupoty................:diabloti:

aż mnie przytkało:cool1::diabloti: i nie wiem co napisać.............:diabloti:
wiec piszę
dzień dobry:eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/quote]
phiii , a ja myslałam , że wpadłaś napisac , że masz już internet i to od TP :cool3:

witaj Bea :loveu:

i nie pokazuj języka bo ci tepe-esa nie założy necika :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Vectra']jutro sobie zrobie sałatke z jajek :loveu: taką z [B]potem[/B] , mielonką , groszkiem i majonezem :loveu: :loveu:

[/quote]
:crazyeye: Matko...Vectra co ty jadasz!!!:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']phiii , a ja myslałam , że wpadłaś napisac , że masz już internet i to od TP :cool3:

witaj Bea :loveu:

i nie pokazuj języka bo ci tepe-esa nie założy necika :evil_lol: :evil_lol: ;)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]i kij mu w oko................mnie tam nie zależy...........zależy kamilkowi.....bo sie biedne dziecko musi po GOK-ach szlajać....................

tłumaczę GOK= gminny ośrodek kultury[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti::diabloti: