Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Cześć dziewczynki :) wpadłam do was zaklikać :diabloti:[/quote]
mamunia:multi:uffffffffff juz myslalam ze sie uwarunkowalas na niewchodzenie na dogo:roll:

Posted

ależ ja wchodzę na dogo ino pisac mi się nie kce ... a cóż ja tu mam pisać jak ja się nie znam na psach :evilbat:

Magdaleno , siostro moja .. ja kocham spokój ...

Posted

[quote name='Vectra']ależ ja wchodzę na dogo ino pisac mi się nie kce ... a cóż ja tu mam pisać jak ja się nie znam na psach :evilbat:

Magdaleno , siostro moja .. ja kocham spokój ...[/quote]
To napisz coś o rybkach:grins::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ależ ja wchodzę na dogo ino pisac mi się nie kce ... a cóż ja tu mam pisać jak ja się nie znam na psach :evilbat:
[/quote]

Jak, teraz klikasz i już się znasz:diabloti::evil_lol:

Posted

[/quote]
w koncu dalas se powiedziec :roll:te twoje porady i wtracanie sie do watkow gdzie wypowiadaja sie prawdziwi znawcy tematu bylo co najmniej zenujace...:cool1:

Posted

[quote name='agbar']w koncu dalas se powiedziec :roll:te twoje porady i wtracanie sie do watkow gdzie wypowiadaja sie prawdziwi znawcy tematu bylo co najmniej zenujace...:cool1:[/quote]

:roflt::roflt::roflt::roflt:
Tak zwłaszcza że nie wiesz, co to jest pies z problemami :evil_lol::evil_lol:, a metody wychowawcze, jakie masz, to wiesz:diabloti::diabloti::evil_lol::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Bila']:roflt::roflt::roflt::roflt:
Tak zwłaszcza że nie wiesz, co to jest pies z problemami :evil_lol::evil_lol:, a metody wychowawcze, jakie masz, to wiesz:diabloti::diabloti::evil_lol::cool3::cool3:[/quote]

buahahahhahaa
ja to jeszcze ale Ewa?? ona to juz w ogole pojecia nie ma o niczym....no moze o rybkach bo co to ona ma za psy...phiii takie lagodne rasy ,kanapowce po prostu:diabloti:

Posted

Ja teraz głównie skupiam się na świnkach ,a szczególnie na ich wnętrzach .. zaraz będę klikać w schabowe i sprawdzę czy wątróbka lubi się z cebulką :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Ja teraz głównie skupiam się na świnkach ,a szczególnie na ich wnętrzach .. zaraz będę klikać w schabowe i sprawdzę czy wątróbka lubi się z cebulką :diabloti:[/quote]
ooooo i przy tym pozostan:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Ja teraz głównie skupiam się na świnkach ,a szczególnie na ich wnętrzach .. zaraz będę klikać w schabowe i sprawdzę czy wątróbka lubi się z cebulką :diabloti:[/quote]

Oj, lubi się, lubi, moja wątróbka (nie osobista:cool3:, tylko sklepowa), lubi się z jabłuszkami. Pycha:loveu:

Posted

tak tez zamierzam , kończę z głupotami znaczy psami ....
Poza tym co tu można z nimi robić ? :niewiem: są grzeczne , ułożone , bezproblemowe , kochają się .. szczególnie terierki z dobermankiem , dobermanek to ideał , pies super przyjacielski , odda ostatni kawałek kości , wpuści na posłanie ... :evilbat: poklika zębami nad łbem , pogłaszcze kłami po karku ... NUDA !!!!

a z taką świnką to można dużo rzeczy zrobić .. np spaghetti czy pierożki , sznycelki , szaszłyczki , kotleciki .... goloneczki aaaaaaa mniaaaammmmmmm

Posted

[quote name='Bila']Oj, lubi się, lubi, moja wątróbka (nie osobista:cool3:, tylko sklepowa), lubi się z jabłuszkami. Pycha:loveu:[/quote]

hmmmmm..z jabluszkami? nie probowalam jeszcze...aczkolwiek moja osobista watroba sie lubi...:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']tak tez zamierzam , kończę z głupotami znaczy psami ....
Poza tym co tu można z nimi robić ? :niewiem: są grzeczne , ułożone , bezproblemowe , kochają się .. szczególnie terierki z dobermankiem , dobermanek to ideał , pies super przyjacielski , odda ostatni kawałek kości , wpuści na posłanie ... :evilbat: poklika zębami nad łbem , pogłaszcze kłami po karku ... NUDA !!!!

a z taką świnką to można dużo rzeczy zrobić .. np spaghetti czy pierożki , sznycelki , szaszłyczki , kotleciki .... goloneczki aaaaaaa mniaaaammmmmmm[/quote]

droga mamuniu..podjelas jedyna sluszna dezycje:loveu:

Posted

a teraz idę se usmażyć tej wątróbki z cebulką , bo mi ślina po klawiaturze już cieknie :diabloti: na szczęście nikt poza mną nie lubi tego dobrodziejstwa więc WSZYSTKO będzie tylko dla MNIE !!!! :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
Poza tym co tu można z nimi robić ? :niewiem: są grzeczne , ułożone , bezproblemowe , kochają się .. szczególnie terierki z dobermankiem , dobermanek to ideał , pies super przyjacielski , odda ostatni kawałek kości , wpuści na posłanie ... :evilbat: poklika zębami nad łbem , pogłaszcze kłami po karku ... NUDA !!!! [/quote]

No właśnie, zwłaszcza że o dobermankach nic nie wiesz:diabloti::evil_lol::lol:.
Znowu mam ślinotok, jak tak o tej wątróbce tu ględzimy :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']a teraz idę se usmażyć tej wątróbki z cebulką , bo mi ślina po klawiaturze już cieknie :diabloti: na szczęście nikt poza mną nie lubi tego dobrodziejstwa więc WSZYSTKO będzie tylko dla MNIE !!!! :diabloti:[/quote]

JA lubię, ale zanim do Ciebie dojadę, to już nawet na ogigla od cebulki się nie załapię:diabloti:

Posted

ooo właśnie psy mi się popsuły .... muszę wymienić razem z materacem łóżkowym , który też się popsuł ...
teraz sobie wyobraźcie sytuacje - Klementyna jest zmęczona :diabloti: leży , jęzor na podłodze wywalony..

to idę ze świnką się pobawić :D

Posted

[quote name='agbar']hmmmmm..z jabluszkami? nie probowalam jeszcze...aczkolwiek moja osobista watroba sie lubi...:cool1:[/quote]

Spróbuj, do smażącej się wątróbki wrzucam takie jabłuszka na ćwiartki pokrojone i pycha. I tak się smażą z wątróbką

A swoją drogą zawsze mnie rozkładały w telewizji te programy gastronomiczne. Jak to jedno żółtko leży w miseczce, pociachana pietruszka w drugiej, wszystko w sterylnej kuchni, trzy szczypty pieprzu odmierzone, sprzętu użytego do usmażenia dwóch jaj tyle, że zmywałabym to przez dwie godziny:lol:, jakbym wiernie chciała spełniać telewizyjne polecenia:cool3: i umarłąbym z głodu, zanim bym to żarcie wg tych ich szykan skończyła robić