Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Madzik93']Dlugiego psia :loveu:[/quote]dzorczka :cool3::cool3: :diabloti: [quote name='agbar']:loveu: ty moje WSZYSTKO:diabloti:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='agbar']dlugiego:hmmmm:jamnika:razz::diabloti:[/quote] a co to :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 no dobra...widze cie o 9ej na dogo.....chyba nie jestem narabana:hmmmm: czy ty juz wrocilas czy dopiero jedziesz? Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Jadę zaraz ,znaczy od godziny się zbieram by pojechać , ale jest zimno i czekam aż Rafałek wróci ciepłym samochodem :diabloti: mój taki zamarznięty :( a nie śpię moja droga od 8 , przeklęte poniedziałki :mad: pije drugą kawe ..... ale miałam uroczą pobudkę więc , humor mam niezły :diabloti: hahaha moje psy są nienormalne .. śpią wszystkie razem koło siebie .. szok .. i Kano się nie rzuca .. wstawiła bym fotkę ,ale niestety net mi zamula strasznie , chyba muszę zadzwonić z reklamacją :evilbat: Quote
Madzik93 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']dzorczka :cool3::cool3: :diabloti: [/quote] Nieee, jakis TTB najlepiej. Możesz mi dac jakiegos twojego. Masz przeciez ich w nadmiarze :diabloti: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']Jadę zaraz ,znaczy od godziny się zbieram by pojechać , ale jest zimno i czekam aż Rafałek wróci ciepłym samochodem :diabloti: mój taki zamarznięty :( a nie śpię moja droga od 8 , przeklęte poniedziałki :mad: pije drugą kawe ..... ale miałam uroczą pobudkę więc , humor mam niezły :diabloti: hahaha moje psy są nienormalne .. śpią wszystkie razem koło siebie .. szok .. i Kano się nie rzuca .. wstawiła bym fotkę ,ale niestety net mi zamula strasznie , chyba muszę zadzwonić z reklamacją :evilbat:[/quote] powiedz cos wiecej o uroczej pobudce:diabloti: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Madzik , aż taka szczodra to ja nie jestem :diabloti: albo dzorczka albo nic :evilbat: Barowa ... ano zadzwonił budzik , otwarłam oka i uznałam że świat jest piękny HA , przebiegło po mnie stado psów ..... więc wystawiłam je za drzwi i jak mnie tak połechtał mrozek , powróciłam do łóżka , do ciepłego łóżka , pustego łóżka .... nie ma to jak wstać o 8 rano w poniedziałek ... do tego bez papierosów .... świat wydaje sie jeszcze piękniejszy niż zwykle ... Królestwo za papierosa oddam :modla: jade .. bo uschną mi płuca :placz: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']Madzik , aż taka szczodra to ja nie jestem :diabloti: albo dzorczka albo nic :evilbat: Barowa ... ano zadzwonił budzik , otwarłam oka i uznałam że świat jest piękny HA , przebiegło po mnie stado psów ..... więc wystawiłam je za drzwi i jak mnie tak połechtał mrozek , powróciłam do łóżka , do ciepłego łóżka , pustego łóżka .... nie ma to jak wstać o 8 rano w poniedziałek ... do tego bez papierosów .... świat wydaje sie jeszcze piękniejszy niż zwykle ... Królestwo za papierosa oddam :modla: jade .. bo uschną mi płuca :placz:[/quote] choooo do mnie....podziele sie papierochami a i kawe dostaniesz tyz :grins: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 jestem wrócona mam karton fajek :multi: Quote
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']jestem wrócona mam karton fajek :multi:[/quote] I życie od razu wydaje się piękniejsze:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Madzik93 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']Madzik , aż taka szczodra to ja nie jestem :diabloti: albo dzorczka albo nic :evilbat: [/quote] Hmmm...... Zastanówmy sie :knuje: [SIZE=6][COLOR=Red]NIE! :diabloti:[/COLOR][/SIZE] Quote
mia_mia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Medorowa']I życie od razu wydaje się piękniejsze:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] szkoda tylko ze krotsze.. koniec moralizatorstwa czas na witanko :cool1: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Medorowa']I życie od razu wydaje się piękniejsze:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] tak :loveu::loveu: siostro TAK :multi: :multi: :loveu: [quote name='Madzik93']Hmmm...... Zastanówmy sie :knuje: [SIZE=6][COLOR=Red]NIE! :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote] za późno , starszym się nie odmawia :diabloti: :diabloti: [quote name='mia_mia']szkoda tylko ze krotsze.. koniec moralizatorstwa czas na witanko :cool1:[/quote] witamy , śliczną tricolorke bullinkę :loveu: :loveu: :loveu: oraz jej pańcie :cool3: :cool3: :diabloti: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra'] witamy , śliczną tricolorke bullinkę :loveu: :loveu: :loveu: oraj jej pańcie :cool3: :cool3: :diabloti:[/quote] :crazyeye::crazyeye: dlaczego bullinka ma orac pancie:crazyeye: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 bardzo śmieszne bardzo , buraku , orać pole w zime .. od razu widać , że wieś widziałaś tylko w TV :evilbat: Quote
Madzik93 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']za późno , starszym się nie odmawia :diabloti: :diabloti: [/quote] Ale, ale....... Lori nie zaakceptuje jorczka :PROXY5: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='agbar']:crazyeye::crazyeye: dlaczego bullinka ma orac pancie:crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:Ewa będzie sadzić ziemniory ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Madzik , mój Kano też nikogo nie lubi ,a lubi :diabloti: Mamuśka , a na kiego mi ziemniory ? buraki będę sadzić HA i zboże bo słoma mi potrzebna ... zima , skarpety drogie . będzie co miało z butów wystawać Quote
Madzik93 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra']Madzik , mój Kano też nikogo nie lubi ,a lubi :diabloti: Mamuśka , a na kiego mi ziemniory ? buraki będę sadzić HA i zboże bo słoma mi potrzebna ... zima , skarpety drogie . będzie co miało z butów wystawać[/quote] Ale ja jorczka tez nie polubie. :eviltong: Marchewki posadź. Bedą sie miały czym psy bawic a nie ukradną z cudzego pola :diabloti: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Vectra'] Mamuśka , a na kiego mi ziemniory ? buraki będę sadzić HA i zboże bo słoma mi potrzebna ... zima , skarpety drogie . będzie co miało z butów wystawać[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ziemniory na frytki :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Qrwde, gdzie nie wejdę tam o żarciu:mdleje: A ja siedzę tu głodna:roll: I doopy mi się do kuchni nie chce ruszyć:roll: Siora poczęstowałabyś czymś dobrym:loveu: Quote
Izabela124. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Przyszlam sie przywitac:loveu::loveu::loveu: czesc:eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cze szatany:multi::multi::multi::multi: jak tam Ewo.. jakis nowy piesek na swieta bedzie??:evil_lol: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Witam niewitanych ,,,, Nie wiem co jest :( pędzie z Lalką do weta , spała i jak się podniosła to zaczęła rzygać .. ja patrze na jej morde ,a ona normalnie jak szarpej wygląda tak spuchła !!!!! ledwo oczy widać ... szlag by to wszytsko ..... :( Quote
Recommended Posts