Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madzik93']Dlugiego psia :loveu:[/quote]dzorczka :cool3::cool3: :diabloti:

[quote name='agbar']:loveu: ty moje WSZYSTKO:diabloti:[/quote]
:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='agbar']dlugiego:hmmmm:jamnika:razz::diabloti:[/quote]
a co to :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jadę zaraz ,znaczy od godziny się zbieram by pojechać , ale jest zimno i czekam aż Rafałek wróci ciepłym samochodem :diabloti: mój taki zamarznięty :(
a nie śpię moja droga od 8 , przeklęte poniedziałki :mad: pije drugą kawe .....
ale miałam uroczą pobudkę więc , humor mam niezły :diabloti:

hahaha moje psy są nienormalne .. śpią wszystkie razem koło siebie .. szok .. i Kano się nie rzuca .. wstawiła bym fotkę ,ale niestety net mi zamula strasznie , chyba muszę zadzwonić z reklamacją :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Jadę zaraz ,znaczy od godziny się zbieram by pojechać , ale jest zimno i czekam aż Rafałek wróci ciepłym samochodem :diabloti: mój taki zamarznięty :(
a nie śpię moja droga od 8 , przeklęte poniedziałki :mad: pije drugą kawe .....
ale miałam uroczą pobudkę więc , humor mam niezły :diabloti:

hahaha moje psy są nienormalne .. śpią wszystkie razem koło siebie .. szok .. i Kano się nie rzuca .. wstawiła bym fotkę ,ale niestety net mi zamula strasznie , chyba muszę zadzwonić z reklamacją :evilbat:[/quote]

powiedz cos wiecej o uroczej pobudce:diabloti:

Posted

Madzik , aż taka szczodra to ja nie jestem :diabloti: albo dzorczka albo nic :evilbat:

Barowa ... ano zadzwonił budzik , otwarłam oka i uznałam że świat jest piękny HA , przebiegło po mnie stado psów ..... więc wystawiłam je za drzwi i jak mnie tak połechtał mrozek , powróciłam do łóżka , do ciepłego łóżka , pustego łóżka ....
nie ma to jak wstać o 8 rano w poniedziałek ... do tego bez papierosów .... świat wydaje sie jeszcze piękniejszy niż zwykle ...

Królestwo za papierosa oddam :modla:

jade .. bo uschną mi płuca :placz:

Posted

[quote name='Vectra']Madzik , aż taka szczodra to ja nie jestem :diabloti: albo dzorczka albo nic :evilbat:

Barowa ... ano zadzwonił budzik , otwarłam oka i uznałam że świat jest piękny HA , przebiegło po mnie stado psów ..... więc wystawiłam je za drzwi i jak mnie tak połechtał mrozek , powróciłam do łóżka , do ciepłego łóżka , pustego łóżka ....
nie ma to jak wstać o 8 rano w poniedziałek ... do tego bez papierosów .... świat wydaje sie jeszcze piękniejszy niż zwykle ...

Królestwo za papierosa oddam :modla:

jade .. bo uschną mi płuca :placz:[/quote]

choooo do mnie....podziele sie papierochami a i kawe dostaniesz tyz
:grins:

Posted

[quote name='Vectra']Madzik , aż taka szczodra to ja nie jestem :diabloti: albo dzorczka albo nic :evilbat: [/quote]

Hmmm...... Zastanówmy sie :knuje:

[SIZE=6][COLOR=Red]NIE! :diabloti:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Medorowa']I życie od razu wydaje się piękniejsze:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote]

szkoda tylko ze krotsze..

koniec moralizatorstwa czas na witanko :cool1:

Posted

[quote name='Medorowa']I życie od razu wydaje się piękniejsze:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote]
tak :loveu::loveu: siostro TAK :multi: :multi: :loveu:

[quote name='Madzik93']Hmmm...... Zastanówmy sie :knuje:

[SIZE=6][COLOR=Red]NIE! :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote]
za późno , starszym się nie odmawia :diabloti: :diabloti:
[quote name='mia_mia']szkoda tylko ze krotsze..

koniec moralizatorstwa czas na witanko :cool1:[/quote]
witamy , śliczną tricolorke bullinkę :loveu: :loveu: :loveu: oraz jej pańcie :cool3: :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']

witamy , śliczną tricolorke bullinkę :loveu: :loveu: :loveu: oraj jej pańcie :cool3: :cool3: :diabloti:[/quote]

:crazyeye::crazyeye:
dlaczego bullinka ma orac pancie:crazyeye:

Posted

[quote name='agbar']:crazyeye::crazyeye:
dlaczego bullinka ma orac pancie:crazyeye:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:Ewa będzie sadzić ziemniory ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Madzik , mój Kano też nikogo nie lubi ,a lubi :diabloti:

Mamuśka , a na kiego mi ziemniory ? buraki będę sadzić HA i zboże bo słoma mi potrzebna ... zima , skarpety drogie . będzie co miało z butów wystawać

Posted

[quote name='Vectra']Madzik , mój Kano też nikogo nie lubi ,a lubi :diabloti:

Mamuśka , a na kiego mi ziemniory ? buraki będę sadzić HA i zboże bo słoma mi potrzebna ... zima , skarpety drogie . będzie co miało z butów wystawać[/quote]

Ale ja jorczka tez nie polubie. :eviltong:

Marchewki posadź. Bedą sie miały czym psy bawic a nie ukradną z cudzego pola :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']

Mamuśka , a na kiego mi ziemniory ? buraki będę sadzić HA i zboże bo słoma mi potrzebna ... zima , skarpety drogie . będzie co miało z butów wystawać[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ziemniory na frytki :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witam niewitanych ,,,,

Nie wiem co jest :( pędzie z Lalką do weta , spała i jak się podniosła to zaczęła rzygać .. ja patrze na jej morde ,a ona normalnie jak szarpej wygląda tak spuchła !!!!! ledwo oczy widać ...
szlag by to wszytsko ..... :(