Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Kurde, no ładnie, ładnie, ale jakoś mi do ciebie zasłonki w kwiatki nie pasują :lol:

Ha! To ja jestem na wyższym etapie ewolucji :p Bo moje piękne oczy w zielonym robią się piękne zielone, a w niebieskim piękne niebieskie :p A w każdym innym są równie piękne, choć szaro-buro-ch..wiejakie :p[/quote]
a co do mnie pasuje :crazyeye: :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][URL]http://images24.fotosik.pl/122/87b1cf824906a4e5.jpg[/URL]

noooo proszę miejsce wypoczynku :evil_lol::evil_lol:podstawa;)

cze Córcia :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
miejsce relaksu to podstawa :loveu:
witaj starsza o rok mamusiu :loveu:

[quote name='agbar']dzien dobry matenko....:diabloti:[/quote]
witaj córeńko :loveu:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Hej
widziałam, że posprzatałaś.no no no tylko czemu te bidne psy wyrzuciłaś z domu???:diabloti:
Luśka zna komendę..........łapki staje wtedy na chodniczku i daje sobie kopyta powycierać...................:razz:
ale to i tak gooowno daje bo lata na podwórko wieczorem co 5 minut..........wścieklicy macicy dostaje......strasznie chce nas obronic przed:
ufojami, dzikimi indianami kowbojami i innymi[IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR77.gif[/IMG]

albo upolować jakiegoś kotecka:mad::cool1:
[/B][/COLOR][/quote]
u mnie też by chciały wychodzić co 5 minut , najlepiej jak by drzwi były otwarte ... nic z tego ... też im wycieram łapeczki .. kolejno wpuszczam do domu .... jednak i tak piachu jest masa
sprzątanie to syzyf

[quote name='Izabela124.'][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=6426"][COLOR=#00bb00][B]Vectra[/B][/COLOR][/URL]
Fajne masz stadko :)
[/B][/quote]
witaj , dziękuje :p

Posted

[quote name='Medorowa']Cze siostrzyczko z piekła rodem:loveu::loveu:[/quote]
witaj kochanie :loveu:

[quote name='malawaszka']zasłonki w pitbule albo w części samochodowe :evil_lol:[/quote]
o NIEEEEEEE !!!!!! wole kffiatki :loveu:
[quote name='Madzik93']Witam i zapraszam na fotki do mojej galerii :)[/quote]
oblukam :cool3:

[quote name='evaxon']:siara: :siara: :siara:
:loveu:siemm[/quote]
witaj a bannerek gdzie ? :evil_lol:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: to ja twoja o rok głupsza matka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
witaj mamusiu po raz kolejny :loveu: :loveu:

[quote name='Doginka'][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/Hi.gif[/IMG]Witanko - czemu dziś nie ma fotecek?:razz:[/quote]
witanko , nie ma fot , fotograf się obija :diabloti:

Posted

ale wiecie co , oni wysłali obroże w piątek .. a dziś jest środa .. a ja żyłam w przekonaniu że dziś jest PIĄTEK !!! nawet do pracy chciałam iść hahaha TZ mnie pyta gdzie jadę , więc mówi do pracy KKKurde przecież piątek jest :evilbat: patrzy na mnie patrzy .. i mówi , nie środa dziś i dopiero oczywiście wściekła spojrzałam w telefon (kalendarz) i faktycznie środa :evil_lol:

Posted

nawet wieszałam psy na firmie kurierskiej która dostarcza karme , że ja czekam cały PIĄTEK a ich kurza twarz nie ma :evil_lol: :evil_lol: i że psy zdechną z głodu przez łikend bo przecież nie wożą w sobote ... a tu niespodzianka i jest środa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale to tak jest , szczęśliwi czasu nie liczą :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nawet wieszałam psy na firmie kurierskiej która dostarcza karme , że ja czekam cały PIĄTEK a ich kurza twarz nie ma :evil_lol: :evil_lol: i że psy zdechną z głodu przez łikend bo przecież nie wożą w sobote ... a tu niespodzianka i jest środa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale to tak jest , szczęśliwi czasu nie liczą :diabloti:[/quote]

a co Ty tylko w piatki pracujesz:evil_lol::crazyeye:

dobrze Ci

Posted

[quote name='Madzik93']Mi sie dzisiaj śniła Doginka :o[/quote]
A można wiedzieć jak Ci się śniłam???:diabloti::razz:

[quote name='Vectra']nawet wieszałam psy na firmie kurierskiej która dostarcza karme , że ja czekam cały PIĄTEK a ich kurza twarz nie ma :evil_lol: :evil_lol: i że psy zdechną z głodu przez łikend bo przecież nie wożą w sobote ... a tu niespodzianka i jest środa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ahahahaha - posikałam się ze śmiechu - to co Ty biedulko w piątek będziesz robić?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']A można wiedzieć jak Ci się śniłam???:diabloti::razz:[/quote]

No, darłaś sie tam po mnie, a ja Cie przepraszałam.

Krzyczeć na biednego małego Madzika :placz::-(

Posted

[quote name='Madzik93']No, darłaś sie tam po mnie, a ja Cie przepraszałam.

Krzyczeć na biednego małego Madzika :placz::-([/quote]
:crazyeye: o matko kozłoska - a co takiego zrobiłaś??????:crazyeye: - ja spokojna kobitka jestem i bez potrzeby nikogo nie zabijam:diabloti::razz:

Posted

Ha ha, a wiesz jak to było z moją obróżką:cool3:
Ja nawet nie zdążyłam za nią zapłacić, a już ją miałam w domu:grins: Dziś ją dostałam i od razu poleciałam na pocztę wpłacić, bo wcześniej miałam lenia w doopie;):evil_lol:

Posted

hahaha ja tak mam ciągle :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']a co Ty tylko w piatki pracujesz:evil_lol::crazyeye:

dobrze Ci[/quote]
teoretycznie pracuje codziennie :evil_lol: ale najpierw 4 dni się zbieram do tej pracy ;)
[quote name='Doginka']A można wiedzieć jak Ci się śniłam???:diabloti::razz:

Ahahahaha - posikałam się ze śmiechu - to co Ty biedulko w piątek będziesz robić?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
będę czekać do środy :evil_lol:

[quote name='Medorowa']Ha ha, a wiesz jak to było z moją obróżką:cool3:
Ja nawet nie zdążyłam za nią zapłacić, a już ją miałam w domu:grins: Dziś ją dostałam i od razu poleciałam na pocztę wpłacić, bo wcześniej miałam lenia w doopie;):evil_lol:[/quote]
ja zamówiłam płatne przy odbiorze :p wytargowałam , że nie będę po bankach latać :evil_lol:

[quote name='malawaszka']hahaha ja tak mam ciągle :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
ja czasem , ale przesunięcie jest o jeden dzień .. a nie o dwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']

ja zamówiłam płatne przy odbiorze :p wytargowałam , że nie będę po bankach latać :evil_lol:

[/quote]
A ja miałam płacić przelewem, a obróżka leżała w skrzynce nie zapłacona:roll:
;):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']A ja miałam płacić przelewem, a obróżka leżała w skrzynce nie zapłacona:roll:
;):evil_lol::evil_lol:[/quote]
ale jesteś zadowolona ? zamówiłaś 40mm ? powiedz jakie wrażenia :cool3: :cool3: bo na foty to nie liczę :siara: :evil_lol: