Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007036.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007026.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007015.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007013.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007002.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Gonitwa']Rzeczywiście kawał baby;) Nie przyglądałam się dotychczas...[/quote]
ale jakie życie w niej :multi: super sie zrobiła rozrywkowa i chudnie :multi: :multi: :multi:
tyle że ona wieczorami taka zabawowa jest , jak chłodniej ;)

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007001.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']bo u nas wszystko nowe tylko ja stara i ta sama :diabloti:[/quote]

[B]stara tak. Ta sama nie. Z każdym dniem jestem bogatsza! Duchowo oczywiście [/B]
:loveu:

Posted

[quote name='Gonitwa']Życie to we Franciszku siedzi..;) Raczej lata:):)[/quote]

dynamit lata :diabloti:

[quote name='furciaczek']zakochalam sie:loveu:

[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007065.jpg[/URL][/quote]

następna ooo :diabloti: ;)

[quote name='Maga100'][B]stara tak. Ta sama nie. Z każdym dniem jestem bogatsza! Duchowo oczywiście [/B]
:loveu:[/quote]
tak tak tak :loveu: :loveu: kupisz mi pralkę ? :cool3: :cool3: :diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...bosh ...czy ON kiedyś spoważnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...:loveu:
[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007045.jpg[/url]

witaj corcia ....jak tam domowy armagedon....:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...bosh ...czy ON kiedyś spoważnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...:loveu:
[URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Sierpien%202007/17%20sierpien/1708.2007045.jpg[/URL]

witaj corcia ....jak tam domowy armagedon....:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

:evil_lol: ja się przestałam chwilowo łudzić że on spoważnieje :roll: :diabloti:

a tfu , tfu jakoś poszło sobie wszystko precz ;)

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: ja się przestałam chwilowo łudzić że on spoważnieje :roll: :diabloti:

a tfu , tfu jakoś poszło sobie wszystko precz ;)[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]gupecek forever ;)

ufff to ulgło ...oby nigdy więcej :cool1:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Kano miał zmądrzeć , nie wyszło nigdy więc Franio tym bardziej zostanie dzieciuch gupelecek :diabloti: Lalcia jedynie jak na dame przystalo bywa stateczna :diabloti: bo dziki pies zwany Ajdą też ma pomysły.

w te nigdy to nie wierze :evil_lol: do następnego razu ;)

a ja sobie dziś dla urozmaicenia rzucam frisbee :diabloti: Franuś mi przyniósł jak spałam , otworzyłam oko ,a na demną stało to to małe z tym plastikiem w ryjku

Posted

[quote name='Vectra']Kano miał zmądrzeć , nie wyszło nigdy więc Franio tym bardziej zostanie dzieciuch gupelecek :diabloti: Lalcia jedynie jak na dame przystalo bywa stateczna :diabloti: bo dziki pies zwany Ajdą też ma pomysły.

w te nigdy to nie wierze :evil_lol: do następnego razu ;)

a ja sobie dziś dla urozmaicenia rzucam frisbee :diabloti: Franuś mi przyniósł jak spałam , otworzyłam oko ,a na demną stało to to małe z tym plastikiem w ryjku[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: chyba wolałabym frisbee nad sobą aniżeli pobudkę sralniczą :diabloti:
a statecznych osobników w moim domku brak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']dziendoberek:)

a psa mozna nakrecic jakos na frisbee? kupilam kiedys czarnuchowi ale zero zainteresowania:shake:[/quote]

a Ty nie śpisz :crazyeye: :crazyeye: Franek sam się nakręcił na latające zabawki :cool1: Kano i Lalka zero zainteresowania , no Lalka jak się ciągać z nią ,ale przynosić ? raz że nie wygodnie damie podnieść z ziemi , dwa to Franca i tak jej zabierze :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: chyba wolałabym frisbee nad sobą aniżeli pobudkę sralniczą :diabloti:
a statecznych osobników w moim domku brak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
no ja też wole frisbee Franka niż wyjącego Kano który już musi na spacer JUŻ NATYCHMIAST i morde wydziera .. bo Frankowi schowam zabawke do szuflady to pójdzie jeszcze spać , a Kano nie ustąpi i wszystkich musi obudzić :diabloti: Jak Kano ma srake to już mam noc z grzywki , bo jak zacznie raz to co pół godziny będzie dreptał :shake: Na szczęście tfu tfu jakoś ostatnio nie ma rewolucji .... sprodycznie się zdarza.
Nie ma to jak zasrany pies :diabloti:

Posted

a czemu mam spac?:roll:

ciesz sie ze chociaz krzyczy i sie domaga, moja Furciaczkowa dochodzi do wniosku ze niebedzie panci przeszkadzac i wali gdzie popadnie:shake: teraz juz jej sie wyroslo z tego ale do niedawna masakra:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']a czemu mam spac?:roll:

ciesz sie ze chociaz krzyczy i sie domaga, moja Furciaczkowa dochodzi do wniosku ze niebedzie panci przeszkadzac i wali gdzie popadnie:shake: teraz juz jej sie wyroslo z tego ale do niedawna masakra:diabloti:[/quote]

bo ja bym chętnie pospała :cool3: :cool3:

Kano nigdy w domu nie narobił :shake: on jak już przybył do mnie do domu to był nauczony super czystości .....

Lalcia jak już to zrobi w jakimś ustronnym miejscu , na podłodze , Franio natomiast się nie krępuje :angryy: i potrafi nawalić w różne ciekawe miejsca :mad: np Rafałowi na poduszce :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Franio natomiast się nie krępuje :angryy: i potrafi nawalić w różne ciekawe miejsca :mad: np Rafałowi na poduszce :cool3:[/quote]

:roflt: to masz prawdziwego psiego arystokrate...

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...no i ja mam tak z Ozzym że będzie chodził , wył , ale się w domu nie załatwi .....raz mu sie tylko zdarzyło ...ale biedny był sam i na moment przed moim powrotem z pracy juz nie wytrzymał :oops:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']:roflt: to masz prawdziwego psiego arystokrate...[/quote]
tiaa :cool1:

a było to tak :

Śpię sobie , ale przez sen czuję że coś śmierdzi ...
Uchylam powieke , celem lokalizacji tegoż zapachu ....
Niucham , no smród niesamowity , dodam że spałam przytulona do ściany :cool3:
No myślę sobie któreś walneło mega smrodliwego tajniaka , bo z jednej strony spał Franek z drugiej Lalka , kawałek dalej Kano ...
Tajniak no to powinien się ulotnić , przymykam powieke , próbuje spać dalej.
Ale smród nie zanika , wali niemiłosiernie :angryy:
Więc siadam na łóżku , rozglądam się po pokoju , lokalizując źródło tego aromatu.
I w końcu głowę odwracam mocno w lewo i co widzę ?
Na poduszce TZ wielkie śmierdzące gówno sobie leży :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']
Śpię sobie , ale przez sen czuję że coś śmierdzi ...
No myślę sobie któreś walneło mega smrodliwego tajniaka , bo z jednej strony spał Franek z drugiej Lalka , kawałek dalej Kano ...
Więc siadam na łóżku , rozglądam się po pokoju , lokalizując źródło tego aromatu.
Na poduszce TZ wielkie śmierdzące gówno sobie leży :placz: :placz:[/quote]
:roll: ale masz TZta niewychowanego.... co on nie wie gdzie sie zalatwia sowoje potrzeby??:niewiem:

a tak wogole to ....:placz::placz::placz::placz::placz: jak moglas mi to zrobic:placz::placz::placz: whyy?? pytam sie whyyy????:placz::placz::placz:dlaczego ja nic nie wiem ze masz new blozka:placz::placz::placz:a teraz juz wiem ze masz i cie ni eopuszcze az do smierci :diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: ale masz TZta niewychowanego.... co on nie wie gdzie sie zalatwia sowoje potrzeby??:niewiem:

[SIZE=2][COLOR=SeaGreen][B]bo to cham ze wsi :diabloti:
[/B][/COLOR][/SIZE]

a tak wogole to ....:placz::placz: jak moglas mi to zrobic:placz::placz::placz: whyy?? pytam sie whyyy????:placz::placz:dlaczego ja nic nie wiem ze masz new blozka:placz::placz::placz:a teraz juz wiem ze masz i cie ni eopuszcze az do smierci :diabloti::diabloti::diabloti::loveu:[/quote]

chyba powinnam się cieszyć :cool3: :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: no , że jesteś oczywiście :loveu:

[quote name='Gonitwa']Heloł:p...

... właścicielko niezsocjalizowanych burków...

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
opiekunko jak już OPIEKUNKO :cool3: wiejskich burasków :eviltong:

Witaj opiekunko blabladora :multi:

Posted

[quote name='Vectra']Śpię sobie , ale przez sen czuję że coś śmierdzi ...
Na poduszce TZ wielkie śmierdzące gówno sobie leży :placz: :placz:[/QUOTE]
:crazyeye: :lol: :crazyeye: :lol: :roll: hmm :lol: :evil_lol::shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']:crazyeye: :lol: :crazyeye: :lol: :roll: hmm :lol: :evil_lol::shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
bardzo śmieszne BARDZO :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Powodzenia na wystawie:kciuki::[/quote]
nie DZIĘKUJE :loveu: :loveu: :loveu:

Ruszamy o 6 rano :cool3: wrócimy pewno na wieczór :cool1:

Jesteśmy prawie gotowi , jeszcze tylko musze Frankowi łape doszorować :cool3:
bo cholera zielona jest :evil_lol: