Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Lalka się nie ślini , to jest DAMA !!! były fotki , cofnij się :diabloti: teraz to ja jestem na zakupach :evilbat: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra'] oddam ci go co ? idealnie będzie pasował do Twojej kociej mafii :loveu: :loveu:[/quote] Kocia Mafia nie jest moja więc by nie pasował do mojej :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra']Lalka się nie ślini , to jest DAMA !!! były fotki , cofnij się :diabloti: teraz to ja jestem na zakupach :evilbat:[/quote] nooo a co damy sie nie slinia??:cool1: no wiesz pfff... no teraz to mnie obrazilas:obrazic: opcja cofnij mi nie dziala:eviltong: co mi kupisz:loveu: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='malawaszka']Kocia Mafia nie jest moja więc by nie pasował do mojej :diabloti:[/quote] to teraz będziesz miała swojego osobistego kotka :loveu: on lubi pieski więc może ci Luny nie zje :evil_lol: [quote name='evaxon']nooo a co damy sie nie slinia??:cool1: no wiesz pfff... no teraz to mnie obrazilas:obrazic: opcja cofnij mi nie dziala:eviltong: co mi kupisz:loveu:[/quote] Moja Lala dama się nie ślini :eviltong: nie ma nowych fot :diabloti: kupie ci kije samobije :evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 wiesz kochana kotek taki jak jego pańcia, w końcu wzorce gdzies podpatruje przecie :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra'] Moja Lala dama się nie ślini :eviltong: nie ma nowych fot :diabloti: kupie ci kije samobije :evil_lol:[/quote] pffff pffff jestes kochana:loveu: Quote
Doginka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Zdjęcia u mnie. Dolna warga z lewej strony;)[/quote] Hmmmmm, zastanawiam się tylko która warga?:diabloti::diabloti::oops::siara::ices_bla: [quote name='Vectra'] teraz to ja jestem na zakupach :evilbat:[/quote] To kto za Ciebie w klawiaturkę puka???:user::confused::hmmmm: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='dariaopole']wiesz kochana kotek taki jak jego pańcia, w końcu wzorce gdzies podpatruje przecie :diabloti:[/quote] wiesz to mój TZ kota do domu przytargał :cool3: bo się łaził mend do policjanta :roll: znaczy kot nie TZ :diabloti: [quote name='evaxon']pffff pffff jestes kochana:loveu:[/quote] wiem :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Doginka']Hmmmmm, zastanawiam się tylko która warga?:diabloti::diabloti::oops::siara::ices_bla: To kto za Ciebie w klawiaturkę puka???:user::confused::hmmmm:[/quote] ja mam taki sklep ulubiony , że mogę nie wychodząc z domu wszystko kupić :loveu: :loveu: Quote
dariaopole Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra'] ja mam taki sklep ulubiony , że mogę nie wychodząc z domu wszystko kupić :loveu: :loveu:[/quote] czyżby allegro ? Quote
Greven Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra']wiesz to mój TZ kota do domu przytargał bo się łaził mend do policjanta[/quote] Czyli Twój TZ uratował policjantowi zdrowie i życie? :-o :lol: Quote
Doginka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Greven']Czyli Twój TZ uratował policjantowi zdrowie i życie? :-o :lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='dariaopole']czyżby allegro ?[/quote] offkors :diabloti: [quote name='Greven']Czyli Twój TZ uratował policjantowi zdrowie i życie? :-o :lol:[/quote] no coś w tym stylu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 i co ciekawego upatrzyłas:razz::razz::razz: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='evaxon']i co ciekawego upatrzyłas:razz::razz::razz:[/quote] pralkę w końcu sobie kupiłam :p 300 zł taniej niż w sklepie pełnym tłumów :multi: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra']pralkę w końcu sobie kupiłam :p 300 zł taniej niż w sklepie pełnym tłumów :multi: :evil_lol:[/quote] ooo to gratuluje:cool3: a ja upartzylam fajna bielizne:cool3: [url]http://allegro.pl/item254771087_dla_twojej_suni_majteczki_na_cieczke_firmy_dogi.html[/url] Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='evaxon']ooo to gratuluje:cool3: a ja upartzylam fajna bielizne:cool3: [URL]http://allegro.pl/item254771087_dla_twojej_suni_majteczki_na_cieczke_firmy_dogi.html[/URL][/quote] buhahahahha , niesamowite :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 oooo poka praleczke pokaaaa :multi: boszzz ja jestem przerażona tym co mnie czeka - wszystko będę musiała kupić - wszystko!!! No - oprócz ekspresu do kawy - ten posiadam swój własny :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra']buhahahahha , niesamowite :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] haha te w groszki sa urocze:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='malawaszka']oooo poka praleczke pokaaaa :multi: boszzz ja jestem przerażona tym co mnie czeka - wszystko będę musiała kupić - wszystko!!! No - oprócz ekspresu do kawy - ten posiadam swój własny :evil_lol:[/quote] ekspresy to mam 3 :evil_lol: dziś nawet jeden przyjechał , bo na bazarku kupiłam dogowariackim ;) Z tym kupowaniem to jest tragedia :shake: non stop coś potrzeba ... a moja stara polara pralka jest nieekonomiczna .. mamy szambo :cool1: ostatnimi czasy 3 prania i metr sześcienny wody szło :crazyeye: o taką kupiłam , niedroga z przesyłką 950 zł :p [IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/258/46/64/258466492[/IMG] [quote name='evaxon']haha te w groszki sa urocze:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] różowe najlepsze :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 nonooo jaka biala praleczka:cool3: Ewo a jaka jest twoja metoda na głoda:diabloti: [url]http://www.smog.pl/wideo/13624/kontrowersyjna_metoda_na_gloda/[/url] :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 fajna plalinka :loveu: ahhh kiedy ja taką będę miała? :placz::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='evaxon']nonooo jaka biala praleczka:cool3: Ewo a jaka jest twoja metoda na głoda:diabloti: [URL]http://www.smog.pl/wideo/13624/kontrowersyjna_metoda_na_gloda/[/URL] :evil_lol:[/quote] buhahahhaahahaahahaha :evil_lol: najlepsza końcówka z pilotem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='malawaszka']fajna plalinka :loveu: ahhh kiedy ja taką będę miała? :placz::evil_lol:[/quote] kupisz sobie kochana , kupisz :diabloti: ja jeszcze mam bardzo długą liste rzeczy do kupienia :shake: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Vectra']buhahahhaahahaahahaha :evil_lol: najlepsza końcówka z pilotem :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol:nooo prawie sie poplakalam jak to zobaczylam :grin: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [URL="http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=260191403"]takie coś dla Klementyny ?[/URL] [URL="http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=257022790"]a może taką różową ?[/URL] Quote
Recommended Posts