an1a Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dobry :diabloti: Z tabexem to Ci poradzę... ustaw sobie alarm, żeby go brać regularnie :evil_lol: ja już próbowałam i miałam niewypał, bo zawsze sobie o nim przypominałam jak już chciało mi się palić :roll: może e-papieros jak lubisz? Mnie palenie męczy.. biorezonans był najlepszym wyjściem, tylko mądra Ania sobie po 3 tygodniach zapaliła dla towarzystwa. Quote
Doginka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-) Zazdroszczę Ci Ewa wystaw i wakacji nad morzem:lol: Mi w tym roku nie było dane odpocząć:sad: Trzymam pazury za wystawki:thumbs: i życzę miłego wypoczynku z Twoim drugim Ja nad morzem;-) Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Moje drugie kochane JA , to moje odbicie lustrzane :diabloti: to tak dla wiadomości TWA :evil_lol: dzięki bardzo , na pewno odpocznę , oby pogoda jako taka była :) Ania , e-papieros leży i się kurzy , palenie polega na wdychaniu dymu i wydychania dymu .. a nie takie ciamciaramcia :evil_lol: ja lubię palić , to jest najgorsze ... pomyślę o rzuceniu , jak wrócę ;) tymczasem się pakuje dalej .... Quote
Doginka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Vectra napisał(a):Moje drugie kochane JA , to moje odbicie lustrzane :diabloti: to tak dla wiadomości TWA :evil_lol:... Tępa nie jestem, domyśliłam się:lol:;-) Quote
Vectra Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 No dobra uprasowane ponownie , bo oczywiście , chwila nie uwagi i mi się prosiaki , w uprasowane ubrania , zapakowały do snu. :mad: Teraz prysznic i idę spać , by za 5 godzin wstać :placz: Quote
an1a Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Doginka napisał(a):Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-) Zazdroszczę, ja prędzej czy później wymiękam :( Ewa odpocznij też za mnie, przynajmniej ze 2 dni :evil_lol: tymczasem wracam do nauki, bo egzamin za 6h, a ja w lesie :roll: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mam nadzieję, że Was gdzieś wypatrzę na wystawie... A jak nie - miłego pobytu, odpocznij i rzuć te fajki:) Pzdr. Quote
Doginka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Vectra, bo jajo zniosę z niecierpliwości:diabloti: Quote
Vectra Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Rekin 3 ocena doskonała :) jestem zadowolona , bo ja stosunek mam olewczy i Stefa też spala na ringu ;) Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 No to jak zadowolona to najważniejsze, ale nie gratulujemy bo gratulujemy tylko zwycięzcom :evil_lol: Quote
dzasta Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 malawaszka napisał(a):No to jak zadowolona to najważniejsze, ale nie gratulujemy bo gratulujemy tylko zwycięzcom :evil_lol: Nie nie nie gratuluję się tylko sobie ot taki nowy zwyczaik ;) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mam troche foteczek z wystawy (z ringu i spoza niego) Rekinka:) Bardzo wdzięczny to obiekt dla fotografa, serio-serio:) No i jak gdzieś-kiedyś zobaczycie Vectrę prezentująca baska - to to będzie PRAWDA! Tak-tak, Vectra na dzisiejszej wystawie debiutowała w roli handlera basenji:) Zrobiła to wz dużym wdziękiem i nasza grupa hodowlana zajęła I MIEJSCE!!!!!!! Pzdr. Quote
Darianna Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 wow! To ja poproszę zdjęcie Vectry na grupie hodowlanej z baskami :) Quote
Alicja Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Mam troche foteczek z wystawy (z ringu i spoza niego) Rekinka:) Bardzo wdzięczny to obiekt dla fotografa, serio-serio:) No i jak gdzieś-kiedyś zobaczycie Vectrę prezentująca baska - to to będzie PRAWDA! Tak-tak, Vectra na dzisiejszej wystawie debiutowała w roli handlera basenji:) Zrobiła to wz dużym wdziękiem i nasza grupa hodowlana zajęła I MIEJSCE!!!!!!! Pzdr. wow...to ja poproszę fotę wstawić ;) Rekinio i tak jest nember łan ;) Quote
Unbelievable Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 zapomniałam że miałam do was iść :mdleje: ja dzisiaj byłam tak zakręcona że nic nie zrobiłam z tego co chciałam :evil_lol: a okazja była jedna na milion :placz: Quote
Vectra Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Stefa Rekin , jest najpiękniejsza i tak :) dziś że tak powiem , miałam inne zadania na wystawie , niżeli wystawianie ;) więc jak pisałam , jestem bardzo zadowolona . Stefa była nieprzygotowana , znudzona moim zakręceniem .. No basenji , rewelacja :) świetnie się to wystawia , cieszę się , że mogłam uczestniczyć w zwycięstwie Asiaczków :multi: zdjęcia pewno jakieś będą ... idę spać , spałam 2 godziny ... o 8:30 muszę być na wystawie , dekoracje pokończyć .. sędziowanie zapowiada nam się dłuuuuuuuugieeeee , ale nie wiem jak i co , czy ogólnie wystawie Marysię , bo tradycyjnie w dzień przed wystawą , mamy infekcje ucha :) mam stosunek seksualny do tej wystawy - pieniczę wsio , werdykt i wynik ... ja już jestem na urlopie myślami ;) Quote
Katerinas Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Vectra napisał(a):a w poniedziałek jadę , na zasłużony urlop :multi: Zazdroszczę .... sama już była raptem tydzień, też morze... I chce mi się jeszcze :roll: Vectra napisał(a):Do tego , o zgrozo , muszę 3 dni z rzędu , wstać o 7 :placz: ... o zgrozo :razz: Codziennie mi budzik dzwoni 5.45 :lol: Nie mogę się doczekać zdjęć :multi: Super z baenji. Quote
Hanna R. Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Prowadź się dobrze na tym urlopie . Nie nawiązuj łatwych znajomości , bo dzisiaj nie można nikomu wierzyć ... I pamiętaj, że faceci są przereklamowani :mdrmed: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Darianna napisał(a):wow! To ja poproszę zdjęcie Vectry na grupie hodowlanej z baskami :) Powinny jakieś być... Vectra napisał(a):Stefa Rekin , jest najpiękniejsza i tak :) dziś że tak powiem , miałam inne zadania na wystawie , niżeli wystawianie ;) więc jak pisałam , jestem bardzo zadowolona . Stefa była nieprzygotowana , znudzona moim zakręceniem .. No basenji , rewelacja :) świetnie się to wystawia , cieszę się , że mogłam uczestniczyć w zwycięstwie Asiaczków :multi: zdjęcia pewno jakieś będą ... idę spać , spałam 2 godziny ... o 8:30 muszę być na wystawie , dekoracje pokończyć .. sędziowanie zapowiada nam się dłuuuuuuuugieeeee , ale nie wiem jak i co , czy ogólnie wystawie Marysię , bo tradycyjnie w dzień przed wystawą , mamy infekcje ucha :) mam stosunek seksualny do tej wystawy - pieniczę wsio , werdykt i wynik ... ja już jestem na urlopie myślami ;) E, nie kombinuj,tylko wystawiaj, działaj i od czasu do czasu pomysl o nas - walczymy dzisiaj w Chorzowie... My myslami jesteśmy z Wami:) No i te ropuszki... nieeeeeee, jestem strasznie ciekawa, co to z tego będzie:) Hanna R. napisał(a):Prowadź się dobrze na tym urlopie . Nie nawiązuj łatwych znajomości , bo dzisiaj nie można nikomu wierzyć ... I pamiętaj, że faceci są przereklamowani :mdrmed: Super zyczenia, szczególnie to ostatnie... Pzdr. Quote
Doginka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 To ja chociaż klasnę brawo za tę ocenę doskonałą:klacz: i życzę udanego wypoczynku urlopowiczko:lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Na dzisiejszej Klubowej wystawie TTB Emila bez lokaty ;) Marysia 1/3 doskonała CWC :) i moja mała podopieczna wystawówka Furia , w klasie 4 suczek lokata 1 CWC :multi: mogę powiedzieć - pokonaliśmy - niepokonanych :diabloti: bilet na PKS mam , torba spakowana , teraz dorzucę resztę rzeczy mi potrzebnych i jutro o 7 rano jadę na wakacje :multi: Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 BRAWO :klacz: Marysia rządzi! noo i baw się dobrze Quote
Doginka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Super, gratulacje ogromniaste:klacz: I wypocznij porządnie;-) I trzymaj kciuki, żeby mój Raper przeżył:modla: Quote
Recommended Posts