Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry :diabloti:
Z tabexem to Ci poradzę... ustaw sobie alarm, żeby go brać regularnie :evil_lol: ja już próbowałam i miałam niewypał, bo zawsze sobie o nim przypominałam jak już chciało mi się palić :roll: może e-papieros jak lubisz? Mnie palenie męczy.. biorezonans był najlepszym wyjściem, tylko mądra Ania sobie po 3 tygodniach zapaliła dla towarzystwa.

Posted

Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-)
Zazdroszczę Ci Ewa wystaw i wakacji nad morzem:lol: Mi w tym roku nie było dane odpocząć:sad:
Trzymam pazury za wystawki:thumbs: i życzę miłego wypoczynku z Twoim drugim Ja nad morzem;-)

Posted

Moje drugie kochane JA , to moje odbicie lustrzane :diabloti: to tak dla wiadomości TWA :evil_lol:

dzięki bardzo , na pewno odpocznę , oby pogoda jako taka była :)

Ania , e-papieros leży i się kurzy , palenie polega na wdychaniu dymu i wydychania dymu .. a nie takie ciamciaramcia :evil_lol:
ja lubię palić , to jest najgorsze ... pomyślę o rzuceniu , jak wrócę ;)

tymczasem się pakuje dalej ....

Posted

No dobra uprasowane ponownie , bo oczywiście , chwila nie uwagi i mi się prosiaki , w uprasowane ubrania , zapakowały do snu. :mad:

Teraz prysznic i idę spać , by za 5 godzin wstać :placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Palenie jak się chce, to się rzuci - wiem, bo rzuciłam z dnia na dzień;-)

Zazdroszczę, ja prędzej czy później wymiękam :(

Ewa odpocznij też za mnie, przynajmniej ze 2 dni :evil_lol: tymczasem wracam do nauki, bo egzamin za 6h, a ja w lesie :roll: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
No to jak zadowolona to najważniejsze, ale nie gratulujemy bo gratulujemy tylko zwycięzcom :evil_lol:

Nie nie nie gratuluję się tylko sobie ot taki nowy zwyczaik ;)

Posted

Mam troche foteczek z wystawy (z ringu i spoza niego) Rekinka:) Bardzo wdzięczny to obiekt dla fotografa, serio-serio:)

No i jak gdzieś-kiedyś zobaczycie Vectrę prezentująca baska - to to będzie PRAWDA! Tak-tak, Vectra na dzisiejszej wystawie debiutowała w roli handlera basenji:) Zrobiła to wz dużym wdziękiem i nasza grupa hodowlana zajęła I MIEJSCE!!!!!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam troche foteczek z wystawy (z ringu i spoza niego) Rekinka:) Bardzo wdzięczny to obiekt dla fotografa, serio-serio:)

No i jak gdzieś-kiedyś zobaczycie Vectrę prezentująca baska - to to będzie PRAWDA! Tak-tak, Vectra na dzisiejszej wystawie debiutowała w roli handlera basenji:) Zrobiła to wz dużym wdziękiem i nasza grupa hodowlana zajęła I MIEJSCE!!!!!!!

Pzdr.

wow...to ja poproszę fotę wstawić ;)

Rekinio i tak jest nember łan ;)

Posted

Stefa Rekin , jest najpiękniejsza i tak :) dziś że tak powiem , miałam inne zadania na wystawie , niżeli wystawianie ;) więc jak pisałam , jestem bardzo zadowolona . Stefa była nieprzygotowana , znudzona moim zakręceniem ..
No basenji , rewelacja :) świetnie się to wystawia , cieszę się , że mogłam uczestniczyć w zwycięstwie Asiaczków :multi:
zdjęcia pewno jakieś będą ...

idę spać , spałam 2 godziny ... o 8:30 muszę być na wystawie , dekoracje pokończyć .. sędziowanie zapowiada nam się dłuuuuuuuugieeeee , ale nie wiem jak i co , czy ogólnie wystawie Marysię , bo tradycyjnie w dzień przed wystawą , mamy infekcje ucha :) mam stosunek seksualny do tej wystawy - pieniczę wsio , werdykt i wynik ...

ja już jestem na urlopie myślami ;)

Posted

Vectra napisał(a):
a w poniedziałek jadę , na zasłużony urlop :multi:
Zazdroszczę .... sama już była raptem tydzień, też morze...
I chce mi się jeszcze :roll:

Vectra napisał(a):
Do tego , o zgrozo , muszę 3 dni z rzędu , wstać o 7 :placz:
... o zgrozo :razz: Codziennie mi budzik dzwoni 5.45 :lol:

Nie mogę się doczekać zdjęć :multi:
Super z baenji.

Posted

Darianna napisał(a):
wow! To ja poproszę zdjęcie Vectry na grupie hodowlanej z baskami :)

Powinny jakieś być...

Vectra napisał(a):
Stefa Rekin , jest najpiękniejsza i tak :) dziś że tak powiem , miałam inne zadania na wystawie , niżeli wystawianie ;) więc jak pisałam , jestem bardzo zadowolona . Stefa była nieprzygotowana , znudzona moim zakręceniem ..
No basenji , rewelacja :) świetnie się to wystawia , cieszę się , że mogłam uczestniczyć w zwycięstwie Asiaczków :multi:
zdjęcia pewno jakieś będą ...
idę spać , spałam 2 godziny ... o 8:30 muszę być na wystawie , dekoracje pokończyć .. sędziowanie zapowiada nam się dłuuuuuuuugieeeee , ale nie wiem jak i co , czy ogólnie wystawie Marysię , bo tradycyjnie w dzień przed wystawą , mamy infekcje ucha :) mam stosunek seksualny do tej wystawy - pieniczę wsio , werdykt i wynik ...
ja już jestem na urlopie myślami ;)

E, nie kombinuj,tylko wystawiaj, działaj i od czasu do czasu pomysl o nas - walczymy dzisiaj w Chorzowie...
My myslami jesteśmy z Wami:)
No i te ropuszki... nieeeeeee, jestem strasznie ciekawa, co to z tego będzie:)

Hanna R. napisał(a):
Prowadź się dobrze na tym urlopie .
Nie nawiązuj łatwych znajomości , bo dzisiaj nie można nikomu wierzyć ...
I pamiętaj, że faceci są przereklamowani :mdrmed:

Super zyczenia, szczególnie to ostatnie...

Pzdr.

Posted

Na dzisiejszej Klubowej wystawie TTB

Emila bez lokaty ;)
Marysia 1/3 doskonała CWC :)
i moja mała podopieczna wystawówka Furia , w klasie 4 suczek lokata 1 CWC :multi:

mogę powiedzieć - pokonaliśmy - niepokonanych :diabloti:

bilet na PKS mam , torba spakowana , teraz dorzucę resztę rzeczy mi potrzebnych i jutro o 7 rano jadę na wakacje :multi: