Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bullila.nl']hahhhahahhaaa....no tak tylko kariera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zadnych uczuc:diabloti:[/QUOTE]
tak gdzie kasa , tam nie ma uczuć :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']tak gdzie kasa , tam nie ma uczuć :diabloti:
jasne:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no to już widze jak Franio jedzie swoje dziecka bawić :evil_lol::diabloti:[/FONT]
jasne:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']jeśli idzie o sznupy mini , to mam traumę z dzieciństwa :diabloti: bo był taki jeden milusi , słodziusi , kochaniusi , uroczy , grzeczny , spokojny , cichy , delikatny , dowcipny .. który tak mnie utulkał , że ślady na klatce piersiowej mam do dziś i nie że on chciał mnie zabić , nie nie ,on tylko pragnął wkraść się za wszelką cenę do mojego serca :cooldevi: Filipek wybrał bardzo oryginalną formę okazania mi uczucia - mówi się , że miłość bywa bolesna - powiem Wam , że i owszem , co prawda serca złamanego nie było, ale jakie blizny zostały :D[/QUOTE]

[quote name='Vectra']Filipek był mini :p
traumy z olbrzymami nie mam ,ale czasem boli mnie bark , bo się jeden ze mną bawił taki - ringo ... wyrwał mi ramie bez ostrzeżenia :evil_lol: ale on był duzi duzi :loveu:[/QUOTE]
Ooo, widzę, że baardzo kochasz sznupeczki:evil_lol: I sznupeczki baaaaaardzo kochają Ciebie:loveu::diabloti::evil_lol:

A ciężarówka to chyba na dniach rodzi:cool3::p?

Posted

[quote name='Vectra']nie ma mnie , bo pije wódkę terrierówkę z colą , co daje LIVER DRINK , ze wspólnikiem rozmnażaczem :diabloti:[/QUOTE]
Ale jeszcze chwilę temu Cię widziałam:evil_lol:
Współczuję ci rano:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie było fotki więc podobno :diabloti:[/QUOTE]

jak skończe odświeżanie mieszkanie, to odszukam aparat :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ha, bo olbrzymy to wariaty na aporciki. Obojętne co, aby aportowac! Patyczki,piłeczki, talerzyki latające (teraz to jest friesbee), szyszki, gałęcie, kamyki (!), no... wsio...
No i woda! Ah, to ich zywioł!
Przynajmniej dla moich...['] ['] ['] [']......

Pzdr.[/QUOTE]
nogami i ręcami się pod tym podpisuję, święta prawda :loveu::loveu: