Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :razz::razz:różowe masz już tego fona do Waszki ?? Quote
Vectra Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz:różowe masz już tego fona do Waszki ?? jus dostałam tel do Wasi Srasi :diabloti: różowe jest piękne :multi: :loveu: :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 http://images47.fotosik.pl/54/7a90c273f77df7ff.jpg panna jak ta Lala:loveu::loveu::loveu: Mani tez pieknie w ruuziu:loveu: a moja sucz w rozu wyglada okropnie:placz: Quote
agbar Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Vectra napisał(a):tani :p jak ktoś by chciał zasponsorować :loveu: to ja chetnie przygarnę :oops: i to jest genialne :multi: :multi: kto dla piesków się szarpnie :cool3: Ja sie szarpne....Ale nie mam konta na allegro.Wiec jesli mozesz to kup jaki tam chcesz,podaj mi numer konta Twojego przeleje ci kase..Powiedzmy 100 zl? Cos juz chyba za to kupisz? No i ten tego witam cie czule i serdecznie:loveu: Quote
Vectra Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 agbar napisał(a):Ja sie szarpne....Ale nie mam konta na allegro.Wiec jesli mozesz to kup jaki tam chcesz,podaj mi numer konta Twojego przeleje ci kase..Powiedzmy 100 zl? Cos juz chyba za to kupisz? No i ten tego witam cie czule i serdecznie:loveu: to uśmiechnę się do Cia w przyszłym tyg :cool3: bo zamówiłam teraz materiały ;) a moja chatka nie jest z gumy :evil_lol: jak mi zacznie brakować , to się uśmiechnę :loveu: nie musisz mi wysyłać kaski na konto , możesz od razu zapłacić sprzedawcy :p a za 100 to tych materiałów będzie że ho ho :multi: :multi: po 10 metrów ortalionu i polaru :multi: Quote
agbar Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Vectra napisał(a):to uśmiechnę się do Cia w przyszłym tyg :cool3: bo zamówiłam teraz materiały ;) a moja chatka nie jest z gumy :evil_lol: jak mi zacznie brakować , to się uśmiechnę :loveu: nie musisz mi wysyłać kaski na konto , możesz od razu zapłacić sprzedawcy :p a za 100 to tych materiałów będzie że ho ho :multi: :multi: po 10 metrów ortalionu i polaru :multi: To bede oczekiwac:razz: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 przyszło ubranko :loveu: :multi::multi::multi: jutro zawiozę do Bangity i zrobię fotki :loveu::multi: Dzięki Ewcia :Rose: Quote
AlKil Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kurka, chyba musze nadrobić, bo nie wiem o co chodzi z tymi ubrankami...:placz: http://images47.fotosik.pl/54/7a90c273f77df7ff.jpg Swoją drogą, to od kiedy masz yoreczki????:lol: Quote
Jogurt Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dzień dobry :cool3: przyszliśmy się przywitać do cudnych prosiaków w piżamkach :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja juz powoli dochodze do siebie. Co do wysyłki, to może wysyłac w takich kopertach bąbelkowych? No, ale to na pewno drożej wyjdzie.. Pzdr. Quote
Vectra Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja juz powoli dochodze do siebie. Co do wysyłki, to może wysyłac w takich kopertach bąbelkowych? No, ale to na pewno drożej wyjdzie.. Pzdr. Asiaczku , w sobotę będę w Rzeszowie na wystawie :cool3: dopakujesz w autko ? ;) Ja wam dam piżama party :mad: :diabloti: Quote
emdziolek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 PIDŻAMA PARTY?:multi: Gdzie? Kiedy? to i ja wpadam:diabloti: a myslałam ze to tylko ja chodze spać o NORMALNYCH godzinach:diabloti: ciotka, mam sprawuche:diabloti: kliknij na gadu bo mi sie zapodzial twój nr Quote
Vectra Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Emilka bredzisz dziecko , mój nr masz pod moim avatarem HA :diabloti: sama se klikaj , bo ja nie mam Twojego gg Quote
emdziolek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Vectra']Emilka bredzisz dziecko , mój nr masz pod moim avatarem HA :diabloti: sama se klikaj , bo ja nie mam Twojego gg pisze do ciebie, a ty zła kobieto mi nie odpisujesz:-( Quote
Vectra Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='emdziolek']pisze do ciebie, a ty zła kobieto mi nie odpisujesz:-( Nic nie dostaje :crazyeye: daj mi swój nr na pw :cool3: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ....................................:hand: Quote
Darianna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja bym poszła na wystawe w sobotę, ale szczeniaka samego na kilka godzin nie zostawię samego a TŻ pracuje ;( może w niedzielę mi się uda :cool3: Quote
evel Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Vectra napisał(a):A ja właśnie wstałam :diabloti: takiej to dobrze :placz: :eviltong: Quote
Vectra Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 evl napisał(a):takiej to dobrze :placz: :eviltong: noooo , oczywiście :diabloti: TZ w domu zarządza , pani mogła się wyspać do bólu :evil_lol: Quote
AlKil Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cofnęłam się w poszukiwaniu przyczyny szycia tych Dodowych ubranek, ale pochłonął mnie cytowany wątek....:roll::shake: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Vectra']A ja właśnie wstałam :diabloti: ja po drzemce pospacernej też :p Quote
infers Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Vectra napisał(a):A ja właśnie wstałam :diabloti: Dobry wieczór:diabloti: Quote
Vectra Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 a ja zjadłam obiadek , teraz mogę iść spać dalej :diabloti: ale mnie lenistwo opętało :mdleje: cały czas mi się spać chce Quote
Recommended Posts