furciaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 vectra wstawaj!! poszlas spac tak wczesnie i jeszcze w wyrku gnijesz:diabloti: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesz?:diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Patka']matko ten talerz to durszlak :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Patka ...no weź że sie rozdwoj ....;) Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='furciaczek']ufff czyli nie jestem jeszcze taka sklerotyczka jak myslalam:p widać nie :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu:moje wnuczęta......witanko:multi: witanko mamuśka :multi: :cool3: [quote name='furciaczek']vectra wstawaj!! poszlas spac tak wczesnie i jeszcze w wyrku gnijesz:diabloti: poszłam spać o 4:30 :roll: a fakt kilkanaście minut temu wstałam :oops: [quote name='dealer']hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesz?:diabloti: oczywiście :diabloti: nieustająco i wciąż :diabloti: [quote name='Patka']matko ten talerz to durszlak :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Patka ...no weź że sie rozdwoj ....;) teraz to niech już się nie rozdwaja , ma czekać :mad: :loveu: Quote
Patka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 mam prikaz dopiero w poniedziałek mogę urodzić :p Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Patka']mam prikaz dopiero w poniedziałek mogę urodzić :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra ...wytrzymaj do ....wtorku ;) Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :razz:czy wy już tak zawzięcie trenujecie przed Toruniem ...bom sie dopiero kapnęla że to JUŻ:crazyeye: komplecik EXTRA Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 TAK trenujemy i to bardzo intensywnie i publicznością , biedni wszyscy których spotykamy :diabloti: Nawet udało nam się nad ogonkiem zapanować , co by był do dołu. Co chwila go stawiam , co chwila musi defiladować , no ale zobaczymy w niedziele co nam z tej nauki wyszło , w domu stoi , na ulicy stoi , w sklepach stoi , przy obcych psach stoi ......... ale tam będą nowe ciotki i wujkowie ... Teraz się wzieliśmy do pracy nie tak na surowo jak w Radomiu :diabloti: No i zęby nasza bolączka , mi daje obejrzeć ,ale obcemu ni diabła :( Głównie to jedziemy wygłaskać Rudolfine nasza piękną dziewczyne i jej pańcie orke :diabloti: ;) i Zośka będzie :D same laski Franiowe ;) Komplecik fakt ładny ,powiem nieskromnie i solidny bardzo. Jutro obfoce w nim Lale , ona wygląda w nim bombowo ;) Dostojnie :) Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Vectra']TAK trenujemy i to bardzo intensywnie i publicznością , biedni wszyscy których spotykamy :diabloti: Nawet udało nam się nad ogonkiem zapanować , co by był do dołu. Co chwila go stawiam , co chwila musi defiladować , no ale zobaczymy w niedziele co nam z tej nauki wyszło , w domu stoi , na ulicy stoi , w sklepach stoi , przy obcych psach stoi ......... ale tam będą nowe ciotki i wujkowie ... Teraz się wzieliśmy do pracy nie tak na surowo jak w Radomiu :diabloti: No i zęby nasza bolączka , mi daje obejrzeć ,ale obcemu ni diabła :( Głównie to jedziemy wygłaskać Rudolfine nasza piękną dziewczyne i jej pańcie orke :diabloti: ;) i Zośka będzie :D same laski Franiowe ;) Komplecik fakt ładny ,powiem nieskromnie i solidny bardzo. Jutro obfoce w nim Lale , ona wygląda w nim bombowo ;) Dostojnie :);)zaczynam za Was wsiech zaciskać kciukasy ...a mam za kogo , bo i Franczesław i Zośka i Rudolfina........ Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Vectra'] Złoty komplecik to wystawowy gadzecik :loveu: jak przypomina mi się cena to się mi czka :oops: :evil_lol: Hej widziałam komplecik tez kiedyś taki Lusce kupiłam, ale jakoś niefajnie w nim wyglądała....więc puściłam na allegro witaj:multi::multi: Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Frania będziesz wystawiać? Powodzenia w takim razie:multi: No ciekawe jaki opis tym razem będzie :biggrina: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 mamuśka dzięki :buzi: potrójne kciukasy mile widziane :) Bea , buu szkoda że tak późno mi mówisz o tym komplecie :( byśmy pohandlowały ;) Groszek , też jestem ciekawa opisu :diabloti: był wesoły , dziecinny ogonek , teraz będzie DURNA GĘBA :diabloti: Jeszcze jesteśmy zgłoszeni na za tydzień do Białegostoku ,ale nie wiem czy dojedziemy , bo to sobota i praca :( troche wiejskiej natury Quote
furciaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 dziendobry podgladywaczko:diabloti: tak sobie siedze , czytam i dochodze to wniosku ze tez bede trzymac kciuki :) a wiejska natura:loveu: ja niestety skazana jestem na szare brudne miasto:-( ale juz niedlugo:diabloti: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Furciaczek , nocny grasowiczu dogomaniacki , WITAJ :diabloti: jeszcze fotki Franek faza ziewania Franek faza przysypiania Franek faza SPANIA , tak tak Franek czasem sypia :diabloti: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ;)wiejska natura prawie jak moja bezludziowa... O .... do Bialegostoku to wiem ,że Asiaczek z baskami jedzie.... Czekam tej niedzielki ....;)..będzie dobrze Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 ale nie za długo sypia bo .... Kano za nim się stęsknił Franuś śpisz ? No przecież go nie budze , on nie śpi :D Dobra polulam z nim Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a wlazłam tu jeszcze raz i dobrze zrobiła bo na foty natrafiłam tralala;) Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wiejska natura prawie jak moja bezludziowa... O .... do Bialegostoku to wiem ,że Asiaczek z baskami jedzie.... Czekam tej niedzielki ....;)..będzie dobrze wiejskie natury wszędzie takie same :diabloti: nawet tam na zachodzie :cool3: ;) [quote name='BeaC']a wlazłam tu jeszcze raz i dobrze zrobiła bo na foty natrafiłam tralala;) szczęściara :diabloti: [quote name='Patka']wiejski ale za to jaki :cool3: skosić by mogli :roll: bo Franka zza tych krzaków ni jak obfocić :shake: :evil_lol: kurdupel mały , zaszczaniec pospolity , obszczekany zasmarkaniec :angryy: :diabloti: Stoi właśnie i patrzy tymi swoimi PRLowskimi misiowymi oczkami z podziurkowanym frisbee w ryjku i chce czegoś :placz: :placz: a jest tak duszno że każdy ruch ręką to okropny wysiłek :shake: No i wykrakały :diabloti: mam nowy telefon :diabloti: dostałam dziś :eviltong: :eviltong: :eviltong: od mamusi :multi: ale nie mojej :evil_lol: ale i tak nici z oszczędzania , bo pralka mi się zepsuła :-( jak nie urok to sraczka .......... Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :grin: No bez pralki to już gorzej niż bez telefonu.Chyba że zaczniesz kupować ubrania jednorazowe,o albo będziesz chodzić prać nad rzekę:cool3: będziesz mieć bliski kontakt z naturą:loveu: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 groszek83 napisał(a)::grin: No bez pralki to już gorzej niż bez telefonu.Chyba że zaczniesz kupować ubrania jednorazowe,o albo będziesz chodzić prać nad rzekę:cool3: będziesz mieć bliski kontakt z naturą:loveu: nie ma rzeki :-( a pranie w połowie programu stanęło :loveu:z Frankowymi kołderkami :evil_lol: super :loveu: i nie mogę tego nawet wyjąć bo woda się leje .... cudowny tydzien to był :multi: od poniedziałku fantastycznie się zaczęło :cool1: ale co tam , zła passa polezie precz :mad: Zmywarke włącze w poniedziałek :evil_lol: bo aż się boje ... dodam że od wczoraj nie mamy też wody ciepłej , bo się jakiś magnesik w piecu zepsuł :cool3: i nie można go kupić , bo nie ma , na zamówienie za dwa tygodnie :multi: :multi: :multi::diabloti: Straciliśmy dwie opony , bo robią wjazdy i mam metrową dziurę przed domem ... i krawężniki wyższe niż opony i do do tego ostre .... Nie mam nadal telefonu bo czekam na duplikat karty , nie mam pralki , wody ciepłej ,a zimna to jest taka że można podawać zamiast lodu do napoi ,ale jaki człowiek zachatrowany .... jeszcze net mi muli Jedno wiem na pewno , mam dowody na to MIESZKAM W BUSZU :multi: Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A to jak włączysz w poniedziałek to sie nie zepsuje?:hmmmm: Ja też mam drogę popsutą ale to już od jakichś 4 lat- Ty też przywykniesz:evil_lol: A co do rzeki to możesz przeciesz rezerwować jeden dzień w tygodniu na wyprawę do najbliższej rzeki a co wydawało Ci się że to tak hop siup i po sprawie:diabloti: Quote
Recommended Posts