Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesz?:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']ufff czyli nie jestem jeszcze taka sklerotyczka jak myslalam:p
widać nie :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu:moje wnuczęta......witanko:multi:
witanko mamuśka :multi: :cool3:

[quote name='furciaczek']vectra wstawaj!! poszlas spac tak wczesnie i jeszcze w wyrku gnijesz:diabloti:
poszłam spać o 4:30 :roll: a fakt kilkanaście minut temu wstałam :oops:

[quote name='dealer']hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesz?:diabloti:
oczywiście :diabloti: nieustająco i wciąż :diabloti:

[quote name='Patka']matko ten talerz to durszlak :evil_lol:
:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Patka ...no weź że sie rozdwoj ....;)
teraz to niech już się nie rozdwaja , ma czekać :mad: :loveu:

Posted

TAK trenujemy i to bardzo intensywnie i publicznością , biedni wszyscy których spotykamy :diabloti:
Nawet udało nam się nad ogonkiem zapanować , co by był do dołu.
Co chwila go stawiam , co chwila musi defiladować , no ale zobaczymy w niedziele co nam z tej nauki wyszło , w domu stoi , na ulicy stoi , w sklepach stoi , przy obcych psach stoi ......... ale tam będą nowe ciotki i wujkowie ...
Teraz się wzieliśmy do pracy nie tak na surowo jak w Radomiu :diabloti:
No i zęby nasza bolączka , mi daje obejrzeć ,ale obcemu ni diabła :(
Głównie to jedziemy wygłaskać Rudolfine nasza piękną dziewczyne i jej pańcie orke :diabloti: ;) i Zośka będzie :D same laski Franiowe ;)

Komplecik fakt ładny ,powiem nieskromnie i solidny bardzo. Jutro obfoce w nim Lale , ona wygląda w nim bombowo ;) Dostojnie :)

Posted

[quote name='Vectra']TAK trenujemy i to bardzo intensywnie i publicznością , biedni wszyscy których spotykamy :diabloti:
Nawet udało nam się nad ogonkiem zapanować , co by był do dołu.
Co chwila go stawiam , co chwila musi defiladować , no ale zobaczymy w niedziele co nam z tej nauki wyszło , w domu stoi , na ulicy stoi , w sklepach stoi , przy obcych psach stoi ......... ale tam będą nowe ciotki i wujkowie ...
Teraz się wzieliśmy do pracy nie tak na surowo jak w Radomiu :diabloti:
No i zęby nasza bolączka , mi daje obejrzeć ,ale obcemu ni diabła :(
Głównie to jedziemy wygłaskać Rudolfine nasza piękną dziewczyne i jej pańcie orke :diabloti: ;) i Zośka będzie :D same laski Franiowe ;)

Komplecik fakt ładny ,powiem nieskromnie i solidny bardzo. Jutro obfoce w nim Lale , ona wygląda w nim bombowo ;) Dostojnie :);)zaczynam za Was wsiech zaciskać kciukasy ...a mam za kogo , bo i Franczesław i Zośka i Rudolfina........

Posted

[quote name='Vectra']
Złoty komplecik to wystawowy gadzecik :loveu: jak przypomina mi się cena to się mi czka :oops: :evil_lol:

Hej
widziałam komplecik
tez kiedyś taki Lusce kupiłam, ale jakoś niefajnie w nim wyglądała....więc puściłam na allegro

witaj:multi::multi:

Posted

mamuśka dzięki :buzi: potrójne kciukasy mile widziane :)

Bea , buu szkoda że tak późno mi mówisz o tym komplecie :( byśmy pohandlowały ;)

Groszek , też jestem ciekawa opisu :diabloti: był wesoły , dziecinny ogonek , teraz będzie DURNA GĘBA :diabloti:

Jeszcze jesteśmy zgłoszeni na za tydzień do Białegostoku ,ale nie wiem czy dojedziemy , bo to sobota i praca :(

troche wiejskiej natury

Posted

dziendobry podgladywaczko:diabloti: tak sobie siedze , czytam i dochodze to wniosku ze tez bede trzymac kciuki :)

a wiejska natura:loveu: ja niestety skazana jestem na szare brudne miasto:-(
ale juz niedlugo:diabloti:

Posted

Furciaczek , nocny grasowiczu dogomaniacki , WITAJ :diabloti:

jeszcze fotki

Franek faza ziewania

Franek faza przysypiania

Franek faza SPANIA , tak tak Franek czasem sypia :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)wiejska natura prawie jak moja bezludziowa...

O .... do Bialegostoku to wiem ,że Asiaczek z baskami jedzie....

Czekam tej niedzielki ....;)..będzie dobrze

wiejskie natury wszędzie takie same :diabloti: nawet tam na zachodzie :cool3: ;)

[quote name='BeaC']a wlazłam tu jeszcze raz
i dobrze zrobiła bo na foty natrafiłam

tralala;)

szczęściara :diabloti:

[quote name='Patka']wiejski ale za to jaki :cool3:
skosić by mogli :roll: bo Franka zza tych krzaków ni jak obfocić :shake: :evil_lol: kurdupel mały , zaszczaniec pospolity , obszczekany zasmarkaniec :angryy: :diabloti: Stoi właśnie i patrzy tymi swoimi PRLowskimi misiowymi oczkami z podziurkowanym frisbee w ryjku i chce czegoś :placz: :placz: a jest tak duszno że każdy ruch ręką to okropny wysiłek :shake:

No i wykrakały :diabloti: mam nowy telefon :diabloti: dostałam dziś :eviltong: :eviltong: :eviltong: od mamusi :multi: ale nie mojej :evil_lol: ale i tak nici z oszczędzania , bo pralka mi się zepsuła :-( jak nie urok to sraczka ..........

Posted

:grin: No bez pralki to już gorzej niż bez telefonu.Chyba że zaczniesz kupować ubrania jednorazowe,o albo będziesz chodzić prać nad rzekę:cool3: będziesz mieć bliski kontakt z naturą:loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
:grin: No bez pralki to już gorzej niż bez telefonu.Chyba że zaczniesz kupować ubrania jednorazowe,o albo będziesz chodzić prać nad rzekę:cool3: będziesz mieć bliski kontakt z naturą:loveu:

nie ma rzeki :-( a pranie w połowie programu stanęło :loveu:z Frankowymi kołderkami :evil_lol: super :loveu: i nie mogę tego nawet wyjąć bo woda się leje ....
cudowny tydzien to był :multi: od poniedziałku fantastycznie się zaczęło :cool1: ale co tam , zła passa polezie precz :mad: Zmywarke włącze w poniedziałek :evil_lol: bo aż się boje ... dodam że od wczoraj nie mamy też wody ciepłej , bo się jakiś magnesik w piecu zepsuł :cool3: i nie można go kupić , bo nie ma , na zamówienie za dwa tygodnie :multi: :multi: :multi::diabloti:
Straciliśmy dwie opony , bo robią wjazdy i mam metrową dziurę przed domem ... i krawężniki wyższe niż opony i do do tego ostre ....
Nie mam nadal telefonu bo czekam na duplikat karty , nie mam pralki , wody ciepłej ,a zimna to jest taka że można podawać zamiast lodu do napoi ,ale jaki człowiek zachatrowany .... jeszcze net mi muli

Jedno wiem na pewno , mam dowody na to MIESZKAM W BUSZU :multi:

Posted

A to jak włączysz w poniedziałek to sie nie zepsuje?:hmmmm:
Ja też mam drogę popsutą ale to już od jakichś 4 lat- Ty też przywykniesz:evil_lol:
A co do rzeki to możesz przeciesz rezerwować jeden dzień w tygodniu na wyprawę do najbliższej rzeki a co wydawało Ci się że to tak hop siup i po sprawie:diabloti: