Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='papillonek']Bylam na tej stronie wiele razy,ale do głowy mi to nie przyszło i jeszcze pytanko,czy karma dla dorosłych bardzo intensywnie pachnie??[/QUOTE]

Ma zapach ryby ale nie aż tak straszny przynajmniej dla mnie. :)
Pzdr

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

kupiłam dzisiaj let's bite! te z rybą i też nie miały tak strasznie śmierdziec he he ,a wielkośc kulek??

Posted

[quote name='papillonek']kupiłam dzisiaj let's bite! te z rybą i też nie miały tak strasznie śmierdziec he he ,a wielkośc kulek??[/QUOTE]

No wiesz wszystko zależy od czułości nosa ;)
Są dwie wielkości kulek dla małych ras i dla dużych - także zamawiając trzeba zwrócić na to uwagę.
Pzdr

Posted

[quote name='papillonek']Ja psa nie wystawiam i musiałabym jechac ok.100 km na najblizszą :(Chyba wezmę z zoologa[/QUOTE]
Zadzwoń albo napisz do przedstawiciela i poproś o próbki. Na pewno nie odmówią:)
[url]www.fish4dogs.pl[/url]

Pzdr.

Posted

Mam pytanie..czy przy karmie FISH4DOGS (dla szczeniąt) można podawać suplement diety taki jak Efa Olie lub Gammolen ? Efa Olie podaje psom od 2 lat codziennie bez przerw i jestem bardzo zadowolona tylko,że dotychczas były to karmy mięsne.Teraz nie wiem czy przy takiej karmie jak fish for dogs dodatkowo dodwać suplement nienasyconych kwasów tłuszczowych ? widomo,że ryba to źródło omega 3/6 . Nie chciałabym przedawkować i nie potrzebnie podawać. Czekam na odpowiedz;)

Guest papillonek
Posted

już wszystko wiem:)Za próbkę płacic nie trzeba ,ma 30 g,a za przesyłkę 9,50zł.

• 1 month later...
Posted

To jedyna karma którą gardzi moja goldenka.Wcześniej jadła, a właściwie pochłaniała acane, royala i orijena. Natomiast ta jej jakoś nie podchodzi. Zje ale niechętnie, robi kilka podejść do miski. A jak jej dosmacze jogurtem to zliże jogurt a granule zostaja:roll:

Guest papillonek
Posted

zamówiłam malą paczkę dla małych psów i jakoś poszła ,więc chyba nie taka najgorsza,jednak nie ma to jak royal :)

• 2 weeks later...
Posted

...się ucieszyłam ze zamówie psu próbki pycha i świetnej jakości karmy... Próbki owszem, przyszły, ale pies tylko je powąchał i popatrzył na mnie przepraszająco... :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

yamayka jeśli nie jest tobie potrzebna to możesz mi ją oddac:)

• 6 months later...
Posted

Tomoże na spółkę z kimś kupic worek 12 kg i potem rozdzielic karmę (plus/minus), zważyć w sklepie i sie rozliczyć?

Pzdr.[URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL]

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Obama']Szkoda,że worki są tylko 1,5kg albo 12 kg...1,5 dla nas za mało,a 12lg nie mam gdzie trzymać .[/QUOTE]

my długo męczymy worek 12kg, bo nie mam z kim kupic na spółke :(

Posted

[quote name='motylek1007']okolice Poznania (40km). Dostalam zniżkę na fisha na zakup 4x po 1,5kg (smaki dowolne) ale nadal bardziej sie opłaca brać to duze opakowanie, tym bardziej ze ta karma służy psu[/QUOTE]

oj to daleko od nas:roll:

• 1 month later...