Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Było cudownie. Od pierwszej chwili pokochałam mazury i wiem że już co roku będę tam jeździć. Zawsze kochałam naturę a teraz kocham jeszcze bardziej. Magiczne miejsce. Każdemu kto będzie szukał miejscówki na Mazurach będę polecać "nasz" domek. Teren ogromny , szczelnie ogrodzony więc nie ma możliwości by pies uciekł (chyba że przeplynie jezioro:p) . Właściciele cudowni ... Bajka!

Bravecto u psow spisalo się na medal - 0 kleszczy. Koleżanka jednego miała na plecach...

Co mnie bardzo zdziwiło ! Nie było w ogole komarów. Latały przy jeziorze jakieś badziewne owady ale komarów ani jednego :)

Od jutra wracamy do rzeczywistości ... ;) 

• Upvote 1
Posted
26 minut temu, Aleksa. napisał:

Super, będę  pamiętała  o ewentualnych namiarach na taki domek pro-zwierzecy :)

Polecam z czystym sumieniem :) jedyny minus to opłata za cały pobyt za jednego psa to 100zł . Jak szukałam domku to były takie które psy przyjmowały za darmo ale jednak miejsce nie bardzo pasowało bo np było na jednej posesji kilka domków (a co to za przyjemność ciągle psa trzymać na lince albo pilnować żeby pies do kogoś obcego nie pobiegł.. ) albo do jeziora trzeba było kawałek przejść. A tutaj w piżamie można sobie wyjść na piękny ogród i pójść nad jeziorko :) 3 km jedzie się lasem więc od całego zgiełku aut daleko :)  mam na kompie zdjęcia całego terenu jak będę miała chwilkę to dodam :)

Posted
2 godziny temu, *Magda* napisał:

Labrador pilnuje podwórka hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Się nie śmiej ! :p najlepszy obrońca :p  Jak ta tabliczka się zniszczy to następne będzie z Leonem xd