Ania :) Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Ja też :) także widzimy się za tydzień :) Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Ja też :) także widzimy się za tydzień :) Dokładnie :D Quote
Aleksa. Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 10 godzin temu, Ania :) napisał: E tam daleko :p przyjezdzaj :D Daleko, a samej autem się nie chce. Zresztą nie wiem, jak z pracą :) A w Nowym Dworze Mazowieckim nic nie ma ? :) tam mam bliżej xd Quote
angineuuka Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 ndm dopiero w grudniu xd Ej w macie w miescie krajowke czy klubowke basetow:D Quote
Ania :) Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 W nowym dworze była też w kwietniu wystawa i tam byłam :p w grudniu raczej nie pojadę bo nie lubię halowek i tylko jadę jak muszę :p Ola zawsze można pociągiem jechać :p W Ostrowie we wrześniu jest krajowa bassetow :) Quote
Aleksa. Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Ja i sama pociągiem :D ja mam kiepską orientacje w terenie :D nawigacja to moja przyjaciółka :D Quote
*Magda* Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 9 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja i sama pociągiem :D ja mam kiepską orientacje w terenie :D nawigacja to moja przyjaciółka :D Możesz sobie rękę z Bogdanem podać :D Quote
łamAga Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 22 godzin temu, Aleksa. napisał: Też chcę. Tylko daleko :P Ola dasz rade :P Quote
Aleksa. Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Możesz sobie rękę z Bogdanem podać :D No widzisz :P Quote
Ania :) Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 11 godzin temu, *Magda* napisał: Możesz sobie rękę z Bogdanem podać :D Podadza sobie za kilka tygodni :D Quote
Aleksa. Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Godzinę temu, Ania :) napisał: Podadza sobie za kilka tygodni :D 23 dnia rano będę :D czy tam przed południem :D Quote
Aleksa. Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 O 6.06.2016 o 11:38, *Magda* napisał: A Bogdana zobaczysz dopiero o 15:30 :P Dobra dobra :P Quote
Ania :) Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Godzinę temu, majoka napisał: a kiedy wreszcie do nas przyjedziesz..... Ale ze ja ? :p tego to nie wiem ... :( tylko nie wiem czy by Brando dogadał się z Shadowem :p Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 10 godzin temu, Ania :) napisał: tylko nie wiem czy by Brando dogadał się z Shadowem :p Kolce na szyje, kaganiec i dajecie :P Quote
Ania :) Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 10 godzin temu, *Magda* napisał: Kolce na szyje, kaganiec i dajecie :P Haha nie no bez przesady :p on czasem sobie burknie na psa jak chce się przywitać / jak się wita i niestety psy różnie na to reagują ... Ale ostatnio coraz mniej tak się wita więc małe postępy są ;) Quote
Ania :) Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Dzisiaj Brando dostał pierwszy raz bravecto mam nadzieję ze będzie działać :) i nie będzie żadnych skutków ubocznych :) Leon dostanie w poniedziałek ;) Quote
*Magda* Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nie boisz się? To jest stosunkowo nowy środek na rynku, w porównaniu z kroplami/obrożami. Nie są jeszcze do końca znane skutki uboczne. Ja bym się bała podawać długotrwale psu tabletki "z trucizną", w obawie przed uszkodzeniem wątroby czy innych narządów wewnętrznych :/ Quote
Ania :) Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Nigdzie nie ma potwierdzonych badan w 100% ze psy które chorowały po podaniu bravecto to było przez tabletkę. po prostu zbieg okolicznosci. Bardzo dużo ludzi chwali ciasteczko a wlasnie Ci co są na "nie" nie podawali jej tylko naczytali się różnych historii nie potwierdzonych. Moj wet jest tego samego zdania a jemu ufam. Kiedyś sama miałam obawy ,ale stwierdziłam że przed wyjazdem na mazury musze je porzadnie zabezpieczyc. Kropelki nic by nie daly bo one tam beda calymi dniami w wodzie. Nad obroża zastanawiałam się ale u nas by nie zdała rezultatu z tego powodu ze Brando by co trochę musiał mieć ja sciagana ze względu na wystawy , a Leon...jego ciągle po szyi gryzie w zabawie młody więc balabym się ze przegryzie albo jeszcze się zatruje czy coś... myślałam o tym żeby im dokupić jeszcze obroże ale zrezygnowałam właśnie z tych powodow. Quote
angineuuka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Jeden raz jak uzyje to sie nic nie stanie. Quote
Ania :) Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Dzisiaj na spacerze pomyślałam że pójdziemy w całkiem innym kierunku jak zawsze. I tak idziemy i idziemy , przeszliśmy jakieś 2-3km , Kamil juz narzekal żeby wracać ... No ale jeszcze trochę jeszcze chwilkę i co ? trafiliśmy na super łąki :D płynie też jakaś struga i z tego co patrzyłam to czysta woda :) więc po ponad pół roku znalazłam niedaleko domu łąki :D dzisiaj psow tam nie spuszczalismy , mam nadzieję ze nikt nas z tamtad nie wygoni następnym razem :) a co lepsze to jest miejscowość za Ostrowem :p Quote
Aleksa. Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Lara już z trzy razy miała braveto. Dora dwa. Lepiej chyba miec ciut powiekszone wyniki watroby i najwyzej dac coś osłaniającego niż choroba odkleszczowa. :/ Quote
Recommended Posts