Ania :) Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Dobra wstawimy kilka zdjęć :P Te dwa jeszcze ciepłe z dzisiejszego spaceru :D Quote
Ania :) Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 dzieki :) oj tak, Leon jest jedyny w swoim rodzaju. Nie ma osoby, która by go nie lubiła :p mój Kamil dzięki niemu przestał bać sie psów i co lepsze bardzo je pokochał i zaczął sie nimi interesować :) tak samo mój dziadek zawsze psów nie lubił a Leona uwielbia :) Quote
Ania :) Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Leon nie może :p Magda, w grudniu będę miała 23 lata :p ale wiem, że dużo mlodziej wyglądam :p Quote
*Magda* Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Leon nie może :P Magda, w grudniu będę miała 23 lata :P ale wiem, że dużo mlodziej wyglądam :P A kto mu zabroni :P Ło matulu, same dzieci na tym dogo :P Quote
Ania :) Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 A kto mu zabroni :P Ło matulu, same dzieci na tym dogo :P ZK mu zabroni haha :D Kamil go chciał kiedyś wziąć ot tak do towarzystwa, ale ja zabroniłam, bo dla niego to byłaby tylko męczarnia, lepiej żeby pospał sobie sam w domu :) Dzieci są fajne :P Quote
marta1624 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Hahaha jakie dzieci :p Toż my staruszki :lol: Quote
Ania :) Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Ale Qwendi to Kamil chyba trochę się "bał" ? :P No troszkę czuł respect :P Ale uwierz, że to dla niego i tak jest ogromny postęp, ze w namiocie z tyloma psami był :D Kiedyś bał się w jednym pokoju być z psem :P Hahaha jakie dzieci :P Toż my staruszki :lol: No właśnie xD No to ciekawe co My z Magda mamy powiedzieć :P Wy to już starowinki :P :P Quote
łamAga Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Biedny Kamil :D kup mu doga niemieckiego :D Póki jeszcze nie chodzimy z balkonikiem to jest niezle :D Quote
Ania :) Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Nie lubie DN :p tzn fajne są u kogoś , ale sama bym nigdy nie chciała takiego psa :) A my jutro znowu grillujemy. :D tym razem z Kamila rodzicami i moja mamą xdd Quote
marta1624 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 No to ciekawe co My z Magda mamy powiedzieć :P Dinozaury :p Nie lubie DN :p tzn fajne są u kogoś , ale sama bym nigdy nie chciała takiego psa :) A my jutro znowu grillujemy. :D tym razem z Kamila rodzicami i moja mamą xdd Za dobrze wam z grillami :D Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 :D ojjj i to bardzo .... nasze psy leżą w domu na kafelkach , na dwór nie idzie ich wypędzić .... Quote
Ania :) Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Moje to samo. Na wieczór ożywają dopiero :) Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 dwójki ? :P aaaaaaa juz wiem o co kaman :P nie mogłam znaleźć takiej dużej szczoteczki do zębów :P Quote
Recommended Posts