*Magda* Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Szkoda, że wystawa nie jest za 2 tygodnie :( Wtedy bym poznała Ciebie i Brando :D Quote
Ania :) Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 A no trzeba było wcześniej zaplanować urlop :p wtedy i Aga by była :D Quote
*Magda* Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Ale to nie chodzi o planowany urlop :P Komunia jest dopiero za 2 tyg, a Bogdan nie ma tyle wolnego, żeby jechać teraz na 3 tygodnie :/ Bo tylko wtedy udałoby się zaliczyć i wystawę i komunię :P Poza tym, to w tym roku wystawa w Opolu jest wcześniej niż zwykle :mad: Quote
Ania :) Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 Wystawę w Jeleniej zrobili później niż zawsze i przez to też się z majoka nie zobaczę :p oni to wszystko na złość robią :p Quote
*Magda* Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 No właśnie, akurat w tym roku jakieś zmiany sobie wprowadzili :/ Quote
mar....ka Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 O 20.04.2016o21:04, Ania :) napisał: Wystawę w Jeleniej zrobili później niż zawsze i przez to też się z majoka nie zobaczę :p oni to wszystko na złość robią :p dobrze wiem, że unikasz mnie i Magdy i Łamagi jak ognia, sama mówisz, że do sanatorium byś się bała z nami pojechać heheheh 1 Quote
Ania :) Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 43 minut temu, majoka napisał: dobrze wiem, że unikasz mnie i Magdy i Łamagi jak ognia, sama mówisz, że do sanatorium byś się bała z nami pojechać heheheh Bo bym się bała haha :p a z Aga się widzialysmy w czerwcu na wystawie xdd Quote
mar....ka Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 21 minut temu, Ania :) napisał: Bo bym się bała haha :p a z Aga się widzialysmy w czerwcu na wystawie xdd i od tej pory masz koszmary heheh, pamiętam jak Kamil miał wyjechać :P 1 Quote
Ania :) Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 26 minut temu, majoka napisał: i od tej pory masz koszmary heheh, pamiętam jak Kamil miał wyjechać :P Haha xd ale już jest ok i się nie boję :p Quote
łamAga Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ja jestem niegroźna :D :P Gratuluję tak w ogóle !!!! ;) gdzie fotałki ? :) Quote
Ania :) Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Dzięki :) Zestresowana byłam na początku jak nie wiem ale sędzia była nawet spoko więc po pierwszych paru minutach wyluzowalam się ;) jestem dumna z młodego bo był fajnie skupiony na mnie , inne psy go nie interesowały :) zeszlismy bez lokaty w stawce 8 psów ale z oceną doskonałą :) było bardzo fajnie i pogoda też super :D Zdjęć nie mam bo nie wzięliśmy aparatu :p Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 14 godzin temu, Ania :) napisał: Dzięki :) Zestresowana byłam na początku jak nie wiem ale sędzia była nawet spoko więc po pierwszych paru minutach wyluzowalam się ;) jestem dumna z młodego bo był fajnie skupiony na mnie , inne psy go nie interesowały :) zeszlismy bez lokaty w stawce 8 psów ale z oceną doskonałą :) było bardzo fajnie i pogoda też super :D Zdjęć nie mam bo nie wzięliśmy aparatu :p Na fotce na fb widziałam jak Brando świetnie stoi <3 No wiecie co ? żeby mi sie to wiecej nie powtórzyło ! aparat to rzecz obowiązkowa na wystawie :P Quote
Ania :) Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Tak tyle że to zdjęcie jest z tamtego tygodnia a na wystawie tak idealnie nie stał :p choć i tak na tym zdjęciu przednie łapy ma za bardzo do przodu xdd A tam ja nie lubię robić zdjęć na wystawach :p bo wtedy skupiam się na robieniu zdjęć a nie na tym co dzieje się na ringu i nic nie wiem xd Quote
Ania :) Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 że niby miałem nie wchodzić do kałuży smierdzącej szambem ... ? Quote
*Magda* Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Ania, ale zaszalałaś ze zdjęciami :D To, wymiata :) 1 Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Boskie zdjęcia <3 byliście w lesie na piaskach ? Quote
Ania :) Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Aga narzekala ze zdjęć z wystawy nie ma to z dzisiejszego spaceru jest dużo :p To jest ten las za Lamkami ;) tam gdzie prawie zawsze jeździmy. Quote
łamAga Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Super :D A tereny podobne do tych na piaskach ;) jeszcze w tamtym lesie nas nie było ;) Quote
Ania :) Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 A mnie nie było w lesie na piaskach :p Jezdzcie tam kiedyś , na prawdę fajnie tam jest ;) ja muszę się w końcu kiedyś wybrać tam do Was na pola :p Quote
Recommended Posts