Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to nie chodzi o planowany urlop :P Komunia jest dopiero za 2 tyg, a Bogdan nie ma tyle wolnego, żeby jechać teraz na 3 tygodnie :/ Bo tylko wtedy udałoby się zaliczyć i wystawę i komunię :P Poza tym, to w tym roku wystawa w Opolu jest wcześniej niż zwykle :mad:

Posted
O 20.04.2016o21:04, Ania :) napisał:

Wystawę w Jeleniej zrobili później niż zawsze i przez to też się z majoka nie zobaczę :p oni to wszystko na złość robią :p

dobrze wiem, że unikasz mnie i Magdy i Łamagi jak ognia, sama mówisz, że do sanatorium byś się bała z nami pojechać heheheh

• Upvote 1
Posted
43 minut temu, majoka napisał:

dobrze wiem, że unikasz mnie i Magdy i Łamagi jak ognia, sama mówisz, że do sanatorium byś się bała z nami pojechać heheheh

Bo bym się bała haha :p a z Aga się widzialysmy w czerwcu na wystawie xdd 

Posted
21 minut temu, Ania :) napisał:

Bo bym się bała haha :p a z Aga się widzialysmy w czerwcu na wystawie xdd 

i od tej pory masz koszmary heheh, pamiętam jak Kamil miał wyjechać :P

• Upvote 1
Posted

Dzięki :) 

Zestresowana byłam na początku jak nie wiem ale sędzia była nawet spoko więc po pierwszych paru minutach wyluzowalam się  ;)  jestem dumna z młodego bo był fajnie skupiony na mnie , inne psy go nie interesowały :) zeszlismy bez lokaty w stawce 8 psów ale z oceną doskonałą :) było bardzo fajnie i pogoda też super  :D 

Zdjęć nie mam bo nie wzięliśmy aparatu :p 

Posted
14 godzin temu, Ania :) napisał:

Dzięki :) 

Zestresowana byłam na początku jak nie wiem ale sędzia była nawet spoko więc po pierwszych paru minutach wyluzowalam się  ;)  jestem dumna z młodego bo był fajnie skupiony na mnie , inne psy go nie interesowały :) zeszlismy bez lokaty w stawce 8 psów ale z oceną doskonałą :) było bardzo fajnie i pogoda też super  :D 

Zdjęć nie mam bo nie wzięliśmy aparatu :p 

Na fotce na fb widziałam jak Brando świetnie stoi <3

No wiecie co ? żeby mi sie to wiecej nie powtórzyło ! aparat to rzecz obowiązkowa na wystawie :P

Posted

Tak tyle że to zdjęcie jest z tamtego tygodnia a na wystawie tak idealnie nie stał :p choć i tak na tym zdjęciu przednie łapy ma za bardzo do przodu xdd

A tam ja nie lubię robić zdjęć na wystawach :p  bo wtedy skupiam się na robieniu zdjęć a nie na tym co dzieje się na ringu i nic nie wiem xd