Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej dziewczyny ;) 

Dzisiaj była zaje... fajna pogoda :) 10 stopni , piękne słoneczko :) byliśmy na dluugim spacerze. No i wzięłam aparat  , zrobiłam 3 zdjęcia i bateria padła :p 

Posted
19 godzin temu, Ania :) napisał:

Hej dziewczyny ;) 

Dzisiaj była zaje... fajna pogoda :) 10 stopni , piękne słoneczko :) byliśmy na dluugim spacerze. No i wzięłam aparat  , zrobiłam 3 zdjęcia i bateria padła :p 

ja lubię bez karty pamięci zabrać, dawaj choć te 3, obojętnie jakie

Posted

Tak to jest ten kamień. Teraz moga skakać na ścianę i się o nia odbijać xdd kamil jutro tylko musi dokończyć zakładanie listew i będzie już gotowe na cacy ;) 

Posted

My w przedpokoju też go mamy a ze przedpokój łączy się z pokojem to nie chcieliśmy kłaść innego więc jest jak jest ;) nie wygląda to według mnie super ale przynajmniej jest czysto :) 

Posted

Haha na kominek nie mam miejsca :p niestety dół domu jest mały i trochę nieukladny i psy musza się tym podzielić i żyją na jednym pokoju i kuchni xd no Leon nauczył się wchodzić na górę (są trochę strome schody więc Brando boi się wchodzic-na szczęście :p) to ma do dyspozycji już cały dom a góra jest większa i przestrzeń tam jest. 

• Upvote 1
Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

Haha na kominek nie mam miejsca :p niestety dół domu jest mały i trochę nieukladny i psy musza się tym podzielić i żyją na jednym pokoju i kuchni xd no Leon nauczył się wchodzić na górę (są trochę strome schody więc Brando boi się wchodzic-na szczęście :p) to ma do dyspozycji już cały dom a góra jest większa i przestrzeń tam jest. 

Leon jest wielki duchem :)