mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 jutro ma być u nas słoneczko odkurzę lustro :P Quote
*Magda* Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 U nas jest dziś słoneczko, dlatego jutro będzie u Was :P Quote
Ania :) Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: jutro ma być u nas słoneczko odkurzę lustro :P Tak tak :) dawno Twoich zdjęć nie widziałam ;) 39 minut temu, magdabroy napisał: U nas jest dziś słoneczko, dlatego jutro będzie u Was :P właśnie u Nas też swieci :D Quote
mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 a u nas dzisiaj lało i pizgało, wieczorem na szczęście przestało, więc jest szansa na słońce Quote
Ania :) Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 z dzisiejszego spotkania z kolezanką labradorką ;) Quote
*Magda* Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Brakuje jeszcze czarnego labka do kompletu :D Quote
mar....ka Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 A ja uważam, że brakuje dziewczyny dla Leosia Quote
Ania :) Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Leon bardzo był nią zainteresowany :P bardziej niz Brando xd Brando dopiero pod koniec spaceru skumal ze to sunia i chce sobie pobzykac :P Quote
Paulina94 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Super zdjęcia :) A Leon jaką ma fajną obróżkę :P Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 15 godzin temu, Ania :) napisał: Leon bardzo był nią zainteresowany :P bardziej niz Brando xd Brando dopiero pod koniec spaceru skumal ze to sunia i chce sobie pobzykac :P widocznie Leoś lubi duże kobity :P (chyba, że lubi wszystko co się rusza) Quote
marta1624 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ale fajna koleżanka! Ale dla wyrównania brakuje suni buldożka, dla...... Branda :P Quote
Ania :) Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 20 godzin temu, majoka napisał: widocznie Leoś lubi duże kobity :P (chyba, że lubi wszystko co się rusza) trochę ma zapędy reprodukcji dlatego będzie kastrowany :P Ale na szczęście nie ludzi :) 1 godzinę temu, marta1624 napisał: Ale fajna koleżanka! Ale dla wyrównania brakuje suni buldożka, dla...... Branda :P chciałabym poznać innego buldozka oj chciałabym ale nikogo z okolicy nie znam z takim.. :( więc muszą się dzielić jedna labradorka :P 18 minut temu, jolkablaszczyk napisał: fajny team :) dziekujemy;) i psy też się fajnie bawiły :) bałam się trochę ze może być zgrzyt Branda z Leonem o sunie ale na szczęście nic takiego nie miało miejsca :) i na pewno jeszcze nie raz powtorzymy spotkanie. Quote
*Magda* Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 34 minut temu, Ania :) napisał: chciałabym poznać innego buldozka oj chciałabym ale nikogo z okolicy nie znam z takim.. :( więc muszą się dzielić jedna labradorka :P U mnie jest suczka buldożka francuskiego :) Quote
Ania :) Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 2 godziny temu, magdabroy napisał: U mnie jest suczka buldożka francuskiego :) U mojej mamy w sasiedztwie tez jest :) i mopsik i hodowla husky i labek i doberman chyba :) Tylko u mnie jakoś mało... tzn dużo ale to wszystko na podwórku siedzi. Quote
*Magda* Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 A "nasza" buldożka chodzi na długie spacerki, wraz ze swoją "siostrą" buldożkom angielską :) Quote
mar....ka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 fajowe są angielskie, tylko te pudrowanie fałdek- nie dla mnie Quote
*Magda* Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Nie wiem jak z pudrowaniem, bo to nie mój pies :P Quote
Ania :) Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 No widzisz Magda :) W Niemczech to ludzie chyba też inne podejście mają. Z tego co mama mi mówiła to wszyscy którzy tam niedaleko niej mieszkają wychodzą z psami na długie spacery , nie ma walesajacych się psow. Szkoła psy itd :) Quote
Ania :) Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 No widzisz Magda :) W Niemczech to ludzie chyba też inne podejście mają. Z tego co mama mi mówiła to wszyscy którzy tam niedaleko niej mieszkają wychodzą z psami na długie spacery , nie ma walesajacych się psow. Szkoła psy itd :) Quote
Recommended Posts