angineuuka Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Wszystkiego najlepszego, staruszko ;) Quote
Ania :) Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Cześć dziewczyny i bardzo dziękuję :* :* :) Quote
Ania :) Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Wesołych Świąt wszystkim życzę :* I muszę się tu pochwalic ze mam najlepszą mamę na świecie !!!! :D dostałam lustrzankę :D :D :D :D 1 Quote
Ania :) Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Wesołych Świąt wszystkim życzę :* I muszę się tu pochwalic ze mam najlepszą mamę na świecie !!!! :D dostałam lustrzankę :D :D :D :D Quote
Ania :) Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Wesołych Świąt wszystkim życzę :* I muszę się tu pochwalic ze mam najlepszą mamę na świecie !!!! :D dostałam lustrzankę :D :D :D :D Quote
Ania :) Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Canon EOS 100D Kilka moich pierwszych wypocin :P (dobrze, że jutro Agata przyjeżdża to mnie trochę nauczy xd ) Quote
*Magda* Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Aniu, z wrażenia nad prezentem, to szalejesz z postami :D :D :D Quote
Ania :) Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Komorka mi sie zaciela i klikalam klikalam i tyle postow sie dodalo :p My dzisiaj zaliczyliśmy świąteczny spacer (jedno zdjęcie wyżej z tego spaceru) i cały dzień w domu przesiedzielismy. Jutro jedziemy do babci a wieczorem idziemy na kręgle :) Quote
mar....ka Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 hej Aniu, czekamy na foty- niedawno przechodziłam sama radość z lustrzanki, już trochę euforia przeszła - ale to i dobrze, bo dzień w dzień chodziłam z aparatem :) (jeszcze jak mi mąż obiektyw dokupił, to już w ogóle szał był) Quote
Recommended Posts