Ania :) Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 To tak jak u mnie z psami, już są dwa :p a miałam nie robić nic psiego więcej, ale jak zobaczyłam portrety Magdy, to stwierdziłam, że muszę mieć jeden! :D a, że nie chce drugiej ręki tatuowac to musiał powstać w tym a nie innym miejscu xd Wytatuujesz :) stwórz jeden wzór połączenia kotwicy i czegoś psiego bo nie wiem co konkretnie chcesz, dobry tatuażysta na pewno by pomógł :) Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Przed chwilą, Ania :) napisał: To tak jak u mnie z psami, już są dwa :p a miałam nie robić nic psiego więcej, ale jak zobaczyłam portrety Magdy, to stwierdziłam, że muszę mieć jeden! :D a, że nie chce drugiej ręki tatuowac to musiał powstać w tym a nie innym miejscu xd Wytatuujesz :) stwórz jeden wzór połączenia kotwicy i czegoś psiego bo nie wiem co konkretnie chcesz, dobry tatuażysta na pewno by pomógł :) No tak, tylko to u Ciebie ma wygląd :D U mnie byłoby to z dupy ;) Ja mam połączenie ;) Wszystko mam, tylko zeby mial jakis wyglad to raczej wiekszy musi byc :D Quote
Ania :) Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 21 godzin temu, angineuuka napisał: No tak, tylko to u Ciebie ma wygląd :D U mnie byłoby to z dupy ;) Ja mam połączenie ;) Wszystko mam, tylko zeby mial jakis wyglad to raczej wiekszy musi byc :D To nie ma sie co zastanawiac :D Tylko robic :P Quote
mar....ka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 co galeria to temat tatuaży, nawdychałyście się smogu i teraz skutki :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 46 minut temu, mar....ka napisał: co galeria to temat tatuaży, nawdychałyście się smogu i teraz skutki :P no ja się nawdychałam smogu i juz nie chcę tatuażu xD Quote
Ania :) Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 1 godzinę temu, angineuuka napisał: no ja się nawdychałam smogu i juz nie chcę tatuażu xD Kobieta zmienna jest :p Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 2 godziny temu, Ania :) napisał: Kobieta zmienna jest :p Nie, inny problem sié pojawil :P Mam czerwone swedzace plamy na rekach, w miejsach co chcialam tatuaz.. Moze na wiosne zrobie, bo lato to na bank nie :D Quote
Ania :) Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 No latem to też bym nie chciała :P ja jestem z moim tatuażem teraz na etapie swędzenia -.-' i jakie to jest denerwujące, że nie można tego podrapać i drapie się na około :P Quote
*Magda* Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 29 minut temu, angineuuka napisał: Nie, inny problem sié pojawil :P Mam czerwone swedzace plamy na rekach, w miejsach co chcialam tatuaz.. Moze na wiosne zrobie, bo lato to na bank nie :D Wiosna to też nie zbyt dobry pomysł na tatuaż :P Każdy dobry tatuażysta powie Ci, że nie można wystawiać tatuażu przez pierwszych kilka tygodni na słońce. A jak chcesz na ręce, to będziesz musiała śmigać w długich rękawach :P Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Ja się nie drapałam " po tatuażu " :P nie swędziało mnie :P za to po tofifi sie tak zdrapałam że mam same szramy na nodze :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Wiosna to też nie zbyt dobry pomysł na tatuaż :P Każdy dobry tatuażysta powie Ci, że nie można wystawiać tatuażu przez pierwszych kilka tygodni na słońce. A jak chcesz na ręce, to będziesz musiała śmigać w długich rękawach :P przieciez wiem ;) :P I chodzic jako tako mozna, tylko nie nastawiac go dosc dlugo na slonce :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 I nie musze smigac w dlugich rekawach, bo ja i tak malo z domu wychodze na slonce :PPP Quote
Chesti Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Wooooow następny świetny tatoo :) Coś pięknego! Quote
Paulina94 Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 18 godzin temu, Ania :) napisał: ja jestem z moim tatuażem teraz na etapie swędzenia -.-' i jakie to jest denerwujące, że nie można tego podrapać i drapie się na około :P Łączę się w bólu :P Quote
Ania :) Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 16 godzin temu, Chesti napisał: Wooooow następny świetny tatoo :) Coś pięknego! Dziękuję :) 1 godzinę temu, Paulina94 napisał: Łączę się w bólu :P :p do tego schodzący naskórek, jedyna rzecz chyba której nie cierpię w robieniu tattoo. 59 minut temu, mar....ka napisał: hej Aniu :) Hej Mariolka :) Quote
Ania :) Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Cofnij się o stronę czy dwie, coś tam wrzucalam :) Quote
*Magda* Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Aniu, a nie kazali Ci smarować Bepanthenem?? Wtedy nie swędzi i lepiej się goi :) Quote
łamAga Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Aniu, a nie kazali Ci smarować Bepanthenem?? Wtedy nie swędzi i lepiej się goi :) Mi kazali smarować Alantan-em ;) Quote
angineuuka Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Mi kazali smarować Alantan-em ;) moi znajomi tez smaruja anatanem ;) Quote
*Magda* Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Mój błąd, miał być Alanthan plus ;) Tylko mi krem do dziecięcej pupy w głowie siedzi :D Quote
łamAga Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Mój błąd, miał być Alanthan plus ;) Tylko mi krem do dziecięcej pupy w głowie siedzi :D Hahahaha no wiesz Ty co , o pupach dziecięcych myślisz :P Quote
*Magda* Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Hahahaha no wiesz Ty co , o pupach dziecięcych myślisz :P A co, już zapomniałaś jak to jest smarować dziecięcą pupę kilka razy dziennie :P Quote
angineuuka Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Mój błąd, miał być Alanthan plus ;) Tylko mi krem do dziecięcej pupy w głowie siedzi :D Bepanthenem tez smaruja :P Quote
Recommended Posts