Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To tak jak u mnie z psami, już są dwa :p a miałam nie robić nic psiego więcej, ale jak zobaczyłam portrety Magdy, to stwierdziłam, że muszę mieć jeden!  :D a, że nie chce drugiej ręki tatuowac to musiał powstać w tym a nie innym miejscu xd 

Wytatuujesz :) stwórz jeden wzór połączenia kotwicy i czegoś psiego bo nie wiem co konkretnie chcesz, dobry tatuażysta na pewno by pomógł :) 

Posted
Przed chwilą, Ania :) napisał:

To tak jak u mnie z psami, już są dwa :p a miałam nie robić nic psiego więcej, ale jak zobaczyłam portrety Magdy, to stwierdziłam, że muszę mieć jeden!  :D a, że nie chce drugiej ręki tatuowac to musiał powstać w tym a nie innym miejscu xd 

Wytatuujesz :) stwórz jeden wzór połączenia kotwicy i czegoś psiego bo nie wiem co konkretnie chcesz, dobry tatuażysta na pewno by pomógł :) 

No tak, tylko to u Ciebie ma wygląd :D U mnie byłoby to z dupy ;)

Ja mam połączenie ;) Wszystko mam, tylko zeby mial jakis wyglad to raczej wiekszy musi byc :D

Posted
21 godzin temu, angineuuka napisał:

No tak, tylko to u Ciebie ma wygląd :D U mnie byłoby to z dupy ;)

Ja mam połączenie ;) Wszystko mam, tylko zeby mial jakis wyglad to raczej wiekszy musi byc :D

To nie ma sie co zastanawiac :D Tylko robic :P

Posted
2 godziny temu, Ania :) napisał:

Kobieta zmienna jest :p

Nie, inny problem sié pojawil :P Mam czerwone swedzace plamy na rekach, w miejsach co chcialam tatuaz.. Moze na wiosne zrobie, bo lato to na bank nie :D 

Posted

No latem to też bym nie chciała :P  ja jestem z moim tatuażem teraz na etapie swędzenia -.-' i jakie to jest denerwujące, że nie można tego podrapać i drapie się na około :P

Posted
29 minut temu, angineuuka napisał:

Nie, inny problem sié pojawil :P Mam czerwone swedzace plamy na rekach, w miejsach co chcialam tatuaz.. Moze na wiosne zrobie, bo lato to na bank nie :D 

Wiosna to też nie zbyt dobry pomysł na tatuaż :P Każdy dobry tatuażysta powie Ci, że nie można wystawiać tatuażu przez pierwszych kilka tygodni na słońce. A jak chcesz na ręce, to będziesz musiała śmigać w długich rękawach :P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Wiosna to też nie zbyt dobry pomysł na tatuaż :P Każdy dobry tatuażysta powie Ci, że nie można wystawiać tatuażu przez pierwszych kilka tygodni na słońce. A jak chcesz na ręce, to będziesz musiała śmigać w długich rękawach :P

przieciez wiem ;) :P I chodzic jako tako mozna, tylko nie nastawiac go dosc dlugo na slonce :P 

Posted
18 godzin temu, Ania :) napisał:

ja jestem z moim tatuażem teraz na etapie swędzenia -.-' i jakie to jest denerwujące, że nie można tego podrapać i drapie się na około :P

Łączę się w bólu :P

Posted
16 godzin temu, Chesti napisał:

Wooooow następny świetny tatoo :) Coś pięknego!

Dziękuję :) 

1 godzinę temu, Paulina94 napisał:

Łączę się w bólu :P

:p do tego schodzący naskórek, jedyna rzecz chyba której nie cierpię w robieniu tattoo.

59 minut temu, mar....ka napisał:

hej Aniu :)

Hej Mariolka :) 

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Mój błąd, miał być Alanthan plus ;) Tylko mi krem do dziecięcej pupy w głowie siedzi :D

Hahahaha no wiesz Ty co , o pupach dziecięcych myślisz :P 

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Hahahaha no wiesz Ty co , o pupach dziecięcych myślisz :P 

A co, już zapomniałaś jak to jest smarować dziecięcą pupę kilka razy dziennie :P