Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie teraz styczen/luty będzie spokój ;)  ale serio niektórzy ludzie straszny bałagan robią i nie patrzą czy coś spadnie na ziemię, rzucają ciuchami gdzie popadnie. . . 

Posted
2 godziny temu, Paulina94 napisał:

Świetny! :D

Ja swój tatuaż mam dzisiaj o 18.00 :P Cieszę się i... trochę się boję :D

O to zaraz nam się pochwal nim :)  dasz radę, jak ja taki większy wytrzymałam, a w zasadzie w ogóle nie bolało -serio (prawie 3h roboty plus rysunek) ! To Ty tymbardziej wytrzymasz :) 

Posted
1 godzinę temu, angineuuka napisał:

a ja w tym miesiącu chciałabym się iść umówić na tatuaż :D 

To idź w końcu! :D :D

26 minut temu, *Magda* napisał:

Aniu, tatuaż tak piękny, że aż brak mi słów, żeby to wyrazić :)

Dziękuję, Magda (tatuażystka) jest mistrzynią jeśli chodzi o portrety (i nie tylko!) :) 

Brando dzisiaj oszalał na punkcie śniegu i chciałby cały dzień na dworze spędzić :P A sypie cały czas, już raz dzisiaj odśnieżałam i znowu nasypało pełno śniegu :P

Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

Ale Mega ten tatuaż !!!!!!!!!!!!! <3

dużo wołają za takie cudo ?

Fotki super <3

Dzięki :*

No niestety sporo :/ 600zl , ale miałam bardzo duża premie w pracy za grudzień, więc nie odczułam tego i jeszcze mi zostało :D

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Dzięki :*

No niestety sporo :/ 600zl , ale miałam bardzo duża premie w pracy za grudzień, więc nie odczułam tego i jeszcze mi zostało :D

spodziewałam się że coś koło tego może kosztowac ;) za takie cudo się opłacało ;)

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

spodziewałam się że coś koło tego może kosztowac ;) za takie cudo się opłacało ;)

Też tak myślę :) za to moja mama od trzech dni się do mnie nie odzywa :p

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Kiedyś jej przejdzie :D a tatoo zostanie :D

Wieem :p zastanawiam się tylko ile to będzie trwało :p jak zrobiłam sobie kolczyk w języku to tydzień się nie odzywała :p ale wtedy miałam 16 lat xdd

Posted
3 minuty temu, Ania :) napisał:

Wieem :p zastanawiam się tylko ile to będzie trwało :p jak zrobiłam sobie kolczyk w języku to tydzień się nie odzywała :p ale wtedy miałam 16 lat xdd

ahaha :D Ciekawe czy moja się nie bedzie do mnie odzywać xD