Ania :) Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Witam wszystkich ! ;) W końcu po dłuuugim czasie zakładam galerię :D Dobra przejdźmy do rzeczy, przedstawiam psiaki :P LEON ur. 15.09.2012 r. Leona wzięliśmy od rodziny z Tych. Znaleźliśmy ogłoszenie na olx, że jest do oddania. 7 kwietnia 2013 r. pojechaliśmy po niego i od tamtej pory jest z nami :) Draubi KIM HEE CHUL w domu: Brando ;) ur. 22.10.2014 r. (na zdjęciu w wieku 6tyg) Brando jest synem Bliskiej (Lira Goriana Geometry of Love) oraz Brando (BOURNHALL'S ON THE WATERFRONT) Tak, młody odziedziczył imię po ojcu :D Z nami od 28.12.2014 r. Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Hejka ;) Wreszcie macie galerię <radocha> teraz czekamy na dużą porcję fotałek <3 Quote
*Magda* Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Więc tak, jak będziesz miała banerek, to wchodzisz w "Moje ustawienia", potem z lewej "Zmień sygnaturkę". Następnie wklejasz banerek tak samo jak wklejasz zdjęcie ;) Jak pojawi się zdjęcie, to otwórz sobie w drugim oknie pierwszą stronę galerii i skopiuj link. Następnie 'zaznaczasz' banerek tak żeby się podświetlił na niebiesko, czyli trzymasz lewy przycisk myszy i przeciągasz przez banerek. Jak będzie podświetlony na niebiesko, to naciskasz ikonkę z zielonym plusikiem, tam wklejasz skopiowany link do galerii i naciskasz "zapisz zmiany" :) Quote
Ania :) Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Magda dziekuję ! Na razie bannerka nie mamy, bo ja nie bardzo umiem zrobić :P Ale przekierowanie stworzyłam :P DZIEKUJĘ :* Dobry wieczór ;) Dobra to lecimy ze zdjęciami mniej więcej od początku ;) Leon w drodze domu ;) Brando w drodze do domu :) Na dziś starczy :) Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 zawsze wchodzisz na dogo wtedy kiedy j musze uciekać ;( ale fotki sweet <3 Quote
Ania :) Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Byłabym wcześniej, ale po pracy pojechałam z psami do lasu, a później jeszcze kolezanka mnie odwiedziła i dopiero teraz siadłam do kompa :) Quote
Ania :) Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 No właśnie wczoraj zastanawiałam się czy tylko mi nie działa czy wszystkim. a chcialam foty wstawić. Dzisiaj chyba nie dam rady, bo do 16 w pracy jestem, później jedziemy na zakupy a wieczorem robimy grilla :) Quote
Ania :) Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Hej Marta, hej Angi :) Aktualnie siedze w pracy i do 16 tu musze byc :( a juz bym chciała do domu... Quote
Ania :) Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 No niestety. Dobrze, że tylko do 16 i niedziele wolne. W poprzedniej pracy też w niedziele robiliśmy... i to dluzej. Quote
marta1624 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 A jeśli to nie tajemnicą to gdzie pracujesz? (Jeśli nie chcesz to nie pisz :)) Quote
Ania :) Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Żadna tajemnica :) wcześniej pracowałam w bajkolandzie, a teraz na solarium :) zadna ambitna praca :p ale tutaj jestem do konca września, bo później sie przeprowadzamy i znowu zmiana pracy będzie :) Quote
Recommended Posts