Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro będę w Uciechowie to postaram się co nieco dowiedzieć, a może uda się nawet niuńkom jakąś fotkę strzelić :)
a może ich już nie będzie, może już w domku będą dupencje grzać ;)

Posted

Niektórzy mają obiekcje do adopcji zagranicznych. A moim skromnym zdaniem jeśli jest szansa na dobre życie dla czarnulek to dlaczego by nie spróbować?

Posted

no ja też się bardzo zawiodłam...tak bardzo liczyłam na MP :(
mam jedno zdjęcie niuniek, ale kiepskie wiecy chyba nie będę wstawiać
a z tą adopcją zagranicznych to przeciez zawsze można spróbować, zawsze to jeszcze jedno wyjście więcej, a jakby cokolwiek było nie tak lub budziło jakiekolwie wątpliwości, to przecież wcale nie muszą jechać..

Posted

[quote name='_ogonek_']Wiecie co, dzodzo ma kontakt z niemieckim DOBERMAN NOTHILFE , może ją poprosić o to, żeby tam fundacji dała cynk?[/QUOTE]

Warto zapytac bo tutaj nic nie dziala.:(

Posted

Faktycznie czarnulki prześladuje jakiś pech adopcyjny:(
Właśnie skończyło się Allegro i nawet nikt nie obserwował. Powiedzcie, ponawiać aukcję?
Myślę, że nie zaszkodzi.

Posted

[quote name='Radek']Faktycznie czarnulki prześladuje jakiś pech adopcyjny:(
Właśnie skończyło się Allegro i nawet nikt nie obserwował. Powiedzcie, ponawiać aukcję?
Myślę, że nie zaszkodzi.[/QUOTE]

jasne, nie zaszkodzi .

Posted

Radek :)

kurcze ja to juz podejrzewam ze czarne zaspiskowaly zeby domu nie znalezc no bo co tu innego myslec? tyle ogloszen taki rozglos a tu cisza....
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183015-Mam-15-lat-sA-abo-widzAE-juA-tylko-czekam-na-A-mierAE?p=14413295#post14413295[/url]
wielbicieli Czarnulek zapraszam do uciechowskiej najwiekszej bidy :(