Wiwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 pewnie że bym chciała, baaardzo tylko nie wiem kiedy :( na pewno nie dam rady w ten weekend, ale może jakoś w przyszły postaram się.... a gdzie jest ten tekst Albiemu? tutaj gdzieś na wątku? Quote
Radek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Czy to może ten tekst, który jest na aukcji? Quote
rotek_ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 tak radek podeślesz link do aukcji? czarne właśnie obchodzą 4 urodziny w schronisku Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kurcze urodziny zawsze fajna okazja, a tu... Quote
Radek Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [url]http://www.allegro.pl/item869285644_wyjatkowe_dla_wyjatkowych.html[/url] To adres do aukcji czarnulek. Niedługo się kończy, jak przedłużę to też wkleję link. W tej chwili jest jeden obserwujący. Quote
rotek_ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 wydaje mi się że ladne zdjęcie nie jest podstawą do ogłoszenia, a może spróbować ze smutnym zdjęciem było gdzies na stronie zdjęcie czarnych jak do wystającej dłoni zza krat wysuwają swoje nosy do tego krótki tekst od albiemu co wy na to...moze macie jeszcze jakiś pomysł Quote
Wiwi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dobry pomysł, tylko czy na tym zdjęciu mordeczki są całe czy tylko nosy ;) bo nie widziałam, fajnie by było, żeby je całe było widac, bo wtedy wiadomo będzie jaka wielkości i co i jak, bo jak nie to trzeba by to wszystko opisać a to kolejne linijki tekstu, który jest starsznie drogi... poza tym żeby ludzie widzieli o jakie psy chodzi i w ogóle, a nie "kot w worku" Quote
Radek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Zdjęcie z kratami faktycznie jest takie łapiące za serce. Patrząc na fotki czarnych, a przynajmniej na część fotek to można wysnuć wnioski że czarnulki są większe niż w rzeczywistości. Nie mam pojęcia skąd takie wrażenie? Czy ponawiamy aukcję? Quote
_ogonek_ Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Radek, niekoniecznie... Biedne są obie... Quote
rotek_ Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Radek'] Patrząc na fotki czarnych, a przynajmniej na część fotek to można wysnuć wnioski że czarnulki są większe niż w rzeczywistości. Nie mam pojęcia skąd takie wrażenie? Czy ponawiamy aukcję?[/QUOTE] to wypracowane latami uciechowskie jedzenie:D radku pamiętasz dianę..one są tej samej wielkości Quote
Radek Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='_ogonek_']Radek, niekoniecznie... Biedne są obie...[/QUOTE] Czemu nie ponawiać, czy coś się zmieniło? Quote
_ogonek_ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 MI chodziło o tą wielkośc na zdjęciach :P A ponawiać oczywiście! A może znów zmienić tytuł? W ogóle zmienić? Quote
Radek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Hmm, a może ktoś mógłby napisać nowy tekst do aukcji :) Przy ponawianiu może zmienię fotki. Quote
_ogonek_ Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 a jaki tekst jest teraz używany? od majqi czy albiemu? sugeruję podmianę :P Quote
Radek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Nie pamiętam, kto jest autorem tekstu. Wkleję jego fragment to może mi ktoś podpowie ;) [B]Adopcje psów są niezwykle trudne. Bardzo ciężkie dla psów, które często latami oczekują szansy na dom. Niezwykle pracochłonne i obciążające dla nas opiekunów. Żyjemy ze świadomością, że często nie udaje się nam podarować im imienia, domu, godnego życia i śmierci.[/B] [B]Historia Sarny i Kariny to wielkie emocje. Wchodzą tutaj w grę wzajemne, bardzo silne relacje matki i jej potomstwa. To co napisałam powyżej jest prawdą. Sarna i Karina mają jedno serce. Nie potrafią odnaleźć siebie tracąc się z oczu. My nie mamy serca … ich rozdzielać. Podjęliśmy decyzję o szukaniu dla nich wspólnego domu, mając świadomość, że tym samym zdecydowanie zmniejszamy ich szansę na niego. Niezwykle trudna decyzja z naszej strony i wielkie dla nas obciążenie.[/B] [B]Sarna jest oceniona na ponad pięć lat. Karina ma dzisiaj około czterech . Zostały odnalezione na terenie poligonu. Było to trzy lata temu. Tyle trwa nasza walka o ich wspólny dom … do dzisiaj jak widać bez efektu.[/B] Quote
rotek_ Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 karina sarna i arkan dostały nową budkę do boksu....szanują sobie to miejsce..a sarenka przez to stała się już prawie niewidoczna Quote
Wiwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 jak ostatnio u Was byłam to ona już wtedy była taka bidna wycofana, a teraz... oj nie dobrze. Quote
Radek Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Niedobrze, że Sarna się wycofuje, tak mi szkoda czarnulek :( A co do ogłaszania to mogę ponawiać aukcję z wklejonym powyżej tekstem? Quote
rotek_ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 tak.... a co myślicie o czym takim do MP [B]Historia Sarny i Kariny to opowieść o silnych relacjach dwoja psów połączona tragedią. Szukamy dla nich wspólnego domu, mając świadomość, że tym samym zdecydowanie zmniejszamy ich szansę na niego. Od 4 lat psy szukają domu bezskutecznie. Pomożemy w ich transporcie do nowego domu.[/B] Quote
Radek Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Jak dla mnie tekst pierwsza klasa. Allegro ponowiłem ze starym tekstem [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=894033032[/url] Quote
Wiwi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 jak dla mnie tekst bardzo dobry, teraz tylko jeszcze dobre zdjęcie i mamy gotowe ogłoszenie :) tylko czekać do 5-tego Quote
rotek_ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 awykonalne jest robienie zdjęć samemu...wiem że ogonek będzie w niedzielę...pomoże mi w fotografowaniu wyciągniemy czarne i zobaczymy co da się zrobić Quote
Molkas Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No dziewczyny, nie wiem co Wy tam jeszcze w Uciechowie robicie...szukać domku... Quote
Recommended Posts