rotek_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 chyba trochę zniechęcilam się szukaniem domków w tym miesiący mija dokładnie 3 lata odkąd Kara i Sarnina sa w schronisku i zero reakcji:shake: Quote
Radek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Rotek, mimo wszystko kolejny raz ogłosiłem sunie :) [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=523318524]Śliczne sunie kochające dzieci (523318524) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
rotek_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 wiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeelkie dzięki:loveu: Quote
Radek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Od wczoraj 40 odwiedzin, może z nowym rokiem coś się ruszy? Quote
rotek_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 teraz coraz rzadziej będe odwiedzać Dogo przeglądąłm ostatnio portale ogłoszeniowe o dziwno na wielu jeszcze anonase kary i sarniny nadal tam są w sumie trochę się już tego uzbierało Quote
Radek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Rotek, Allegro będę pilnować. Fajnie, że są cały czas ogłoszenia w serwisach. Jakby coś było potrzeba to daj znać. [COLOR=Red][B]Kto może ma jeszcze pomysł jak pomóc czarnulkom, które czekają już na swój dom tak długo?[/B][/COLOR] Quote
justynavege Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ja nie mam już żadnego... chociaż może :razz: czy wysyłałam już czarne do miesięcznika Vege? czy ktoś pamięta? jeśli nie to mówcie skupię się i wyślę Quote
_ogonek_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jestem z rejonu przebywania suczek ;) I kilka dziewczyn widzę też:razz: Może plakaty? Quote
justynavege Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ada witamy na wątku czarnych :lol:- najwspanielszych suń pod słońcem które dziwnym trafem nie mogą znaleźc domu :shake: jasne , że plakaty sie przydadzą , każdy rodzaj ogłoszeń... wierzę w to , że gdzieś czeka na nie dobry dom a naszym zadaniem jest pomóc się im odnaleźc :lol: Quote
Radek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ada, czy będziecie same robić plakaty? Jeśli nie, to może pomóc? Justyna, na wątku o tym miesięczniku i ogłoszeniach nie pisałaś, więc niewykluczone że czarnulek tam nie ma:) Quote
justynavege Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 W takim razie wyślę do Vege prośbę :) tylko do Was mam prośbe - pomóżcie wybrać zdjęcie wg was najlepsze - tylko jedno ) na którym są obie dziewczyny Quote
Radek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Justyno, czy nie mogłaby być taka fotka? Moim zdaniem chwyta za serce. [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/4999/pict0374am1.jpg[/IMG][/URL] Quote
justynavege Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 wg mnie jest doskonała :multi: idę na pozctę pisać do vege trzymta kciuki ludziska;) Quote
Radek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 To pozostaje czekać na telefony osób zainteresowanych :) Quote
justynavege Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 mi dziwnie pisać... nie dostaląm odpowiedzi od gazety w sprawie druku ogłoszenia :crazyeye: zawsze dostawałam od vege już na drugi dzień ... to kolejny raz kiedy mi się nie udaje pomóc Czarnym zaczne wierzyć w klątwy ? czy o co chodzi :hmmmm: proponuję stwórzmy listę gazet do których można by jeszcze posłać czarne , bo ja już nie mam pomysłów więcej :shake: Quote
Radek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Justyno, w tej chwili przychodzą mi do głowy tylko "psie" pisma typu "Mój Pies" Wiem też że w darmowym dzienniku "Metro" jest kącik adopcyjny, tylko że ten tytuł jest w większych miastach. Jutro wznowię aukcję czarnulek na Allegro. Quote
justynavege Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dziękuję Radku za allegro dla suń :lol: w " Moim psie " były już.... hmmm " Metra " nie znam , u mnie na zapupiu nie ma :evil_lol: ale jak znajdę adres mailowy w internecie to oczywiście wyślę jakby komuś do głowy jakieś gazety jeszcze przyszły to piszcie :lol: Quote
Radek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Czarnulki są ponownie na Allegro [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=535051299]Śliczne sunie kochające dzieci (535051299) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Justyno, może spróbuj dać suńki na [url]http://ogloszenia.cafeanimal.pl/[/url] To właśnie serwis Metra, o którym pisałem. Oprócz tego, że dziennik jest rozdawany codziennie w większych miastach to jeszcze będą w internecie :) Quote
justynavege Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 zalogowałam się i zamieściłam Dziękuję Radku :lol: skopiowałam tekst z allegro , mam nadzieję , że mi głowy nie urwiecie :evil_lol: Quote
Radek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Super, właśnie obejrzałem ogłoszenie :) Quote
rotek_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 własnie przeglądałam allegro radku nie wiem jak Tobie dziękować:roll: Kara i sarnina maja się dobrze jedzą na potęgę teraz jak wpadam troche rzadziej do uciechowa kara i sarana na mój widok dostaja totalnego fioła-same nie wiedzą czy maja się cieszyć, skakać czy juz muszą szybko na spacer bo poleje się siku...najlepiej wszystko na raz:evil_lol: one w zyciu nie maiały lepszego miejsca więc cieszą się z tego co mają a dla nich to już jest pełnia szczęscia Quote
justynavege Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Proszę o sugestie , gdzie jeszcze mogę posłać ogłoszenie o Czarnych Quote
Recommended Posts