rotek_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 niestety nie czasami w ogole nie drukuja Quote
Radek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ładne zdjęcie suniek, jak to się stało że je wcześniej przeoczyłem :oops: Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 zdarza się ;) ja okazuje się przeoczyłam na innym wątku całą akcję i zdjęcia , które jak teraz otwieram link - no po prostu nie sposób ich przeoczyć :evil_lol: Quote
Radek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 :) Może za dużo się na głowę zwaliło i stąd przeoczenie ;) A jeśli już jesteśmy przy akcjach, to jak wygląda odzew z ogłoszeń i aukcji? Quote
Radek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 :) Może za dużo się na głowę zwaliło i stąd przeoczenie ;) A jeśli już jesteśmy przy akcjach, to jak wygląda odzew z ogłoszeń i aukcji? Quote
Radek Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 To niefajnie. A tak w ogóle to jak wygląda sytuacja ogłoszeniowa czarnulek? (troszkę się pogubiłem :oops:) Quote
rotek_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 na alegratce są na autogieldzie niedawno się skończyły-ponowię na dniach i gazeta na okrągło pracuje tyle u mnie Quote
Isadora7 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Chciałam dodac ze allegro u mnie mają cały czas (czasem jest pare godzin czy dzień przerwy tak jak w tej chwili), nie mam czasu już na wklejanie linków że nowa edycja. Zawsze można podejrzeć w moim podpisie jest link do profilu na allegro. Chciałam je przebudować w weekend bo mam nowy pomysł. Niestety dogo padło. Zmienię w najbliższy weekend, choć wolałabym abym nie musiała bo dom się znajdzie. Quote
justynavege Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Isadorko tego i Tobie i czarnym zyczę i wszystkim :lol: Quote
Radek Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Dzięki wszystkim za ogłoszeniowe wieści :) Teraz jestem na bieżąco. Jakby coś było potrzebne to dajcie znać. Quote
justynavege Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 mnie dogo nie pozwala pisać postów :( teraz probuje na mozilli Quote
Radek Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Ostatnio Dogo chodzi nienajlepiej. Mam nawet problemy z zalogowaniem :shake: Quote
rotek_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 w Uciechowie będę dopiero za tydzień poproszę Roberta żeby poszedł ze mna na spacer- zrobię zdjęcia małym Quote
justynavege Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ciekawe czy bylo ogloszenie w gazecie , rotek nie natknelas sie zcasem ? bo ja nie kupuję ...... Quote
rotek_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 czasami tylko przeglądam stronę www gazety przyznam się ze nie zaglądałam ostatnio ale jak zwykle nikt nie dzwonił Quote
Radek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Czarnulki jakieś takie pechowe do ogłoszeń są :shake: Ogłoszenia, aukcje, zawsze ktoś stara się poogłaszać i brak odzewu. Powiem Wam, że brak mi pomysłu jak jeszcze można pomóc??? Kto ma jeszcze jakiś pomysł :oops: Quote
Isadora7 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Onze znowu mają obserwatyorów - kurcze zupełnie nie rozumiem Quote
rotek_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 isadorko ten obserwator to i tak dużo one od dłuższego czasu nie miały nawet takiego zainteresowania Quote
Isadora7 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='rotek_']isadorko ten obserwator to i tak dużo one od dłuższego czasu nie miały nawet takiego zainteresowania[/quote] Sztuk 3 obserwatorów, W zasadzie w poprzedniej edycji tez miały. Łudzę się nadzieją (a już tak miałam) że ktoś sie przygląda i myśli. Szczerze mówiąc dobrze by jakieś nowe zdjęcia wstawić, już bywało że to ośmielało kogoś. Quote
justynavege Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Isadorko dobry pomysł rotek masz jakies zdjecia fajne czarnulek przyznam ze łudzę się teraz bo nigdy nikt ani nie obserowwał aukcji czarnych dam Quote
Radek Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Może się obserwator namyśli i zaopiekuje się czarnymi, fajnie by było :lol: Quote
Recommended Posts