yewcia1 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Radku jak dobrze, ze jesteś z nami:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
rotek_ Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 a dziewczyny sa na alegratce...??? ja jestem tam zalogowana....tylko bede musiała poszukac Quote
Radek Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Spokojniejsza Sarna i wesolutka Karina. Dla każdego coś miłego ;) Quote
justynavege Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Sarna dzis w wyjatkowo dobrym humorku :multi: podeszłąm do boksu pogłaskać ryje :evil_lol: pierwsza podbiegla zwariowana karina potem Reks a na koncu najpierw niesmialo a potem z ogromną ardoscia glaskala sie sarnina Quote
rotek_ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 dziewczyny są boskie... zawsze uśmiechnięte:loveu: Quote
Radek Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img355.imageshack.us/img355/7273/2193417274th7.jpg[/IMG][/URL] Szczczególnie na tej fotce Sarnie się pyszczydło śmieje :) Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Sarnina tu pieknie sie usmiecha a Karina jest tak usmiechnieta przez caly czas ;) Quote
Radek Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='rotek_']a dziewczyny sa na alegratce...??? [/quote] Wydaje mi się, że ich tam nie ma. 100% pewności nie mam, ale staram się śledzić ich wątek w miarę uważnie. Quote
justynavege Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dziewczyny dziś szalały na smyczach jak małe Alaskany :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='justynavege']Dziewczyny dziś szalały na smyczach jak małe Alaskany :evil_lol:[/quote] [B]A jak tam linia u czarnych panienek?????????????????[/B] [B]Czy dalej takie bardzo okrągłe?????????????????????[/B] Quote
Radek Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Jak tak szaleją to może troszkę schudły? Quote
justynavege Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 na pewno nie przytyly :loveu: rozhasały się obie przy Reksiu ( on przy nich tez) i dzikie odgłosy jak czekają na spacerek wydobywaja sie z ich boksu :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Oj dziewczyny wy już tak długo w Uciechowie:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
rotek_ Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/652274_przezyly_pieklo_na_poligonie_daj_im.html[/URL] proszę bardzo...alegratka... Quote
yewcia1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='rotek_'][URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/652274_przezyly_pieklo_na_poligonie_daj_im.html[/URL] proszę bardzo...alegratka...[/quote] Rotek jak Ty to wszystko robisz????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Czarnule dzis oczywiscie wg swojego zwyczaju usilowaly cos zerzeć na spacerze :angryy: to coś dzisiaj to niezywa mysz uolowana przez czarną Panterę i przyniesiona pod drzwi schroniska ale ze na smyczy miał je Robert to nie udało im się zeżreć Quote
rotek_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='yewcia1']Rotek jak Ty to wszystko robisz????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] a coś robię:evil_lol: justyna...wiesz jaki ja zodziennie przechodzę stres żeby one kup nie jadły...a i tak mi nie wychodzi... kara i sarna nawet jakby miały nosem koope wciągnąć, zrobią to:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Rotku wszystko robisz tak tylko jeszcze takich rotków by się ze 2 przydało, może by tak z rotka klona zrobić?:evil_lol: Quote
rotek_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mój klon...hmmm.. ciekawe.... robert to by miał przesrane:evil_lol: a justyna 2 razy więcej naczyć do mycia:D Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 e tam ja dam radę :evil_lol: mozesz smailo się klonować :loveu: a co do czarnulek to w sobote dwa razy się udało niezywą mysz uchronic od zjedzenia:cool1: Quote
Radek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Czarnulki - poszukiwacze przysmaków. Prawie zupełnie jak mój małpiszonek. Prawie, bo Saruśka nie spożywa kup. Za to nieświeża ryba mmmmmmm, to dopiero skarb :evil_lol:. Na spacerach czujność podwyższona. Quote
yewcia1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czarne france :evil_lol: Jak są osobno ( co się rzadko zdarza) pewnie są bardziej grzeczne? Quote
rotek_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ja jeszcze czarnych nie widziałam osobno... one nawet wspólną smycz mają na spacery.... dzisiaj te dwie france mi z boksu zwiały..... otwierałam bramke i wtedy sruuu poszła karina...a za nią jak zwykle sarna.... dobrze ze justyna w locie złapała karine...bo było by cienko Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 rotek_ zapomnialas opowiedziec ze jak juz czarne byly zlapane prawie to Reksio podskoczył niczym wąż i zrzucił sobie kolczatkę ;) ale na szczescie nei chcial uciekać Quote
Recommended Posts