husky-regan Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 I tu moje pytanie: Czy z tego wynika, że; 1) każdy zawodnik startujący w zawodach organizowanych przez PZSPZ musi mieć licencję, więc musi być zrzeszony w klubie, który jest zrzeszony w PZSPZ ?? 2) PZSPZ będzie wydawał licencję osobom niezrzeszonym i tacy zawodnicy będą normalnie punktowani itd.?? Jest tam tez mowa o rodzajach licencji. Hmmm... Ciekawe co się za tym kryje :hmmmm: Wybacznie, że może głupio pytam, ale nie cierpię takich urządowych pisemek, a sprawa bardzo mnie ciekawi :oops: :wink: No właśnie to jest ciekawe! ja to rozumiem tak, że niezrzeszeni = bezklubowcy (ja np.) mogą se w zawodach startować, ale tylko i wyłącznie dla sportu, bez końcowych klasyfikacji sezonowych. Dobrze ? Quote
andrew Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 To moze ja tez zabiore glos w dyskusji :) W zasadzie jeszcze nie wiadomo na jakiej zasadzie bedza wydawane licencje zawodnicze to okaze sie najprawdopodobniej na najblizszym zebraniu. Wiec byc moze niezrzeszeni tez beda mogli sie ubiegac o wydanie licencji zawodniczej. Quote
husky-regan Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Andrew: W sumie tak byłoby dobrze, bo w sumie licencja powinna być możliwa do zdobycia zarówno dla zrzesz... i niezrzeszonych Quote
andrew Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Andrew: W sumie tak byłoby dobrze, bo w sumie licencja powinna być możliwa do zdobycia zarówno dla zrzesz... i niezrzeszonych No zobaczymy, niestety na tym zebraniu w Pomiechowku nie moglem byc ale juz na nastepne napewno sie wybiore :) Quote
Recommended Posts