Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I tu moje pytanie:

Czy z tego wynika, że;

1) każdy zawodnik startujący w zawodach organizowanych przez PZSPZ musi mieć licencję, więc musi być zrzeszony w klubie, który jest zrzeszony w PZSPZ ??

2) PZSPZ będzie wydawał licencję osobom niezrzeszonym i tacy zawodnicy będą normalnie punktowani itd.??

Jest tam tez mowa o rodzajach licencji. Hmmm... Ciekawe co się za tym kryje :hmmmm:

Wybacznie, że może głupio pytam, ale nie cierpię takich urządowych pisemek, a sprawa bardzo mnie ciekawi :oops: :wink:

No właśnie to jest ciekawe!

ja to rozumiem tak, że niezrzeszeni = bezklubowcy (ja np.) mogą se w zawodach startować, ale tylko i wyłącznie dla sportu, bez końcowych klasyfikacji sezonowych.

Dobrze ?

Posted

To moze ja tez zabiore glos w dyskusji :)

W zasadzie jeszcze nie wiadomo na jakiej zasadzie bedza wydawane licencje zawodnicze to okaze sie najprawdopodobniej na najblizszym zebraniu.

Wiec byc moze niezrzeszeni tez beda mogli sie ubiegac o wydanie licencji zawodniczej.

Posted
Andrew: W sumie tak byłoby dobrze, bo w sumie licencja powinna być możliwa do zdobycia zarówno dla zrzesz... i niezrzeszonych

No zobaczymy, niestety na tym zebraniu w Pomiechowku nie moglem byc ale juz na nastepne napewno sie wybiore :)