Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Filipek już w DS w Łodzi. Trafił do sympatycznej rodziny. Od razu polubił wszystkich domowników i zaakceptował nowe miejsce. Powinno być dobrze. :)

Posted

[quote name='hop!']Filipek już w DS w Łodzi. Trafił do sympatycznej rodziny. Od razu polubił wszystkich domowników i zaakceptował nowe miejsce. Powinno być dobrze. :)[/QUOTE]

O! Super! A Foksa do towarzystwa nie chcieli???

Posted

[quote name='ania shirley']O! Super! A Foksa do towarzystwa nie chcieli???[/QUOTE]

Nawet nie proponowałam. ;) Foksik potrzebuje zupełnie innego domu i innego psiaka do towarzystwa.

[quote name='mysza 1']O Filipku to chyba na myszowym byście mogły dyskutować a tam ani słowa, myślałam, że czekamy, bo tajne ;)[/QUOTE]

Napisałam o widokach na dom, o trzymaniu kciuków. Tylko Lemoniada odpowiedziała. Twoje koleżanki ;) zignorowały mój post. Może mnie nie lubią, a może wcale nie interesują ich "myszowe" pieski. ;) Sama poinformujesz na swoim wątku - może Twoje posty są bardziej zauważalne. :lol:

Posted

[quote name='hop!']
Napisałam o widokach na dom, o trzymaniu kciuków. Tylko Lemoniada odpowiedziała. Twoje koleżanki ;) zignorowały mój post. Może mnie nie lubią, a może wcale nie interesują ich "myszowe" pieski. ;) Sama poinformujesz na swoim wątku - może Twoje posty są bardziej zauważalne. :lol:[/QUOTE]
Wątpliwe czy wzbudzi to jakiś szał :)

Posted

Nie wiem, jak Foksik to robi, że nawet Tedi pozwala mu na prawie wszystko. ;)

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/208/sqx9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='hop!']Foksika spotkały dwa nieszczęścia... Kolega Tedi okazał się brutalem (poszło o malutką piłkę), a ukochana żabka zamilkła. Dramat. ;-)[/QUOTE]

Prawdziwy dramat. Foksik stracił... :placz: Pewność siebie i radość życia. Ukrywa smutne spojrzenie i płynące łzy pod kapeluszem... :shake: ;)

[IMG]http://img856.imageshack.us/img856/5882/mgxs.jpg[/IMG]

Radość odzyska tylko dzięki nowej żabce, która będzie głośno piszczała... Kto pomoże? Kto podaruje Foksikowi nową przyjaciółkę? ;)

Posted

Czy to aby na pewno dobry pomysł? Pozostali domownicy mogą mieć dosyć piszczących koncertów ;) Z drugiej strony nie można pozwolić, by Foksik płakał... Mogę dorzucić dychę na nagrodę pocieszenia dla niego :)

Posted (edited)

[quote name='Lemoniada']Czy to aby na pewno dobry pomysł? Pozostali domownicy mogą mieć dosyć piszczących koncertów ;) Z drugiej strony nie można pozwolić, by Foksik płakał... Mogę dorzucić dychę na nagrodę pocieszenia dla niego :)[/QUOTE]

Koncertujących jest więcej. W razie czego można schować na określony czas instrumenty. ;)

Żabka została ukarana za milczenie... :roll: ;)

[IMG]http://img577.imageshack.us/img577/5650/vqgm.jpg[/IMG]

Może zamiast żabki lepszy będzie kurczak w bikini - [URL="http://allegro.pl/kurczak-w-bikini-lateksowy-24cm-zabawka-dla-psa-i3333000391.html?"]http://allegro.pl/kurczak-w-bikini-lateksowy-24cm-zabawka-dla-psa-i3333000391.html[/URL]? :eviltong:

Edited by hop!
Posted

hop!
nie,tylko nie kurczak w bikini!-Foksik napewno będzie zadowolony z zielonej,szaleńczo piszczącej,zielonej żabki-dwie dychy dokładam do składki ciotki Lemoniada.
Co u Filipka?Czy już przełamał się i zadomowił w nowym domku?Trzymam kciukasy i Mika zaciska pazurki;).

Posted

[quote name='ania shirley']Rany!!! Ten kurczak jest przerażajacy....Przyśni mi się.... Boję...:crazyeye:[/QUOTE]

Jest ohydny i straszny. Większość zabawek lateksowych jest paskudna. ;)

[quote name='MikAga']hop!
nie,tylko nie kurczak w bikini!-Foksik napewno będzie zadowolony z zielonej,szaleńczo piszczącej,zielonej żabki-dwie dychy dokładam do składki ciotki Lemoniada.
Co u Filipka?Czy już przełamał się i zadomowił w nowym domku?Trzymam kciukasy i Mika zaciska pazurki;).[/QUOTE]

Żartowałam z kurczakiem. Nie wpuściłabym takiego do domu. ;)

O Filipku jeszcze nie mam nowych wieści. Umówiłam się z panią, że skontaktujemy się po kilku dniach, a jeżeli działoby się coś niepokojącego, to zadzwoni od razu.

[quote name='mysza 1']Kurczę, ale nieszczęscie ;) trzeba coś zaradzić naprawdę. A Foksik to powinien miec pancerne zabawki ;)[/QUOTE]

Jego cieszą duże, lateksowe i piszczące. ;)

Czy sponsorki wyrażają zgodę na krokodyla - [URL]http://allegro.pl/trixie-krokodyl-latex-35cm-tx-3529-dla-psa-i3342476478.html?[/URL] Jest większy od żabki i solidniejszy. Koszt 27,99zł.

Posted

[quote name='ania shirley']Sponsorka nie jestem,ale myślę, ze krokodylek jest słodki ;)[/QUOTE]

Ja też nie jestem sponsorką, ale uważam, że krokodyl wygląda poczciwie i dzięki niemu Foksik odzyska radość. :lol: ;)

Posted

[quote name='hop!']Ja też nie jestem sponsorką, ale uważam, że krokodyl wygląda poczciwie i dzięki niemu Foksik odzyska radość. :lol: ;)[/QUOTE]
krokodyla daj mi luby...

grosik przesłany-krokodylek jest taki...,kogoś mi przypomina,troszkę taki,hhmm...:hmmmm:Foksikowaty...:diabloti:

Posted

Dzisiaj Filipek wrócił do mnie - nie było wyjścia. Nic się w jego zachowaniu nie zmieniało. Najwyraźniej czuł się nieszczęśliwy i zestresowany. Gdy weszłam do mieszkania, Filipek leżał na kanapie zwinięty w kłębek i odwrócony tyłem. Nawet się nie poruszył. Pogłaskałam go - nic. Dopiero jak załapał, że to ja, podskoczył radośnie i zaczął mnie witać. Nie odnalazł się w tym domu, chociaż na początku wydawał się zadowolony. Musi mieć spokojniejszy dom.

Pędzę kupić krokodyla. ;)

Posted

hop!
dobrze,że go zabrałaś-z Twojego wpisu,Filipek nie odnalazł się nowym domku,był nieszczęśliwy do momentu,gdy zobaczył,że jesteś i nie opuściłaś go,dla chłopaka napewno znajdziesz cudny domek,domek się znajdzie...