Psiarka112 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Powinnam tu coś napisać... tylko nie wiem co :D Tosię adoptowałam ze schroniska jako szczeniaka, jest z nami już półtora roku. To wymarzony, wybłagany i najwspanialszy pies, jakiego mogłam sobie wyobrazić. Nie, Tosia to nie jest psi ideał, który siedzi cicho, gdy sytuacja tego wymaga i robi wszystko dokładnie tak, jak chcę - Tosia to po prostu kundel z charakterem! Mam nadzieję, że chętnie będziecie nas odwiedzać :) Już niedługo dowiecie się więcej o tej kulce energii! ;) Quote
lucky23 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Witamy Tosieńkę :) Xenka też tak miała się nazywać, alep ozostała Xeną :D Świetna suńka, tylko więcej fot! Quote
Guest TyŚka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Jaka sympatyczna mordka:) I ze schroniska - super. Quote
Psiarka112 Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Ojojoj, dawno nas tu nie było :) Dzisiaj byłyśmy u rodziny, Tosia baaaardzo dawno tam nie była, ale (ku mojemu zdziwieniu) zachowywała się super :D Zbyt wielu fot nie ma, ale kilka dodam, żeby nie było tu tak pusto. Quote
Psiarka112 Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Nie wiem, czy wolno dodawać tutaj dwa posty pod rząd, ale ja dodałam, bo nie mogłam dodać wszystkich tych zdjęć w jednym poście. Jeśli nie, to przepraszam ;) Quote
BlackDream Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Bardzo jest urocza :wub: W foto blogach można pisać post pod postem :) Natomiast jeden post nie może zawierać więcej niż pięć zdjęć ;) Quote
Psiarka112 Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Aaaa... okej, na przyszłość będę wiedziała, dziękuję :) Quote
Guest TyŚka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Fajna jest :) Podoba mi się :) Wydaje się być pozytywną suczką. Umaszczeniem i wielkością przypomina mojego :p Quote
Recommended Posts