BBeta Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Bonsai']W kaliskim schronie jest 4-miesięczna suczka spaniela, niewysterylizowana! Boję się, że padnie ofiarą pseudohodowców...[/QUOTE] 4 miesięczna? :crazyeye: :shake: Przydałby się jakiś tymczas, żeby suczka nie wpadła w niepowołane ręce... Quote
Bonsai Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Zgadzam się, ze przydałby się tymczas - młoda, niewysterylizowana, nie wiadomo w jakie ręce trafi. Ale DT nie ma, czasu też nie, bo szybko może znaleźć dom, tylko jaki? Quote
Bonsai Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ja też odpadam, ale jeśli coś się znajdzie, to jutro jadę do W-wy i mogę ją zabrać. Mam nadzieję, że małą wydadzą. Problemu ze znalezieniem dla niej domu nie będzie, ale trudno będzie znaleźć DT tak na szybko. Jeśli się nie uda, to pozostaje mieć nadzieję, że trafi w dobre ręce... Quote
Cockermaniaczka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Majusia chciala mlodego spaniela... Tylko trzeba by bylo zrobic wizyte przed adopcyjna;) I jakos psa dowiezc do nas do Czestochowy ale nad tym ewentualnie by sie poznej myslalo;) Quote
Majusia175 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No tak chciałam pieska. Szkoda mi tych bidulek w schroniskach.... marzną i marnieją... Quote
chalimala Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 witam :-D mam rewelacyjny domek dla małej :-) na razie będzie to tymczas bo włascicielka docelowa jest na szkoleniu ale zaufana osoba przetrzyma u siebie psinke :) problem jest tego typu:kto mógłby pomóc w transporcie???????? Quote
Majusia175 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Hmmm.... widzę dużo chętnych.... Trudno. Poszukam w innym miejscu.... Quote
chalimala Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 majusia szybko sie poddajeesz...:razz: Quote
emilia2280 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Spokojnie. dogo ledwo chodzi od poniedzialku. Asia sie dostanie na lácza to odpowie. Quote
mortikia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [CENTER] W razie potrzeby mogę wziąć małą do siebie. W sobotę jestem poza Warszawą, w niedzielę będę w Warszawie. kontakt 514-507-273[/CENTER] Quote
Bonsai Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dzisiaj nie byłam w stanie nic w sprawie suni zrobić. Jeśli ktoś czuje się na siłach i mu zależy - niech pojedzie po sunię osobiście. Ewentualnie w czwartek będzie transport Kalisz- Łódź, Kalisz - Wrocław i tymczas we Wrocławiu, jednak nie mamy pewności czy do tego czasu sunia nadal tam będzie. W Kaliszu trudno będzie nam teraz znaleźć jakiś tymczas, no chyba że hotelik, ale to płatnie... A ja kasy teraz nie mam. Quote
Tola Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 W zamojskim schronisku jest młodziutki czarny spanielek. Pies parą dni temu po odbyciu kwarantanny został przenisiony do boksów ogólnych. Nie daje sobi tam zupełnie rady:-( [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/41/p1020236ms8.jpg[/IMG] Quote
chalimala Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Bonsai']Dzisiaj nie byłam w stanie nic w sprawie suni zrobić. Jeśli ktoś czuje się na siłach i mu zależy - niech pojedzie po sunię osobiście. Ewentualnie w czwartek będzie transport Kalisz- Łódź, Kalisz - Wrocław i tymczas we Wrocławiu, jednak nie mamy pewności czy do tego czasu sunia nadal tam będzie. W Kaliszu trudno będzie nam teraz znaleźć jakiś tymczas, no chyba że hotelik, ale to płatnie... A ja kasy teraz nie mam.[/quote] ja bym go mogla odebrać z Wroclawia ale dopiero w sobote...więc jesli tymczas we wrocku by wypalil i moglby ktoś psinke potrzymać u siebie do soboty byloby bosko!!!! Quote
mortikia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [B][SIZE=1]"Z ciężkim sercem oddam 1,5 rocznego cocker spaniela w dobre rece, najlepiej do domu z ogrodem. Pies przyjazny dla ludzi i innych zwierząt, powod oddania- sprawy osobiste tel. kontaktowy 791-358-813 15.02.2009r. Proszę nie licytować aktualnie Pies klimatyzuje się u nowych właścicieli "[/SIZE][/B] [B][SIZE=1][/SIZE][/B] [CENTER][IMG]http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/556/99/81/556998160[/IMG][/CENTER] Quote
mortikia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [CENTER] [B][SIZE=1]"Mam do sprzedania przyjazną suczkę cocker spaniel.Jest rudej intensywnej maści.Suczka ma 4-miesiące. Nie posiada książeczki zdrowia.Jest odrobaczona.Hodowana w dobrych warunkach z wybiegiem. Kocha dzieci. Przed licytacją zadzwoń,odpowiem na każde pytania! Numer telefonu: *********"[/SIZE][/B] [B]Okolice Piły.[/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]Jeśli znajdziemy transport do Warszawy, będzie dobry dom dla szczeniaka.[/COLOR][/SIZE][/B] [IMG]http://photos03.allegro.pl/photos/400x300/556/69/81/556698164[/IMG][/CENTER] Quote
BBeta Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='mortikia'][CENTER] [B][SIZE=1]"Mam [SIZE="6"]do sprzedania[/SIZE] przyjazną suczkę cocker spaniel.Jest rudej intensywnej maści.Suczka ma 4-miesiące. Nie posiada książeczki zdrowia.Jest odrobaczona.Hodowana w dobrych warunkach z wybiegiem. Kocha dzieci. Przed licytacją zadzwoń,odpowiem na każde pytania! Numer telefonu: *********"[/SIZE][/B] [B]Okolice Piły.[/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]Jeśli znajdziemy transport do Warszawy, będzie dobry dom dla szczeniaka.[/COLOR][/SIZE][/B] [url]http://photos03.allegro.pl/photos/400x300/556/69/81/556698164[/url][/CENTER][/QUOTE] Przecież to nic innego jak nakręcanie pseudohodowli, szczeniak jest do sprzedania, jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem niech sam się po niego pofatyguje... :roll: Quote
Cockermaniaczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 To ogloszenie nie powinno tu wogole byc...Co innego jesli pies bedzie do oddania..... My tu walczymy z pseudo a tu takie kwiatki:mad: Quote
chalimala Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 PROSBA DO OSÓB Z OKOLIC KALISZA LUB Z SAMEGO KALISZA!!!!! czy ktoś mógłby pofatygowac się do schronu ażeby dowiedzieć się czy ta złota 4-ro miesięczna spanielka jest jeszcze w tym schronie?????????????? Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 W Tarnobrzegu jest taka spanielkowata suczka. Można ją ogłosić na jakiejś stronce adopcyjnej spanieli? [URL]http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/555/46/12/555461275[/URL] [CENTER][SIZE=2]Misia ma około 2 lat.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2]Jest kundelkiem, po mamie rasy cocker spaniel, jest od niego troszkę wyższa i ma długi ogon.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2]Misia to bardzo przyjacielska przewesoła, energiczna i kochająca ruch sunia ,[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2]dlatego najlepiej byłoby gdyby trafiła do osoby, [/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2]u której nie zabraknie jej spacerów.[/SIZE][SIZE=2] Kocha dzieci z którymi się wychowywała od szczeniaka. Nie jest agresywna w stounku do innych psów, wręcz przeciwnie przebywa pod jednym dachem z inną suczką.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2]Zostaje oddana ze względu na bardzo trudną sytuację[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2]jej obecnej właścicielki.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2] Zostanie zaszczepiona i ewentualnie poddana sterylizacji.[/SIZE][/CENTER] Quote
chalimala Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [SIZE=5][COLOR=red][B]PROSBA DO OSÓB Z OKOLIC KALISZA LUB Z SAMEGO KALISZA!!!!! czy ktoś mógłby pofatygowac się do schronu ażeby dowiedzieć się czy ta złota 4-ro miesięczna spanielka jest jeszcze w tym schronie??????????????[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
BBeta Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [B]chalimala[/B], nie każdy tutaj zagląda, poszukaj kogoś z Kalisza i wyślij pw ewentualnie zadzwoń do schroniska i zapytaj czy pies jeszcze tam przebywa [url=http://www.kalisz.schronisko.net/adopcja24448-1.html]Schronisko Dla Zwierząt w Kaliszu[/url] tel: 062-757-24-02 Quote
mortikia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dziewczyny, ta złota suczka jest do wzięcia za 50 zł, jeśli dobrze pamiętam, dlatego uważam, że lepiej, aby za grosze kupili ją ludzie znający i kochający rasę, niż ktoś, kto będzie ją dalej rozmnażał :roll:... [CENTER][SIZE=1][B]ODDAM PILNIE w dobre ręce do domu bez dziecie jestem zmuszona oddac psa gdyż nie toleruje dzieci oddam PILNIE nie chce oddawac do schroniska wiecej informacji pod numerem 724127288 [IMG]http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/558/82/57/558825704[/IMG][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
BBeta Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='mortikia']Dziewczyny, ta złota suczka jest do wzięcia za 50 zł, jeśli dobrze pamiętam, dlatego uważam, że lepiej, aby za grosze kupili ją ludzie znający i kochający rasę, niż ktoś, kto będzie ją dalej rozmnażał :roll:... [/QUOTE] Za 100, a nie za 50... Na allegro jest mnóstwo spanieli bez rodowodu, możesz mi powiedzieć czym kierowali się Twoi znajomi, miłośnicy rasy, przy wyborze szczeniaka (czyżby atrakcyjną ceną...)? Dlaczego ten, a nie inny? Przecież reszta też może trafić w nieodpowiednie ręce Quote
Recommended Posts