Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!! Jestem z Gdańska :lol:
chętnie zaadoptuje jakiegoś małego pieska ;)
Najlepiej Cocker Spaniela Angielskiego :multi:
Bardzo zależy mi żeby była to samiczka ..
do 4 miesięcy ..
Może jest jakaś ??:niewiem:

Posted

[quote name='Nikolka_17']Witajcie!! Jestem z Gdańska :lol:
chętnie zaadoptuje jakiegoś małego pieska ;)
Najlepiej Cocker Spaniela Angielskiego :multi:
Bardzo zależy mi żeby była to samiczka ..
do 4 miesięcy ..
Może jest jakaś ??:niewiem:[/quote]
Do 4 miesiecy, raczej ciężko będzie, chociaż szczeniaki też się zdarzają. Jednak w większości są to psiaki powyżej 1 roku.
Dlaczego chcesz akurat spanielka i dlaczego suczkę? ;)

Posted

:roll:Bardzo dużo czytałam o tych pieskach !!
;)w czytaniu już się zakochałam w tej rasie!
:pSuczka nie wiem czemu akurat ..
:lol:Ale na pewno nie piesek !!
:smile:chciała bym by sunia nie była wykastrowana....

Posted

[quote name='Nikolka_17']:roll:Bardzo dużo czytałam o tych pieskach !!
;)w czytaniu już się zakochałam w tej rasie!
:pSuczka nie wiem czemu akurat ..
:lol:Ale na pewno nie piesek !!
:smile:chciała bym by sunia nie była wykastrowana....[/quote]
No wiadomo, że jak sunia będzie do 4-miesięcy, to nie będzie po sterylce, ale będzie się pani musiała zobowiązać do przeprowadzenie tego zabiegu po pierwszej cieczce. ;)

Posted

Nicolka chciała wcześniej ONka Juniora,od Zbójnii,ale jak się dowiedziała,że kastrowany,to biedaczce przeszła miłośc natychmiast!:evil_lol:

Posted

[quote name='Nikolka_17']Drodzy Państwo !Moja koleżanka chciała mieć Juniora Mnie interesuje mniejszy towarzysz cocker spaniel angielski czy niesterylizowana mi to obojętnie ja bardzo kocham pieski..[/quote]

Regułą jest, że adoptując psa (za którego nie pobieramy opłat) wydajemy go wysterylizowanego/wykastrowanego ponieważ my pomagamy psom i nie chcemy aby ktoś je dalej rozmnażał i sprzedawal dla zysku- od tego są profesjonalne hodowle, które wydają psa z rodowodem.
Jest dostatecznie dużo nieszczęść psich na tym świecie abyśmy jeszcze je poszerzały- stąd idea ster/kast.

Posted

Zapraszam wszystkich chętnych do pomocy do wątków:
[U][COLOR=#810081][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f66/12-spanieli-w-schronisku-ratunku-poznan-128679/[/URL][/COLOR][/U]

[U][COLOR=#810081][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/poznan-wysyp-cocker-spanieli-w-schronisku-pomocy-128435/[/URL][/COLOR][/U]

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Nikolka_17']Tak już widziałam [B](ale one prawdopodobnie są agresywne)[/B] :-(
a ja szukam młodej suni ;)
Oczywiście każdy psiak niszczy rzeczy !!
Od razu nie będzie dostosowany do rodziny[/quote]

do schronu trafiły z łatką agresywności, nikt tego jeszcze nie potwierdził ani nie obalił, więc nie ma co podejmować pochopnych wniosków, hm?

młoda suczka, znaczy w jakim wieku? bo roczna albo dwuletnia to też młodziak, nauczona podstaw psiego savoir-vivre'u a 'plastyczna' w sensie nauki jak szczeniak, a może nawet lepiej, bo już wszystko dookoła nie rozprasza :cool3: