beka Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Perro został znaleziony w Warce w grudniu. Leżał przy torach kolejowych, było podejrzenie że mógł zostać wyrzucony z pociągu, ale nie wiem czy tak było. Perro trafił do Jamora. Był i jest potwornie zaniedbany, sfilcowana sierć, ogon to jeden kołtun. Jamor co mógł wyciął, wyczesac sie nie da. Najlepiej byłoby ogolić ale za zimno. Perro jest niezwykle przyjazny do ludzi, wielki misiek. Niestety u Jamora dał sie poznać z niechęci do psów. Dlatego szukamy domu bez innych zwierząt i najlepiej bez małych dzieci, u osoby która zna rasę. Piee jest aktualnie pod opieką mojej koleżanki, w kojcu u mojej rodziny. Niestety posesja nie ogrodzona, wiec kojec i spacery. Ania , jego piekunka codziennie zapewnia mu 2 długie spacery i jeden krótki. Perro jest aktualnie leczony na zapalenie ucha (posiew w trakcie). Wiek ok 4 lat (może 5 ), waga 57,5 kg. Perro aktualnie przebywa w Chylicach koło Piaseczna, Konstancina Quote
*Gajowa* Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Miałam okazję dziś poznać Perona, to niesamowicie łagodny, uwielbiający pieszczoty wielkopies. Pozwolił sobie wyczesywać dredy, przez cały czas uśmiechał się i podawał łapkę. Quote
*Gajowa* Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Peronek będzie potrzebował pomocy przy szukaniu domu. Na razie pozbywa sie biegunki, będzie odrobaczony, a potem kastrowany. Przydałaby się też kąpiel ale niestety za zimno... Quote
beka Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Kapiel i golenie bo cięzko wyczesac te kołtuny.. Quote
malagos Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Rzeczywiscie, kawał psa z niego, ho, ho! Quote
*Gajowa* Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Podniosę może ktoś zauważy wielkiego misia. Quote
Recommended Posts