Goldenka 02 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Dorkaa']Nigdy nie widziałam. Ale bardzo się cieszę że coś takiego puscili! Jedna moja znajoma znalazła (co prawda królika ale też zwierzę) na śmietniku właśnie. Nie wiem co bym zrobiła takiemu człowiekowi ale na pewno nie czulby si.e dobrze :/[/quote] przeciez królik tak samo cierpi...:shake::-(. co się z nim po tem stało? Quote
Dorkaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Przygranęła go :) Na szczęście, bo nie wiem czy wśród tylu ludzi znalazł by się ktoś jeszcze o dobrym sercu :( Quote
kofaniutka87 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 smutne... ale prawdziwe. :-( [url]http://pl.youtube.com/watch?v=T9QOslrKfr8[/url] -też przykre Quote
Goldenka 02 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Dorkaa']Przygranęła go :) Na szczęście, bo nie wiem czy wśród tylu ludzi znalazł by się ktoś jeszcze o dobrym sercu :([/quote] naszczęście jeszcze kilku takich jak ona jest na świecie i może pomóć. Quote
Basia i Barni Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='BlackSheWolf']mam nadzieje, ze chociaz poruszy czyjes serca.. ale czy cos to da... nie wiem :( a ja nie widzialam tego w tv...[/quote] mysle ze dało by ludzie by czesciej byli spostrzegawczy - jak dla mnieten film jest straszny - najgorsze jest to ze to sie zdarza- śmietnik to nic ale topienie -oddawanie do schroniska- przywiazanie do drzewa- i na tym filmie patrzy na to całą rodzina i zadne z dzieci nie zareagowało - i co z nich wyrosnie :angryy: Quote
Berneska Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 :shake: Co się ostatnio u nas dzieje ... Ludzie zamiast mądrzeć głupieją I kto musi za to płacić ? ... Oczywiście psy, które kochają nas mimo wszystko :-( Quote
Recommended Posts